Tycho Brahe Planetarium Reviews 64

TrustScore 1.5 uit 5

1,6

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

“Vores smukke solsystem” var SÅ skuffende. Det var simpelthen den mest kedelige og uinteressante film nogensinde. Jeg havde glædet mig til at se nogle flotte planeter, stjerner osv i deres kuppelbiogr... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

“Nordlys for børn” var fint formidlet og mit næsten 6-årige barnebarn var også godt underholdt af filmen 3-2-1-flyv. Efterfølgende deltog vi i alle de tilbudte værksteder og var begejstrede. De ung... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Vi hadde betalt 600 DKR på internet men ble ikke informert noe sted at over 50% av utstillingen var stengt pga ombygging. Det tok 10 minutter å se hele utstillingen. Katastrofalt dårlig og vil på inge... Toon meer

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Nu er det at se film jo en subjektiv oplevelse. Men hvis børn og voksne gerne vil gå ind og betale penge for "Vores smukke solsystem", så vil jeg kraftig anbefale at lade være. Denne film som du beta... Toon meer

1,6

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

FEDT MAN!

Jeg har været så heldig at være til et firma arrangement på Planetariet. Det var super god service, lige fra da vores jakker blev taget, til festen sluttede.
Der er dog lige én bestemt tjener jeg må fremhæve, hans navn var Tom, og jeg har aldrig oplevet så god service før.
#SkudUdTilTom #FedtFirmaArrangement #BedsteTjenerIDanmark

13 februari 2014

Spar pengene

Må sige, at jeg var meget skuffet 10 min med 3D ellers KEDELIG fortælling fra Rummet.
Mine børn faldt i søvn.

4 personer 475 kr. Fuldstændig skør pris til et enormt kedeligt produkt. Lad være med at bruge tid derinde, du og dine børn vil kede jer ihjel.

Gå ud og spis i stedet.

5 juli 2013
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Kedeligt sted

Mig og min kæreste tog over for at se det. Jeg havde gode minder fra det da jeg var barn - men nøj hvor blev jeg skuffet :o

Der er jo absolut ingenting at glo på, bare lige en lille rund hal og så er der noget sjovt for børn inde bagved..

Det gjorde det lidt bedre at få en tur inde i kuplen, men syntes virkelig det er mange penge for ingenting, vi kom alligevel af med 250 kr for at glo på en lille hal og se en lille film. En film som vi iøvrigt slet ikke lagde op til at handle om det der var titlen, men okay..

Man skulle nok have børn med...

Så ja vi var ret skuffet

24 februari 2012
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God film, fejl i priserne, men det blev der rådet bod på.

Jeg har netop været i Tycho Brahes Planetarium med min kæreste og min 4-årige nevø for at se den animerede 3D-film "Sammys store eventyr", og det var en stor succes. Min nevø synes, det var virkelig spændende at opleve 3D-effekten, og det var en rigtig sød børnefilm.

Det var dog også en ret dyr oplevelse. Jeg synes, det var rigeligt, at det kostede 149 kr. pr. voksenbillet og 89 kr. for en børnebillet, men efterfølgende opdagede jeg, at jeg havde givet yderligere 30 kr. i bestillingsgebyr. Det er direkte uanstændigt, og det står ikke nævnt under menupunktet "Priser" på deres hjemmeside eller i den mail, man får omkring billetbestillingen. Under menupunktet "Priser" står der ydermere, at voksen- og børnebilletter koster hhv. 135 og 85 kr., hvilket må siges at være ret misvisende.

***Opdatering***

Jeg skrev til Planetariet og fik samme dag svar fra den adm. direktør, som på venlig og høflig vis beklagede oplevelsen og tilbød at refundere differencen og lægge et par fribilletter oven i hatten til næste gang, så jeg har ændret min anmeldelse fra 3 til 4 stjerner. Den højere pris skyldtes tilsyneladende en teknisk fejl.

9 oktober 2011

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.