3,8

Goed

TrustScore 4 uit 5

Een winkel met deskundigheid en een breed assortiment

Ik ben netjes geholpen en duidelijk geïnformeerd over de artikelen die ze verkopen en kon daarom ook zelf een betere keuze maken. Heel blij met mijn tv. Ze hebben een hele ruime winkel met een groot en divers aanbod waardoor ik zeker nog een keer terug kom bij deze winkel in Twente.

16 juli 2025

Wat een slechte bedrijf

Wat een slechte bedrijf, ze liegen waar je bij staat. Nieuw wasmachine gekocht en vanaf dag een wast wasmachine niet goed oftewel niet. Na slechte advies koop ik wasmachine die programma's bijna 4 uren duurt ze zijden dat zijn ze beste milieu vriendelijk oftewel weinig stroom gebruikt dat dus ook niet als zo lang duurt. Maar ieder geval vanaf dag 1 was niet goed vaak gebeld zeggen ja te veel zeep en zulke smoesjes ik was goed flauw van zei haal die rot ding op want anders smijt ik door raam van winkel. Nou opgehaald na zo vaak bellen en ze zouden na kijken die ding was half jaar al weg en dan komt weer terug en ik vroeg het wat was er mis mee ze zeiden helemaal niks we hebben wasjes gedraaid en hij doet het gewoon dus niks gedaan. Maar ik had nog steeds zelfde probleem en bel ik ze weer, ze denken dat ik mongol ben zo gedragen ze. En dan moest ik e-mail schrijven en dat door gestuurd naar fabrikant en ze kwamen redelijk snel gelukkig en komt het monteur en ze zeggen dat is niet goed die wasmachine draaid niet eens en hij gaat verder met uitzoeken en ziet het gelijk dat stekker van motor niet eens in. Hij heeft in gedaan nu klaar is kees. En als je piest belt dan gedragen ze als mongoljes dat andere schuld hebben. Nooit meer iets van hun kopen wat een slechte zaak daar. Nooit meer

16 april 2025

Onduidelijke verzendkosten

Er staat veels te onduidelijk op de site dat er geen gratis verzending gedaan wordt van witgoed buiten de regio twente. Heb jij een bestelling bij ze gedaan en je komt niet uit de regio twente dan komt er nog een fijne kosten post van €70 bovenop!
Erg charmant. En je gaat bellen en dan zeggen ze er alleen bij, het staat wel vermeld op de site. Schijnbaar niet goed genoeg dus, want op de hoofdpagina wordt het niet vermeld, bij de producten wordt het niet vermeld, zelfs niet als je de bestelling wilt plaatsen wordt het niet vermeld.

Hopelijk krijg ik net zo snel mijn geld terug als zij mijn geld geint hebben.

20 september 2024

Op de bres voor de locale ondernemer???

Op de bres voor de locale ondernemer???
Net bij PIEST geweest om een airfryer xxl van Philips te kopen.Website gecheckt , op voorraad.( online en in de winkel) Wel duurder dan online. Maar ja je wilt toch dat zo’n locale ondernemer blijft bestaan.
Kom ik in de winkel is het product niet in de winkel op voorraad maar ook niet te bestellen.
Sorry meneer en dat was het!
Voor de deur online besteld bij Coolbleu.

Het moet wel van 2 kanten komen als je wilt blijven bestaan.

Op de bres voor de locale ondernemer, bedien dan ook de locale klant

23 oktober 2023

Slechte service

Ik geef deze firma een hele slechte recensie en dat heeft te maken met hun klantenservice of liever gezegd met het ontbreken van enige service. We hebben onze nieuwe vaatwasser ook door Piest laten inbouwen en dat is niet netjes gedaan,o.a. het frontpaneel zit er scheef op gemonteerd. Ik heb ze een email gestuurd met foto’s en uitleg, maar daar is niet op gereageerd en na een week heb ik nog een keer een mail gestuurd. Ook hier heb ik geen reactie op gekregen, terwijl op hun website staat binnen 24 uur antwoord. Toen heb ik(geprobeerd, duurt lang) telefonisch contact opgenomen en heb ik de situatie geschetst aan een medewerker, die er op terug zou komen. Ook hierna niets meer vernomen van Piest. Ze reageren gewoon nergens op. Heel dom, want ik heb ook nog een nieuwe oven en magnetron nodig.
Ze krijgen veel goede recensies op het internet, maar dat zijn recensies van mensen die geen problemen hebben ondervonden. Op zich wordt je netjes in de zaak ontvangen en behandeld, maar als er vervolgens iets niet goed is gegaan, dan wordt er totaal niet gereageerd of als ze wel reageren, dan ligt het niet aan hun.
De slechte recensies zijn van mensen die een zelfde soortgelijke ervaring hebben gehad met Piest. Je ziet geen positieve recensies van klanten, waarvan het probleem naar tevredenheid is opgelost. Voor mij geen Piest meer. Er gaat trouwens ook nog een mail naar AEG, de producent van de vaatwasser.

21 januari 2022

zeer slecht ( lees "NIET" )in reageren op een bestelling aanvraag

gisterenmorgen gebeld voor een broodbakmachine.Kon via de website niet besteld worden,wel telefonisch. De dame die ik aan de lijn had zou mij zo spoedig mogelijk terug bellen. 3 uur later nog niets gehoord. Zelf maar terug gebeld,kreeg een meneer aan de telefoon.Hij zou zo spoedig mogelijk terug bellen,ik vroeg nog of het weer 3 uur zou duren,nee was zijn antwoord,ik bel echt zo terug. Het is nu 19.00 uur een dag later nog niets gehoord.

20 januari 2022

Is dit jouw bedrijf?