Lees wat reviewers zeggen
Om jag ska vara helt ärlig så är det inte pluus fel att många inte läser reglerna om vad som gäller när man handlar hos dem. Det står klart och tydligt på deras hemsida gällande medlemskap. Jag betala... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hej, min pedalmaskin ankom redan på andra dagen efter min beställning. Toppen! Däremot var bruksanvisningen inte bra. Saknade bild med anvisningar. Batteriet var ju redan på plats vilket blev ett ?. I... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
De skulle har fått fem stjärnor om de hade mer av sitt gamla sortiment. Det som gjorde att jag köpte så mycket förr var att de hade många av de gamla märken, de flesta engelska, som jag känner mig... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Pluus.se är en medlemsklubb som garanterar medlemmar stora rabatter på välkända märkesvaror. När du är medlem i vår förmånsklubb, får du tillgång till 120.000 produkter till inköpspris. Det kostar 139:- att vara medlem hos Pluus.se och som medlem får du även fri frakt på alla dina inköp!
Contactgegevens
Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Tried to cancel in Oktober 2025
Tried to cancel in Oktober 2025. No one is responding on email. No one is answering the phone. The automatic cancellation feature on the website is if no use. They keep taking 139:- per month and according to their terms I can’t stop the autopsyments. I am now involving authorities in Denmark where the webshop is registered and Sweden where the investment company is located to look into this company and get 4 months of unwanted membership payments payed back.
Går inte att avbryta abonnemanget
Går inte att avbryta abonnemanget. Deras e-post är full. Ingen svarar i telefon. Inget händer när man skickar brev. Måste spärra mitt betalkort. Jag vill avbryta mitt abonnemang och radera mitt konto enligt gdpr.
Beställde 2st flaskor som gick sönder…
Beställde 2st flaskor som gick sönder under transporten,kontaktade plus det tog dom över 1 vecka innan dom svarade att dom skulle undersöka vad som hänt. Efter 3 veckor nu har jag fortfarande inte hört något ifrån dom fast jag har mailat dom 1 gång i veckan. Bedrövligt dåligt.
Väntar 3 veckor att skicka en andra…
Väntar 3 veckor att skicka en andra order för att de ska hinna få in ny medlemsavgift. Går ej att logga in på ”mina sidor” för att avsluta skiten heller.
Håll er borta från detta skräpföretag!
Ett scamföretag som lurar en att betala…
Ett scamföretag som lurar en att betala varje månad utan att informera om det.
VARNING!!!
VARNING! Har man väl ingått medlemskap och säger upp det så har ett nytt plötsligt ingåtts med en mailadress som inte finns, nämligen ett "@gmail.comm" (med två "m"). Upptäckte att de fortsatt att dra pengar från mitt konto i ett halvår med hänvisning till denna adress som ju inte finns. Efter diverse korrespondens med Kundservice, som gladeligen meddelar att de avslutat mitt medlemskap som är anslutet till denna adress som ju inte finns. ÄNDÅ drar de fortfarande pengar. Har nu anmält dem till KO.
Akta er för detta företag
Akta er för detta företag! de drar av pengar från mitt konto utan att jag godkänt det!
They’ve basically stole my money
I’ve ordered an item, and I’ve never received it. A year later, they said I should have a nice day without the item or the money. Pluus.se couldn’t care less about customers’ satisfaction.

Antwoord van Pluus.se
Det är sorgligt att skriva detta men…
Det är sorgligt att skriva detta men jag har Väntat och väntat på lenors tvättkulor även Airpures tvättkulor men det har varit slut bra länge nu. Inget disk eller tvättmedel finns. Inte ens duschkrämer eller schampo/ balsam. Saknar Stardrops och allt annat ni hade i december - februari. Vill man köpa något så får man upp en notis om att det är slut. Hoppas er inköpsavdelning förstår att ni förlorar kunder på detta. Många av mina vänner har gått vidare till konkurenterna tyvärr. Håller tummarna ett tag till innan jag också går vidare och letar efter något som är lika bra prismässigt som ni var innan. Ni får 4 stjärnor denna gång :)

Antwoord van Pluus.se
Forbrugerombudsmanden siger det er…
Forbrugerombudsmanden siger det er ulovligt.
forbrugerombudsmanden dømte 19. september 2022 at det var ulovligt at snige et medlemskab ind i køb af vare.
Havde de været en ærlig virksomhed havde de efter dommen sendt en mail reminder ud til deres medlemmer om at de have et aktivt medlemskab. men så havde de nok mistet 90% af deres indtægt.
edit:
Ordrenummer(797905)
Nej jeg flytter ikke min anmeldelse til jeres dk domæne. der er den samme virksomhed i skal ikke gemme jer bag et .se
Hitta oss
Group Buy ApS (Pluus.se)
Priorparken 833, 2605 Brøndby
CVR: 38558625

Handlar inte från den sidan😞😞😞
Handlar inte från den sidan😞😞😞
Fick inte rätta antal varor ändå blev debiterad.
Såå ledsen

Antwoord van Pluus.se
Det är få om produkten om man vill…
Det är få om produkten om man vill beställa så produkterna tar snabbt slut annars det är bra priserna.

Antwoord van Pluus.se
Bra varor med biliga priser och stort…
Bra varor med biliga priser och stort sortiment av produkter

Antwoord van Pluus.se
Rätt bra priser och snabb leverans
De skulle har fått fem stjärnor om de hade mer av sitt gamla sortiment.
Det som gjorde att jag köpte så mycket förr var att de hade många av de gamla märken, de flesta engelska, som jag känner mig bekväm med.
Samt, vet inte om det är tillfälle, men förr hade de massor med kvalitet nagellack som Essie och Opi, nu verkar de nästan raderade.
Allt som allt, jag tycker att de inte skall bli som vilken svensk billiga affär som helst, det finns redan många, utan behålla den ovanliga märken i den svenska märken.

Känner mig lurad
Känner mig lurad, köper en kalender och blir debiterad i 18 månader för att jag missar att jag betalar till detta. Avgiften är mellan 100-2000sek så man ska missa det på kontot.

Antwoord van Pluus.se
Alltid bra priser, Tydliga villkor!
Alltid bra priser, snabb leverans och aldrig några problem. Produkterna är alltid toppenfina! De är Tydliga med att man börjar prenumerera när man handlar till dessa förmånliga priser. Att de fått dåliga recensioner beror ju på att folk inte kan läsa och är blinda. Står som sagt Tydligt vad som gäller. Är dessutom inga problem att avregistrera prenumerationen efter sitt köp om man önskar (sker på hemsidan). Har hoppat på prenumererationen vid köp och sen av efter köp flera ggr. Då jag inte handlar varje månad och då inte brhöver ha löpande prenumeration. Storhandlar ofta inför jul här. Toppen!

Antwoord van Pluus.se
Ni fortsätter att dra pengar från min…
Ni fortsätter att dra pengar från min konto trots att jag har skrivit till er att jag vill avsluta medlemskapet som jag har inte valt att starta. Rent bedragare !!

Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.