1. Vitamine- en supplementenwinkel

Boost natuurlijk je testosteron met pollen van dennenappels! Pine Pollen Poeder - Boost your life.

4,5

Uitstekend

Perfecte service

Perfecte service. Product binnen 2 werkdagen in huis. Snel geleverd en goed en professioneel ingepakt. Dank je wel.

17 april 2025

Werkt goed

Werkt goed, goede kwaliteit. Een van de supplementen waar je wel iets van voelt na een tijdje nemen. Gebruik het vooral voor een verbeterde mood en ontstekingsremmende effecten.

26 oktober 2024

Meer energie

De pine pollen zijn echt heel fijn. Ben normaal niet z’n fan van het hele testosteron gebeuren. Maar merk bij dit product echt na een paar dagen meer energie en productiviteit. Aanrader!

21 juni 2024

Prachtig product van moeder natuur!

Prachtig product van moeder natuur!

Echt een super product. Ik merk dat het kwalitatief hoogwaardig is! Een aantal jaren geleden was ik tijdens wilde planten wandelingen al vele groepen aan het vertellen over de wonderbaarlijke kracht van de Pine Pollen op het bos. Hoe de grond weer totaal verrijkt wordt en hoe het alles reinigt, zodat het hele bos weer mooi tot bloei kan komen in het voorjaar. Hetzelfde effect heeft het op het menselijk lichaam.

Een van de beste supplementen die je kan nemen. Vooral het testosteron aspect is nu belangrijker dan ooit te voren voor mannen. Het bombardement aan vrouwelijke hormonen om ons heen versterkt de feminisering van de man. Dit brengt onbalans in onszelf en daarmee de samenleving in zijn geheel.

Ga voor gezondheid en balans, zoals het ook in de natuur zijn effect heeft, met dit prachtige supplement.

Wordt al duizenden jaren lang aangeraden door ervaren herbaristen over de hele wereld.

16 mei 2024

Geweldige ervaring

Wat een prachtig iets is dit, naar 4 dagen voelde ik me zoveel beter dan voorheen. Nooit gedacht dat dit ook echt zo goed zou werken. Hele snelle en goede service ook zeker een aanrader voor iedereen!

9 april 2024

Uitstekende service en goed product

Uitstekende service! Een dag na het plaatsen van een order had ik de pine pollen al in huis. De kwaliteit van het product is ook super en ik heb al snel de voordelen, waaronder een verhoogd libido, ervaren. Zeker aan te raden

3 april 2024

Super pine pollen

Super pine pollen! Heel veel energie de hele dag door en een goede energie boost nadat ik ze gepakt heb. In heet water smaakt het naar lekkere natuurlijk me denneappel thee.

31 maart 2024

Top product

Top product! Voel me een stuk energieker, productiever en levendiger dan ooit tevoren.

En het mooie van alles is dat dit product veel vitaminen bevat zoals B-vitamines en vitamine D), mineralen (zoals zink en magnesium), aminozuren en antioxidanten.

17 maart 2024

Super food supplement

Ik gebruik de Pine Pollen nu drie weken en mijn energie niveau is echt toegenomen! Ook is mijn libido gestegen als een gek!! Een echte aanrader dus!

Elke ochtend drink de Pine Pollen met warm water aangezien het dan beter vermengd.

5 maart 2024