Pling Reviews 277

TrustScore 2.5 uit 5

2,4

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg synes måske selve læseoplevelsen kunne have været bedre. Siderne loader ret langsomt - i hvert fald på en iPad. Det gør det langsommeligt at læse eller “flippe” hurtigt igennem. Man skal være MEG... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg har læst mange af nedenstående anmeldelser og kan stort set genkende samtlige nævnte problemer. Respekt for man svarer hver enkelt indlæg med standardsvar, selv en blind må kunne se, at det der e... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Et hyggeligt abonnement, men irriterende at man er så længe om at lægge de nye blade ud på siden. Har ringet til Aller og gjort opmærksom på dette tilbagevende problem. De indrømmer at andre abonnent... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Meget godt produkt, når det virker. Desværre er det nu anden gang på 6 mdr, at jeg ikke kan læse Pling på min iPad. Selvom jeg betaler løbende abonnement, insisterer appen på at jeg ikke har betal... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Persbureau

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Pling giver dig alle dine favoritblade og magasiner samlet i én app, så du altid har det nyeste nummer lige ved hånden, uanset om du er derhjemme, i toget eller på ferie. Med pling får du adgang til de største danske ugeblade og magasiner fra SE og HØR, femina, BILLED-BLADET, Mad & Bolig og IN. Du får også adgang til nogle af verdens bedst sælgende internationale magasiner som bl.a. Vanity Fair, Time, The New Yorker, Rolling Stone og Condé Nest Traveler.

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 25% van zijn negatieve reviews beantwoord

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

I det store hele er Pling fin.

I det store hele er Pling fin, men jeg savner Alt for Damerne og synes der er for mange blade af mindre god kvalitet, f.eks. Se og Hør, Billed Bladet, Familie Journal, Ude og Hjemme o.s.v.

20 januari 2019

Kære Ea

Ja, det kunne være luksus med Alt for Damerne - det er desværre bare ikke vores blad :-(
Men godt at du er glad for den vi har og tilbyder.

Nemt og billigt

Det er nemt og billigt at bruge Pling - og så er der mulighed for at læse flere blade end dem man normalt plejer at købe uden det koster ekstra 🤗

20 januari 2019

Kære Eva

Rigtig mange tak :-)

gode opdate

gode opdateringer ;)

Kære Helle

Det er vi glade for at du synes :-)
Mange tak for denne anmeldelse.

Fungerer virkelig godt

Fungerer virkelig godt. Absolut værdi for pengene!

Kære Gitte

Mange mange tak for de 5 stjerner :-)

Super smart

Super smart, og let tilgængelig, får mange ugeblade samt magasinet, til en billig pris

Kære Ane

Mange tak for det :-)

Det er vi rigtig glade for at høre :-)

Er rigtig tilfreds!

Er rigtig tilfreds, genial måde at få underholdning på og herligt selv at kunne vælge, hvad man har lyst til at læse. Dejligt at få bladene sendt og til en rimelig pris!

Kære Anne

Det er vi SÅ glade for at høre :-)

Kærlig hilsen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Er meget tilfreds med pling

Er meget tilfreds med pling - nemt og effektivt og kan varmt anbefales til andre. Bh Kim.

Kære Kim

Rigtig mange tak :-)

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er meget utilfredsstillende

Det er meget utilfredsstillende, at den sidste opdatering har betydet, at man ikke mere kan tage printscreen af siderne bl.a. kryds og tværs og opskrifter.
Kryds og tværs kræver jo et print. I berømmer selv jeres krydsord men man kan jo ikke sidde og gætte dem på skærmen!!!
Jeg installerede Pling netop pga. krydsordene.

Kære Birthe

Vi forstår selvfølgelig utilfredsheden over ikke længere at kunne printe skærmbilleder fra bladene. Der er simpelthen fordi Android apps ikke tillader det.
Det er naturligvis super ærgerligt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Pling har alle de blade og magasiner…

Pling har alle de blade og magasiner jeg gerne vil læse. Pling er nem at bruge og finde rundt på.

Kære Jens

Mange tak for den flotte anmeldelse :-)

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God portal - gerne flere muligheder

God portal, men ikke billig. Savner lidt flere engelsksprogede mags.

Kære Mogens

Tak for din anmeldelse - jeg lader feedbacken gå videre :)

Kærlig hilsen

Dejlig nemt at bruge

Dejlig nemt at bruge, og kan se flere ugeblade i samme abonnement. 😊👍

Kære BB

Mange tak for det :-)

Svært at afbestille igen

Kære Lene

Du skal logge ind på pling.dk med din e-mail samt din kode.

Når du er logget ind skal du trykke på "Min konto" i menuen og derefter trykke på "Opsig abonnement", så vil du komme frem til opsigelsessiden, hvor du kan opsige dit abonnement.

Når dit abonnement er opsagt vil vi sende dig en bekræftelse på din opsigelse på mail.

Hvis det er meget bøvlet, så kan du ringe til vores kundeservice på: 72 34 20 81 eller pling@aller.com

Pling

Alt fungerer fint

Kære Birgit

Rigtig mange tak for det ;-)

Det er DET bedste

Det er DET bedste, når man som jeg bor i udlandet. Nyder mine blade også selvom jeg aldrig når at læse det store udvalg.

Kære Fitness

Det var dejlig læsning for os :-)
Mange tak for de 5 stjerner.

Super app

Super app, med super indhold

Kære Bettina

FANTASTISK ;-) Tak for de 5 stjerner

KH Sannie

Lees meer over geverifieerde reviews.