God beskrivelse af planterne, der levede op til det leverede. Virkeligt forsvarligt pakket (jeg var SÅ nervøs, fordi jeg aldrig før har købt planter online, men Plantekøb gjorde alle mine bekymringer... Toon meer
Fremragende flotte planter og lige så god service! Bestilte en stor violinfigen med krukke til min kæreste. Planten er så fantastisk flot og servicen var helt i top med den gode vejledning ved l... Toon meer
Masser af gode råd og vejledning. Planten var utrolig smuk og af høj kvalitet Varm anbefaling
Super god kundeservice. Philip ringede og tilbød hurtigere levering end hvad muligt var at vælge. Planterne stod super flot i deres krukke ved levering. Ved levering var der tid til vejledning ift van... Toon meer
Undgå tunge løft og snavsede fingre - lad os plukke og plante din nye drømmeplante! Hos Plantekøb går vi op i kvalitet og service. Vores planter er nøje udvalgt fra de bedste gartnerier og vi tilbyder altid 100% tilfredshedsgaranti. Ny plante eller pengene retur. Vi leverer i hele Danmark. Har du spørgsmål så kontakt os på telefon eller mail :)
Knardrupgaards Allé 6, 3660, Knardrup, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Modtog det smukkeste træ og leveringen var effektiv og professionel.

Antwoord van Plantekøb
This company provides high-quality plants at unbeatable prices, with prompt delivery. They offer expert advice and guide you through the entire process to ensure your plants are placed correctly and thrive in optimal conditions. A particularly positive experience was receiving assistance from Mark Tomasi, who supported us throughout the entire process.

Antwoord van Plantekøb
Var lidt bekymret over at købe online -men efter telefonisk og meget kompetent rådgivning valgte jeg at købe en flok meget store grønne stueplanter. Leveret til døren på 4. sal og med god instruktion og vejledning. Perfekt og meget tilfreds...

Antwoord van Plantekøb
Professionelt og oplysende om platernes vedligehold.

Antwoord van Plantekøb
God service. Flot aflevering. Flotte planter.
Alt var godt. Kun godt at sige. 🌿🌿

Antwoord van Plantekøb
Flot udvalg, god webshop, meget service-minded og levering af virkelig flotte planter.

Antwoord van Plantekøb
Har fået leveret en super flot plante med krukke, som er forsvarligt indpakket til videretransport😊
Jeg har fået en virkelig fin og over alt forventning service både i telefonen og ved leveringen. Det bliver ikke sidste gang, vi handler hos Plantekøb👍

Antwoord van Plantekøb
Bestilte en plante til levering til en fødselsdag og selv om der ikke var levering om lørdagen så var servicen helt i top så det blev tilbudt - levering skete til tiden og planten var fint plantet i krukke og så virkelig fin ud så en fin anbefaling herfra

Antwoord van Plantekøb
Vildt flotte planter og krukker! Vi fik leveret 2 forgrenede violinfigner og 2 snoede gummitræer til kontoret. Servicen var venlig og hjælpsom hele vejen fra bestilling til levering. Kæmpe 5-stjerners oplevelse.

Antwoord van Plantekøb
Kunne godt mangle info om plantepleje på købte planter medsendt.

Antwoord van Plantekøb
Planten havde jeg efter 9 dage - fint pakket ind.
Jeg har modtaget en plante som er sund og gerne “ spadsere deruda” . Vil gerne handle ved Plantekøb igen😊

Virkelig god og hurtig kundeservice! Kan varmt anbefales 🙌🏼

Antwoord van Plantekøb
Virkelig verdens bedste service. Elsker deres udvalg af planter. Der er så god kommunikation fra man bestiller til de er sendt og man modtager. De er pakket virkelig godt ind og man kan trygt købe sine planter hos dem.

Antwoord van Plantekøb
Ekstraordinær hjælp gav en ekstraordinær oplevelse - super god service!