Klantenservice belachelijk slecht (understatement)
Producten; prima. Ik was een tevreden en vaste klant van Pietklerks.
Een typisch gevalletje van; als er niets fout gaat is het een keurig bedrijf, maar zodra je een probleem hebt... Holy shitzooi, deze klantenservice is toch beroerd. Meedenken; ho maar, dreigen met extra rekeningen; zeker, even contact opnemen per telefoon; teveel moeite.
Ik koop in de winkel een product, een bank, en deze wordt 1 maand later geleverd dan afgesproken (na ruim 3 maanden). Ik ben zelf op kantoor en mijn buurvrouw ontvangt de bank. Bij levering blijkt dat er nog een deel betaald moet worden. Geen probleem, maar was handig als dit even van te voren gecommuniceerd kan worden (teveel moeite).
De betaling per overschrijving komt natuurlijk pas een dag later binnen. Dat is niet voldoende. Tenzij ik even een printscreen stuur, maar dat moet dan wel binnen xx minuten (en je kan niet van de app een screenshot van de bank maken). Anders nemen ze de bank mee en moet ik een boete betalen van 75 euro.
De bezorgers bellen de klantenservice om te kijken wat er geregeld kan worden, klantenservice willen absoluut geen contact met mij hebben. Ondertussen blijven ze bezorgers druk uitoefenen omdat het allemaal te lang duurt,... Ik bel ze uiteindelijk Pietklerks zelf...
Ik ben er helemaal klaar mee maar ik blijf op gegeven moment maar roepen "HELP MIJ dan met het oplossen." "Hoe kan ik dan betalen". Ze blijven zichzelf herhalen "zonder betaling gaan we weg"...
Uiteindelijk heeft mijn buurvrouw het restbedrag moeten pinnen om de levering niet weg te laten halen.
Deze hele situatie had voorkomen kunnen worden;
1. Ik wilde in één keer betalen, maar het factuur was maar een deel.
2. Het factuur een week van te voren naar de klant mailen/opsturen. I.p.v. krijg je een klantportaal waar ik een account moet maken. Ik wil dat helemaal niet, ik heb namelijk in een fysieke winkel iets gekocht en niet in de webshop...
3. Een iDeal betaallink mailen voor de betaling
4. Redelijk meedenken, door bijvoorbeeld gewoon de betaling per overschrijving te accepteren.
5. PREMIUM meubelzaak, het is geen IKEA dus ik verwacht dat er service wordt verleend. Daar betaal je voor. Bij IKEA is de service aanzienlijk beter.
In plaats van meedenken kreeg ik aggresieve helpdesk medewerkers, die niet mee wilden denken en alle schuld op mij afschoven. Ik ben nog nooit zo slecht behandeld dat ik echt BOOS werd op de telefoniste.
11 juni 2018