Pine Amsterdam

Wat ging er mis ? Alles … Nooit mijn regen druppel ontvangen … Wel €39,95 armer , 26 september betaald … Verschillende keren iemand ; dan zegt hij in hetzelfde gesprek dat hij student is …... Toon meer

Alles - niets ontvangen …

Wat ging er mis ?
Alles …
Nooit mijn regen druppel ontvangen …
Wel €39,95 armer , 26 september betaald …
Verschillende keren iemand ; dan zegt hij in hetzelfde gesprek dat hij student is … dan werkt hij als koerier … dan heeft hij er niets mee te maken ?

Zo spijtig dat ik mezelf even wou verwennen en niet verder keek …

Nu proberen in de krant te komen in België ermee …

Opgelost ?
Denk niet dat het gaat lukken , mr niet geprobeerd is niets gehaald !!!

26 september 2024

De Aurora Daily Planner - OPLICHTERIJ

De Aurora Daily Planner - één grote teleurstelling. Een echte oplichterij. De indeling klopt niet eens – de maanden volgen elkaar niet logisch op. Daarnaast is de planner beschadigd aangekomen na een lange wachttijd van 15 dagen. De spiraal is te groot voor het boek, wat zorgt voor schrammen, bladen waren aan elkaar geplakt, de bedrukking van de bladen zijn volgens mij gewoon thuis geprint, zo amateuristisch.

Wat de aankoopervaring betreft: ik ontving geen bevestigingsmail, er zat ook geen enkele vorm van factuur of ander document in de verpakking. Het retourbeleid is al even frustrerend. Hoewel je wordt aangespoord het product terug te sturen, ontbreekt er een retouradres. Zonder aankoopbevestiging of factuur is het lastig om het proces te voltooien. Bovendien zijn de retourkosten van € 20,00 voor eigen rekening, wat belachelijk is gezien de gebrekkige kwaliteit van het product. Buiten dat, is het ONMOGELIJK om het product te retourneren, zonder ook maar over enig gegeven te beschikken!

30 september 2024

Verschrikkelijk

Verschrikkelijk! Je denkt dat het een betrouwbare NL website is. Nooit een orderbevestiging van mijn product ontvangen dus 3x erachteraan gemaild. 15 werkdagen later komt het product binnen om vervolgens nergens te lijken op de beloftes. Retourneren? Dat doe je meteen terug naar China voor 20 euro, want het is tenslotte niet hun probleem.
De voorkant lijkt goed op orde, maar gewoon ordinaire dropshippers.

17 september 2024

Geweldige website!

Geweldig! Ook ik ben er in getrapt. Hulde voor de dropshippers achter deze website. De heren/dames hebben een nette en betrouwbaar uitziende website en alles is goed op orde. Het was fijn geweest als ze de levertijden er bij zouden zetten want dan zou ik de keuze hebben gemaakt om direct bij Aliexpress te hebben besteld i.p.v. hier, had mij 2/3 van de prijs bespaard.
Maar nogmaals, nette site, mooie producten en duidelijke omschrijving. Delivery wat minder ;)

26 augustus 2024

Ook ik ben erin getrapt

Ook ik ben erin getrapt! Een rust gevende koala besteld..nou rustig gevend is hij niet er komt me een kabaal uit! Nu probeer ik in contact te komen om het retour te sturen maar krijg 0 reactie! Tja dan lukt het wel om hem niet binnen de 14 dagen te retourneren.
En net wat ik hier al meer lees de knuffel komt rechtstreeks uit China en is gewoon goedkope rommel!👎🏻

1 augustus 2024

Eerder 0!!! sterren waard

Eerder 0!!!! sterren waard. Ik wilde dat ik deze recensies eerst had gelezen, helaas dus niet. Wat een namaak zooi zeg. Zeer teleurgesteld. Geen gebruiksaanwijzing, geen boekje van zogenaamd bijna 100 euro, tjongejonge ben er gewoon ingetrapt!!

1 juli 2024

Oplichters

Oplichters, niks kopen! Goedkope spul uit China gekregen.
Als jij retourneren wilt, krijgt jij adres in China en retourkosten zijn voor de koper.

15 juni 2024

Misleiding

Misleiding, door lawaai van de motor is het helemaal niet meer rustgevend! De ademhaling kan ook niet apart zonder de muziek, dus heel slecht.

13 juni 2024

Oplichting

Oplichting. Heb te snel besteld en ben niet aandachtig geweest. Ik merk nu dat het shipment vanuit China is. Rommel dus zoals ik lees in de andere reviews. Ik had het kunnen weten. Ze werken via Facebook. Eigenlijk niet betrouwbaar.

6 juni 2024

OPLICHTING!!!

OPLICHTING!!!! Geen sterren maar dat kon helaas niet Wat een ontzettend vuil bedrijf. Leek inderdaad heel echt. Net 2 koala knuffels ontvangen met enorme longontsteking. Jeetje wat een zwaar ademende knuffel en de muziek stopt heel snel. Geen beschrijving of niks erbij, goedkope verpakking enz. Zo jammer dat ik niet gekozen heb voor klarna. Ik lees al veel klachten hier dus ik ben denk ik mijn 60 euro wel kwijt 🤬 schandalig.

3 juni 2024

Pure Oplichting!!

Pure Oplichting!!! Fake product opgestuurd. Lijkt niet op hetgeen waarmee ze adverteren. En terugsturen kost veel geld naar China.

31 mei 2024

Oplichting

Lesje geleerd, laat je NOOIT vangen door goedkope advertenties op social media.
Het geduld dat je moet overhebben voor een rustgevende knuffel...
Schandalig dat zulke handelspraktijken niet worden verboden.
Een gouden advies: bestel nooit via deze webshop!

31 mei 2024

Zie nu al deze reviews en voel me ook…

Zie nu al deze reviews en voel me ook flink opgelicht door de rommel die ik nu net direct uit China heb ontvangen, zonder doos, gebruiksaanwijzing etc.. En knuffel die waarschijnlijk uberhaupt nooit gewerkt heeft!
retour aangevraagd, benieuwd of ik antwoord krijg. Anders zal ik verdere actie ondernemen via webfraude en deurwaarder! Gelukkig al eerder succes mee gehad!

28 mei 2024

Ook hier een koala besteld

Ook hier een koala besteld. Duurde erg lang voordat deze er was. Er zat niet eens een doos omheen, maar een plastic zak die erg veel lijkt op de verpakkingen van 'goedkope Chinese collega's'. De koala is ook niet echt gevuld...de armpjes hagen er maar leeg aan . Er zou ook een kalm en relaxgids bijzitten. Helaas. Op mijn vraag hierom via de mail kreeg ik uitleg hoe ik de batterij moest plaatsen. Dat wisten we al. Maar helaas geen gids. Nu reageert Pine Amsterdam gewoon niet meer.
Voor het bestellen Trustpilot bekeken om te zien of het vertrouwd was. Blijkbaar wordt er flink met de 'sterren' gesjoemeld.Slecht bedrijf!

22 mei 2024

AFZETTERIJ

Ik ben er helaas ook niet goed van . Die Koala, afschuwelijk . Zeer luid dochter is er bang van. Chineese brol. Dat zo'n bedrijf kan en mag bestaan . Ik ga een mail sturen naar het programma "Kassa" in Nederland en naar "test aankoop " in België. Pure afzetterij!!! Moet je je pakket retourneren naar China ......80€ verzendkosten. Dat kan toch niet.

23 mei 2024