Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virker bare. Bestilte 2 Mdf plader på specialmål. Blev leveret af egen chauffør, på få dage.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilt mdf i forskellige størrelser til en indbygget bogreol for anden gang. Og bestilte fra pladerpåmål denne gange også. Leveret hurtigt lige efter målet. Kun varme anbefalinger herfra.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Er ikke helt begejstret. Spartelmassen jeg havde bestilt til bordpladen var tørret ind og hård som en sten. Altså ubrugelig. 8 dages leveringstid på standard vare der var på lager ifølge deres h... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Bouwmaterialen leverancier
  2. Cd-winkel

Geschreven door het bedrijf

Plader på mål - skåret som du ønsker det. Bestil alt i mdf plader, finérplader, træplader, plastplader, aluminiumsplader eller akrylplader - skåret på lige de mål, du skal bruge. Pladerne kan leveres direkte til dig, eller du kan afhente dem.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Leveret hurtigt lige efter målet.

26 maart 2026
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Vender ikke tilbage på beskadiget produkt

Købte en MDF-plade med egetræsfiner, som jeg fik skåret i 3-4 dele. Den var skåret på præcis de rigtige mål, og leveringen gik let. Ud fra det er oplevelsen til 5 stjerne.

Udfordringen består i, at fineren var flosset på A-siden i den ene ende. Der var stykker på måske op til 3cm, hvor fineren var revet af. Hertil kommer, at pladen af en eller anden grund er 5mm kortere end en standard MDF-plade (og kortere end det de selv skriver på hjemmesiden).

Pladerpaamaal.dk vender ikke tilbage på henvendelser om, at de har leveret et beskadiget produkt.

Personligt tør jeg ikke løbe risikoen ved at købe fra dem igen. Denne del af oplevelsen er til 0 stjerner.

5 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

eg bestilte en MDF‑plade på mål hos…

eg bestilte en MDF‑plade på mål hos pladerpaamaal.dk, og oplevelsen var helt fantastisk. Pladen er af virkelig høj kvalitet, og prisen er samtidig meget rimelig. Jeg havde også en særlig forespørgsel vedrørende leveringen, og den blev opfyldt uden problemer. Kommunikation var hurtig, venlig og meget professionel.
Jeg kan på det varmeste anbefale dem — og jeg kommer helt sikkert til at bruge deres service igen til fremtidige DIY‑projekter.

5 februari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Leverede skæv plade. Intet svar fra kundeservice.

Købte en hel plade 18mm Birkefiner som var skæv da den blev leveret. Ringede til kundeservice og fik at vide at jeg ville høre tilbage fra chefen ang. klagen. Har intet hørt tilbage fra dem. Har også skrevet til kundeservice og sendt billeder af den skæve plade. Har stadig intet hørt…

Køb dine plader andre steder. Dårlig service og kan ikke anbefales.

26 januari 2026

Meget tilfreds

Pladen er meget flot og passer perfekt på målene. Pladen blev fint pakket ind, da jeg bad om det.

26 januari 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg har desværre ikke noget positivt at…

Jeg har desværre ikke noget positivt at sige om
pladerpåmål. Jeg har købt nogle 3 mm sandwichplader med 2 forskellige mål. nogle på 250 x 125 cm, og nogle på 305 x 150 cm. der var kæmpe farveforskel fra plade til plade. Jeg ringede og fik en snak med dem, men blev ret hurtig fejet af med svaret, "at det jo ikke var deres problem, da det var nogle de fik færdige fra deres leverandør"??, - nu er det jo plader jeg har købt af dem, og derfor også regnede med at det er dem jeg skal sende reklamation til???. På deres hjemmeside står intet om at de ikke er ansvarlige for kvaliteten af den vare de modtager til videresalg - hvilket også ville være helt skørt. Jeg mener jo netop at de er ansvarlige for kvaliteten af alt hvad de sender ud af døren. Men der er total "radiotavshed", - har også rykket for en rigtig faktura til mit regnskab flere gange, - også uden held.

17 december 2025

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.