Plakana Reviews

TrustScore 5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Havde desværre lavet en fejl på bestillingen, og forhørte mig om det kunne nåes at ændres, men desværre var ordren pakket. Mange andre firmaer havde tilbudt jeg bare kunne købe en ny - men her viser p... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min største ros til Plakana. Mit produkt laver helt op til mine forventninger, flot tryk og god kvalitet. Fik løben info igennem processen. Lever op til hurtig levering bestilt tirsdag kl. 20 lever... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Imponerende service! Gode priser og Print i skarp kvalitet! Rune redede, lige mors dag herhjemme ved at tage telefonen EN SØNDAG og sende mig min bestilling som digital fil, på trods af jeg havd... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super god kvalitet og hurtig ekspederet. På billedet var det kun hunden der var i centrum og alt baggrund støj og snor var fjernet. Vi valgte at det var grafikeren der skulle vælge baggrunds farve. Mo... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Posterwinkel
  2. Cadeauwinkel
  3. Fotolijstenwinkel

Geschreven door het bedrijf

En personlig plakat giver dine vægge noget som andres vægge ikke har. Du kan indrette med din helt egen stil, og det behøver ikke engang være dyrt! Vores priser er blandt Danmarks bedste og leveringstiden meget kort!

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

23 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Køber hos jer igen.

Overskuelig hjemmeside, nemt at finde rundt og sjove/gode produkter.
Den plakat jeg købte levede til fulde op til mine forventninger og bragte en tåre i øjet af glæde.

7 juli 2022

Hej Pia,
Hvor er vi glade for din flotte anmeldelse. Tusind tak. Dejligt at høre plakaten lever op til forventningerne :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hurtig fragt og problemfri oplevelse

Har modtaget det flotteste kæledyrsportræt, til min vens fødselsdag. Skal helt sikkert selv have en plakat af min egen hund. 💓 🐕 Super god service. Kan varmt anbefale at handle hos Plakana.dk 😊

5 juli 2022

Antwoord van Plakana

Tusind tak for de flotte ord! Vi er super glade for at resultatet lever op til forventningerne. Vi håber at se dig på shoppen snart igen :-)

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Viklgf palkat jeg fik lavet til min…

Virkelig flot plakat jeg fik lavet til min svogers og svigerindes bryllup og de var vilde med den ❤️
Tak for hurtig service,kan bestemt anbefale plakana ❤️

27 juni 2022

Hej Sanne,
Tusind tak for de flotte ord. Vi er glade for at du og bryllupsparret er glade for plakaten.
Vi håber at se dig på shoppen igen en anden gang!
MVh Team Plakana

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og hurtig levering :)

27 juni 2022

Antwoord van Plakana

Tak for de 5 flotte stjerner! Vi er glade for at du er tilfreds!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Super hurtigt produceret og leveret!

Super hurtigt produceret og leveret!
Skulle have lavet plakater af kæledyr og resultatet blev rigtig sjovt og godt!
Kan klart anbefales!

21 juni 2022

Hej Carl-Emil,
Tusind tak for de flotte ord. Vi er glade for at du er tilfreds og håber at se dig på shoppen snart igen!

Fuldstændig Fantastisk plakat

Fuldstændig Fantastisk plakat, kan varmt anbefales.
Super service

10 juni 2022

Hej Iben,
Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at du er tilfreds og håber snart at se dig på shoppen igen :-)

Mega tilfreds

Mega tilfreds. Så cute resultat. Fortryder at det var til gave og ikke til mig selv, så må ud i at købe et billede mere på et tidspunkt 🙏🏼

Dog fik jeg ikke besked om at den var leveret (jeg skulle selv tracke ordren i mailen) men ved ikke hvem “fejlen” ligger ved.

28 mei 2022

Hej Kaya,
Tusind tak for de flotte ord! Vi er utroligt glade for at du er glad for resultatet. Vi håber snart at se dig på shoppen igen :-)

Fantastisk og super

Fantastisk service og det var super hurtig betjening.
Kan varmt anbefales og ikke sidste gang jeg bruger dem.

12 mei 2022

Hej Sissel,
Mange tusind tak for flotte 5 stjerner. Vi glæder os til du handler på shoppen igen :-)

Virkelig god service

Virkelig god service! Hjalp med et billede af min afdøde hund og jeg er så tilfreds! Vil klart anbefale 🙂

18 maart 2022

Hejsa,
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi er rigtig glade for at vi kunne hjælpe dig :-)

God hjemmeside

God hjemmeside. Flotte plakater. Hurtig levering. Alt i alt en mega fed hjemmeside🤩

29 januari 2022
Review zonder uitnodiging

Hej Mille,
Tusind tak for de flotte ord! :-)

Kæmpe anbefaling!!

Fantastisk flotte plakater, som passer ind i mange hjem.

Nem og overskuelig hjemmeside, hurtig fragt og god kundeservice.

Ikke sidste gang jeg har handler her.

22 januari 2022
Review zonder uitnodiging

Hej Mathias,
Fantastisk at du er tilfreds med de leverede plakater. Vi håber snart at se dig på shoppen igen :-)

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.