Jeg har aldrig før prøvet at være så glad for et resultat som ved denne frisør helt sikker en fantastisk behandling jeg vil med glæde overlade mit hår til denne frisør igen
Lees wat reviewers zeggen
Det er søde frisører, og der er god atmosfære. Men jeg var uheldig med en dårlig klipning. Den var ikke fuldendt - kun halvt færdig. Måske man skal komme om formiddagen.
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg er blevet klippet og har fået behandlinger af alle salonens frisør og jeg føler mig altid i fuldstændige trykke hænder. De udviser hver især en stor ro og tillid. Det er nemt og booke tider... Toon meer
jeg fik stiber af freja of lucca de bedste elever jeg nogensinde har mødt den er simpelthen så søde og dygtige udover de gode elever så var det en mega fin salon og god service kom lige ind og fik smi... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Velkommen til Frisør P Noergaard, Trøjborg. Hos Frisør P Noergaard står der et professionelt frisørteam klar til at tilbyde en personlig rådgivning og behandling i en æstetisk atmosfære, der gør, at du kan koble af og nyde den tid, du har i salonen. Salonens personale er konstant opdateret på nutidens trends samt teknikker som de aktivt følger - blandt andet gennem kurser. Salonen er skabt i et design og en indretning som i sin helhed skaber inspiration. Vi tager den tid, der skal til for at skabe noget unikt, hvilket gør vores salon til det bevidste valg.
Contactgegevens
Otte Ruds gade 106, 8200, Aarhus N, Denemarken
- pnoergaard@luxplus.com
- pnoergaard.dk
Virkelig god oplevelse :-)
Endelig har jeg fundet "min" frisør i Århus. Fik den bedste behandling, da jeg satte mig i stolen med mit lange, slidte og ødelagte hår, - og gik derfra med et smil på læben.
Super god atmosfære, hvor fokus er på at give kunden en god oplevelse. Jeg har ikke de bedste erfaringer med frisører, men endelig blev jeg klippet og farvet efter mine ønsker og efter hvad der passer til mit hår. Lisbeth, som klippede mig, og Peter som ejer salonen, blev endda til langt efter lukketid, fordi mit tykke, lange hår tog længere tid end beregnet. Jeg kommer bestemt igen og anbefaler gerne Frisør P Noergaard til andre :-)
Gør dig selv en tjeneste!!
Jeg har været fast kunde hos Peter siden han åbnede sin salon. Jeg har aldrig prøvet noget lignende. Jeg kommer helt sikkert aldrig til at skifte frisør.
Hele teamet derinde er så søde, hjælpsomme og forstående.
Vil anbefale alle at tage et smut forbi uanset køn og alder!
Man har aldrig prøvet en god frisør, før end at man har prøvet at være hos Peter!
Helt fantastisk oplevelse!
Helt fantastisk oplevelse!
Jeg var i dag for første gang hos frisør P Noergaard, og jeg blev ikke bare tilfreds, men fik også en helt unik service og forkælelse som jeg aldrig har oplevet ved andre frisører på samme måde.
Jeg kom der ind med grønt hår, pga. et uheld med håret i klorvand. Jeg fik det ordnet uden en afrensning, dvs. jeg fik det ordnet uden det vil begynde at knække og blive mere skadet.
Kan KLART anbefales! fantastisk oplevelse 👍🏼
Fantastisk service hos Peter
Fantastisk service hos Peter. Fik et gavekort til frisørsalonen og blev anbefalet at blive klippet af Peter - har ikke fortrudt et eneste sekund. Varme anbefalinger herfra :)
Den bedste frisør i Århus
Peter er den bedste frisør der findes.
Jeg er blevet klippet og farvet af ham siden han begyndte i lære. Og det har været en fornøjelse at følge hans enorme udvikling igennem årene. Noget af det jeg sætter mest pris på er hans ærlighed, som mange frisører desværre ikke har. Han kommer altid med sin ærlige mening inden han siger ja til at lave en markant ændring, i stedet for at lave hvad som helst.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Peter!
Byens bedste frisørsalon
Jeg kan absolut anbefale Peter og Sophie. De er super professionelle. Klip og farve er altid i top kvalitet, både når man forlader salonen, men især når man selv skal sætte håret, kan man mærke, at klipningen er super professionel.
Når man er i salonen, er der en dejlig stemning, som gør, at man føler sig velkommen.
Velvære hele vejen - massagestole, god kaffe, og ikke mindst flot klipning.
Fantastisk frisoer
Fantastisk frisoer. Venligt personale og service i topklasse.
God service, Kompetent vejledning, og de fedeste masagestole ved vaskene
God service og lækkert resultat
Hos Peter bliver man aldrig skuffet!
Var til frisør for første gang i flere…
Var til frisør for første gang i flere år. Faktisk så lang tid siden jeg ikke kan huske hvornår sidst satte mine ben ved en frisør! Har nu lovet mig selv at pakke min trimmer væk :D
Men om ikke andet med det samme jeg satte mine ben der inde blev man modtaget med et smil og blev but velkommen! Var så heldig at blive klippet af Sophie som nok blev sat lidt på en prøve da jeg ikke havde nogle ide om hvad jeg ville havde gjort ved mit hår :D Men hun løste opgaven PERFEKT! Det kunne ikke være gjort bedre! Kommer 100% sikkert tilbage!
Tak for en god oplevelse og god service :)
Super service og meget professionel og…
Super service og meget professionel og personlig klipning. Her er god tid til kunden.
Super dygtige
Super dygtige! Var hos Sophie, som klippede mig fra langt hår op i en lang page, inkl. farve. Resultatet blev lige som jeg havde forestillet mig og hun tog sig god tid til i ro og mag at snakke det hele igennem med mig, så jeg var tryg ved det hele og gik derfra med følelsen af en god oplevelse.
Derudover er det en lækker og lyst indrettet salon, som bare indbyder til nogle timers velvære. Tak for den gode behandling - jeg kommer klart igen! :)
Bedste frisør!!
Bedste frisør!!
Peter er absolut den bedste frisør jeg nogensinde har haft. Punktum. Meget professionel med et fantastisk øje for detaljer, samt med øje for kundens behov og ønsker - den perfekte frisør!
Jeg anbefaler Peter til alle jeg kender :)
Lees meer over geverifieerde reviews.