Zondag 21 juni bij Piet Zoomers geweest op zoek naar een luchtige feestelijke jurk. Een oudere verkoopster heeft mij n maat van de pop gehaald en naar de kassa gebracht. Tot zover alles prima. B... Toon meer
Verkeerd product geleverd. Klantenservice goed bereikbaar en netjes opgelost. Mocht het gratis terugsturen naar een antwoordnummer en geld terug. Ooit een duur zijden jasje gekocht waarvan de st... Toon meer
Met mijn vader geweest een pak te kopen voor de bruiloft van zijn kleinzoon De verkoper wist al heel snel dat er voor zijn figuur geen pak te koop was bij Zoomers,dus onverrichter zaken teleurgest... Toon meer
2-6 de winkel in Wilp bezocht was op zoek naar een kostuum. Diverse gepast volgens de verkoper was er geen kostuum in mijn gewenste kleur in de juiste maat. Bij het weglopen zie ik toch een Boss kostu... Toon meer
Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen
Welkom bij Piet Zoomers. A Celebration of Fashion. Met onze bijzondere collecties, speciale aanbiedingen en leuke activiteiten wordt shoppen bij ons een belevenis.
Rijksstraatweg 38, 7384 AE, Wilp, Nederland
- pietzoomers.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Bijzonder goede service met als resultaat een uniek jasje
Ik had bij Piet Zoomers een blazer gekocht, en thuis een naadje opengemaakt omdat ik dacht dat er een klein zakje (coin-pocket) zat. Helaas zat er geen zakje maar kwam ik in de voering terecht. Na een mailtje naar de klantenservice van Piet Zoomers mocht ik het jasje gratis opsturen en hebben ze er naar gekeken. In plaats van het weer dicht te maken hebben ze er voor mij een klein zakje van gemaakt. Nu heb ik dus een unieke blazer met coin-pocket. En dit alles zonder kosten te berekenen, dankjewel Piet Zoomers.
Hilfiger trui pilt
Wij hebben een trui van Hilfiger gekocht bij Zoomers in Wilp. Na 3 keer dragen zat de trui echt helemaal onder de pluizen en bolletjes. Was nog niet eens gewassen, maar echt niet meer te dragen. Netjes een mail gestuurd met de klacht. Het enige antwoord dat ik terug kreeg was , dat het niet aan de kwaliteit van de trui lag , maar aan het soort wol. Ik moest de pluizen en bolletjes er maar van af halen. Daar had je speciale apparaatjes voor vertelde ze ook nog! En dat voor zo’n dure trui! Echt heel erg teleurstellend!! Totaal geen enkel begrip.
Nette klachtbehandeling!
Den Bosch
Mooie suède riem gekocht voor in een kostuum. Helaas gaf deze riem af op het overhemd en liet onuitwasbare vlekken achter. Netjes geld retour voor de riem en een nieuw overhemd gekregen Keurig afgehandeld door zeer vriendelijk personeel.
Fabricage fout Replay broek
Anderhalf jaar geleden een Replay broek gekocht bij Piet Zoomers in Wilp. na ongeveer 15 keer deze broek gedragen te hebben, alleen in het weekend, zag ik bij toeval dat bij het kruis en naast de 2 zakken op de achterkant van de broek, de stof ging rafelen ( geen slijtage) een stukje naast het stikwerk aan 1 kant zelfs 10 cm, zodat je dwars door de stof heen kon kijken. De broek ziet er verder dus nog zeer goed uit. Naar mijn inziens is er niet voldoende stof gebruikt, zodat dit probleem zich kan voordoen. In ieder geval heb ik dit nog nooit meegemaakt. Een zelfde type broek van hetzelfde merk en materiaal die ik veel vaker draag, heeft dit probleem niet. Mijn voorstel naar Piet Zoomers is, dat ik een nieuwe broek aanschaf zelfde model met 50% korting. Reactie van Piet Zoomers, nadat ze de broek bekeken hebben is, dat ze deze wel willen repareren, aangezien deze al bijna 2 jaar oud is. Hier ga ik niet mee akkoord, aangezien de broek niet meer origineel te krijgen is, en de stof niet op de naad is ingescheurd, en je zodoende geen mooi resultaat kan krijgen. Ik ben een vaste klant die de afgelopen 3 jaar heel veel heb gekocht bij dit bedrijf. Maar ik kom er nu achter dat de service ver onder de maat is. Hier kom ik dus nooit meer terug. Zo ga je niet met klanten om. Zelfs na een mailwisseling met Piet Zoomers, nadat ik in Wilp ben geweest met mijn voorstel, blijven ze star volhouden niet met korting mij een nieuwe broek aan te laten schaffen.
Het feit dat ik mannen kleding op de…
Het feit dat ik mannen kleding op de eerste verdieping wilde kopen een mannelijke verkoper naar mij toe kwam en zei tegen mij van loop maar door want voor deze kleding ben u te dik te gezet ?
Onvriendelijk en te weinig personeel
Onvriendelijk en te weinig personeel, lange rij bij de kassa, toen we iets wilden eten en drinken werd ons op onvriendelijke wijze gezegd dat broodjes en dergelijke niet meer werden gemaakt dus enkel koffie met gebak. Na een zanger aan te moeten horen die vals zong hebben we de jas die we wilden kopen laten hangen en hebben het pand verlaten.
Onprofessionele ondersteuning bij aankoop pak
Gisteren met mijn beide zoons naar Piet Zoomers voor Een pak. De oudste zocht een trouw pak en de andere zoon zocht een pak voor bruiloft van zijn broer. Ook ik zelf had een pak willen uitzoeken. de (oudere) dame die ons hielp luisterde niet naar onze wensen, geen inlevingsvermogen, geen uitleg over stof een materialen en ze pakte maar zo her en der een voor ons willekeurig pak uit en van de rekken. een zeer teleurstellende ervaring echt jammer van onze tijd we zijn daarna naar ‘ buren’ van suit supply gegaan en daar hebben we ervaren wat professionele hulp is bij uitzoeken van een pak. Als voorbeeld eerst even voor het passen licht blauw overhemd aan waardoor een pak veel beter tot zijn recht komt.
Altijd tevreden
Ooit een duur zijden jasje gekocht waarvan de stof voorbij de stof rafelde. Direct geld terug gekregen ineen ander filiaal dan waar ik het kocht.
Fouten kun je niet voorkomen, het gaat erom hoe je hiermee omgaat als bedrijf.
Broek, trui en overhemd gekocht, broek geruild.
Broek, trui, overhemd gekocht, broek geruild, prima geregeld! Allemaal online of gebeld. Vijf sterren, andere mensen zeiken teveel!
Het duurde even maar uiteindelijk wel opgelost
2 kledingstukken besteld, 1 geleverd. Ik wilde niet 1 kledingstuk maar aan de telefoon konden ze mij niet helpen. Maatvoering van geleverde kledingstuk klopte niet. Dit heb ik gemeld bij retour sturen vanwege de retourkosten die ik moest maken maar er werd niet direct op gereageerd.
Na nogmaals melding te hebben gemaakt via het contactformulier is het alsnog opgelost.