4,1

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Altid god mad om det tager tid eller…

Altid god mad om det tager tid eller skal lunes lidt er at fortrække da det er råvaren der tæller når maven skal være glad som det siges god mad tager tid stor ros til nogle der forstår at tilberede ordentlig mad alt fra hvidløgsbrød til bagt kartoffel mums.

25 maart 2026

Klart Holbæk's bedste Pizzaria 10/10

Klart Holbæk's bedste Pizzaria 10/10

Kommentarene herunder giver ingen mening. Har brug Pizza Villa i over 10 år, nok tæt på en gang om ugen, og har aldrig oplevet andet end lækker mad, og fin leveringstid. De gange leveringen tager lang tid, gør de opmærksomme på det ved bestilling.
Har enkelte gange oplevet de har glemt, fx en sodavand eller et bærer salatmayo, men så tilbyder de at komme tilbage med det, undgå at betale for det, eller få gratis med næste gang man bestiller

5 augustus 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ved ikke om de har ny ejer

Ved ikke om de har ny ejer, men senest i dag har vi fået Pizza der fra, de leverede absolut ikke op til forventningerne…..!
Før i tiden var det virkelig gode pizzaer de lavede.

8 februari 2025
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Trist oplevelse

Bestilte pizza via deres hjemmeside hvilket fungerer fint men efter 1.50 times ventetid og forgæves forsøg på at kontakte dem via telefon som konstant var blokeret skriver vi en mail via deres hjemmeside at hvis de ikke dukkede op inden for 30 min vil vi aflyse vores ordre vupti 2.5 time senere er der pizza ved vores dør hvor vi pænt afviser ordren. Så Pizzavilla hvis i har så travlt så gør jeg selv en tjeneste ring til folk og sig i er forsinket det vil de fleste forstå ellers er pizzaerne faktisk rigtig gode når de kommer inden for 60 min som de annoncerer på deres hjemmeside

4 november 2023

Ville have givet fem

Ville have givet fem, men desværre er deres leveringstid hel hul i hoved, 1time til 1.5 før maden kommer, og er tit kold når den ankommer, tror faktisk vi stopper med at bestille derfra selvom maden er fantastisk når det er varmt, men det jo desværre mere en undtagelse en noget andet.

13 februari 2023

Dårligste service nogensinde

Vi bestilte to pizzaer som i forvejen havde 1,5 times leveringstid. Oplevelsen blev ikke bedre da pizzaerne aldrig dukkede op. Vi ringede til pizzeriaet 8 gange. Hver gang blev telefonen taget og lagt på. Sidste gang vi nogensinde bestiller fra Pizza Villa igen.

15 oktober 2021

super søde og lækker mad

super søde og lækker mad

altid smilende og søde når de levere mad og så har de glutefri pizza som faktisk er rigtig gode.

min søn og jeg har ikke en finger at sætte på nogle steder og vi har været så glade for jer

17 maart 2021
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Hyggelig fredag blev desværre ikke så hyggelig

Generelt søde mennesker, men som desværre ikke ved hvad god kundeservice er. Bliver bestilt en familiepizza med halv skinke og halv skinke + salat. Manden der tager imod bestillingen gentager bestillingen og det er som det skal være. Pizzaen bliver afhentet og hjem vi kommer, til at finde ud af at der ikke er salat på pizzaen. Vi ringer med det samme og vi får at vide, at de sender en med det samme. 15 minutter efter får vi leveret en bøtte salat, med skårede tomater og 5 små agurketern. Jeg ringer endnu engang og forklarer situationen, og manden i telefonen lovede at sende en ny... bøtte med salat blev det saftsuseme til også anden gang. Pizzaen har nu stået i over en halv time. Jeg ringer og siger hvordan situationen er og hvor skuffede vi er. Vi får ikke tilbudt noget igen for vores besvær med dette overhovedet, og hvad der skulle være en lækker fredag aften, med god pizza foran skærmen blev til en skuffelse, med kold pizza grundet venten og ingen kompensation. Har ellers været tilfreds, men dette trumfer desværre det hele.

7 februari 2020

Mad kom aldrig

Bestilte mad, tog 2 timer uden at det dukkede op. Vi endte med at ringe til dem og sige at vi ikke ville have det.

7 juni 2018

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.