Plantepakken Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Bedrijfsgegevens

1. Binnenplantleverancier

Geschreven door het bedrijf

Plantepakken.dk leverer grønne danske planter til private og virksomheder ifm. anledninger som barselsgaver, fødselsdagsgaver, jubilæum, "god bedring"-gave, og nyansættelser. Plantepakken.dk gør det nemt at give en gave, der både er personlig og langtidsholdbar. Vores grønne planter er et alternativ til blomster, og de bringer glæde i lang tid hos modtageren – uanset om det er en ven, kollega eller samarbejdspartner. Vi har specialiseret os i at levere planter med posten i emballage, der ikke bare ser flotte ud, men også beskytter planten under transport. Sammen med planten følger en personlig hilsen, som kan skræddersys til anledningen, samt en pasningsvejledning, der gør det nemt at holde planten flot og sund. For virksomheder er Plantepakken.dk en oplagt løsning til onboarding-gaver, jubilæer, fødselsdage eller som en grøn anerkendelse til medarbejdere og samarbejdspartnere. Vores gaver signalerer omtanke og kvalitet, og vi tilbyder fleksible løsninger, så virksomheder kan sende personlige gaver uden besvær. Vi lægger vægt på høj kvalitet og god service. Derfor samarbejder vi med danske gartnerier og leverer hurtigt og sikkert med DAO eller GLS i hele Danmark. Vores kunder sætter pris på vores pålidelige levering og flotte produkter – og vi er stolte af at sprede glæde med grønne gaver! 🌿

Contactgegevens

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Alle reviews

3 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Wij controleren reviews

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Virkelig godt produkt og koncept

Jeg har prøvet Plantepakken og synes virkelig, det er et fedt koncept. Det er en anderledes og mere personlig måde at give en gave på, og samtidig føles det som et mere grønt og gennemtænkt alternativ. Bestillingen var nem, og jeg er rigtig glad for oplevelsen. Kan klart anbefales.

2 juni 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Stor glæde for et fedt koncept

Jeg har lige modtaget en plantepakken fra min kommende arbejdsplads. Jeg er rigtig glad for planten og den anderledens, mere bæredygtig måde at få en gave på.
Virkelig fedt koncept, jeg anbefaler og fortæller glædeligt om jer til min omgangskreds.

24 maart 2026
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Fin plante - 5 dage for sent…

Fin hjemmeside - men - den plante der i følge Plantepakkens kalender kunne leveres mandag blev aldrig forsøgt leveret på adressen (DAO skrev i mail de havde forsøgt - men det var løgn)
Lørdag kunne den hentes i en pakkeshop!! Planten er fin - men levering med DAO dur åbenbart ikke.

5 juni 2025

Rigtig god service

Rigtig god service! Bestilte en morsdagsplante til min mor som bor på Bornholm. Grundet problemer med DAO blev pakken forsinket. Det blev dog nemt og hurtigt løst og min mor fik pakken kun en dag forsinket på trods af, at hun bor på Bornholm 😊

12 mei 2025
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rigtig stor ros til de 3 gutter der…

Rigtig stor ros til de 3 gutter der står for Plantepakken.dk!
Jeg bestilte både planter til min mor og søster, som blev leveret på bedste vis. Planterne var rigtig smukke, og det var som det skulle være :-)
Udover det, er der rigtig god kundeservice på, og du skal nok få besvaret dine spørgsmål, hvis du har nogle.
5 flotte stjerner herfra, tusind tak for handlen og på gensyn når der skal handles planter igen! :-)

5 april 2021

Fedt koncept

Fedt koncept, har lige modtaget min første plantepakke i dag - flotte planter og krukker. Rigtig imødekommende og venlig kunderservice. Ikke sidste gang jeg køber her fra. Vil klart anbefale til andre.

25 maart 2021