Mycket nöjda med den flytthjälp vi…
Mycket nöjda med den flytthjälp vi fick! Det var smidigt att boka, flytthjälpen var proffsig, snabb och mycket prisvärd. Vi kan varmt rekommendera Pipers!
Hade 3 härliga killar som packade och flyttade mitt bohag och kan VARMT rekommendera Pipers!
Kommer absolut använda dom igen!
Vi använde deras flyttjänster och är mycket nöjda. De är professionella, snabba, noggranna och trevliga, och priset är absolut värt det.
Hur bra som helst!
Trots snöigt och kallt presterade Pipers på topp. Gubbarna löste vår flytt hur enkelt som helst där de var både effektiva och behandlade våra möbler varsamt.
Anlita Pipers om ni vill ha enkel och prisvärd flytt med grym service!
Som återkommande kund har jag tidigare varit nöjd med Pipers, denna gång lade jag till hjälp med att packa ner och packa upp mina saker. Pipers var medvetna om att jag bokade denna hjälp pga funktionsnedsättning, jag är ensam och kan inte göra jobbet själv. Deras personal hade inte ens packat upp hälften av kartongerna när dem fick telefonsamtal om att dem behövde åka och hjälpa till med en annan kunds pågående flytt. Dem lämnade mig i ett kaos av 20-25 ouppackade kartonger. Ett par möbler var dessutom skadade, har inte tagit upp detta då jag läst recension om hur dem hanterar sådana fall.
Varför var en annan kunds flytt viktigare än min?
This is a hidden gem. Fantastic smiles to greet you on arrival. Very customer friendly and the food is unreal just a heads up the fish and chips are to die for the very best of service too.This family are just amazing at what they do and to say thankyou to all the team well done
Andra gången jag anlitar Pipers. Trevliga killar, effektiva, snabba. Är supernöjd, högsta betyg!
MVH/Stefan
Jag är väldigt nöjd med Pipers, allt gick smidigt och snabbt, rekommenderar verkligen!
Andra gången jag anlitar Pipers och mycket nöjd även denna gång. Smidiga att ha att göra med när jag behövde ändra datum och supertrevliga flyttkillar. Rekommenderar!
Vi har inom familjen använt Pipers för fyra flyttar under det senaste året och varit supernöjda varje gång. De har varit punktliga, noggranna och effektiva. Dessutom trevliga!
Superbra! De tog väl hand om möbler och annat under flytten & var trevliga & effektiva. 5/5
Tredje gången jag anlitade Pipers Flyttfirma på kort tid och otroligt nöjd alla gånger. Snabbt, tryggt och säkert utfördes arbetet. Rekommenderar varmt denna trevliga flyttfirma!
Angela
These guys are damn good. They're polite, fast, and offer a good price. I'll be hiring them again next time.
**VARNING FÖR PIPERS**
Om du gillar trasiga möbler och att sedan få skulden, då är Piper firman för dig.
Oh my god! don't even think of hiring them.
Lees meer over geverifieerde reviews.