Pointshop is geen eerlijke bedrijf. Dat zijn oplichters. Ik heb tandenborstel van Braun besteld voor €1,00 maar heb nooit ontvangen. In plaats daarvan was ik met een VIP-status aangemeld o... Toon meer
De site van pointshop is een leuke site waar je op vele manieren heel veel punten kunt sparen. Je kan enquêtes invullen. Bestellingen doen. Pointshop als je startpagina instellen. Alles wat je doet le... Toon meer
Ik heb nu al een paar keer met de Kerstquiz een PointDeal cadeaubon van 12 euro gewonnen, welke binnen 7-10 werkdagen toegestuurd zou worden. Erg leuk allemaal maar ik moet de eerste + volgende nog... Toon meer
Interessant webshop met boordevol acties en extra's waarmee je punten kunt verdienen en (gratis) voordelig kan shoppen. Alleen jammer dat er geldigheidsdatum op de punten wordt ingevoerd, want dat k... Toon meer
Ved Stranden 22, 4.TH, 9000, Aalborg, Denemarken
- 36946335
- support@pointworld.com
- pointworld.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
EERLIJK EN OPRECHT
HELEMAAL GOED EERLIJK EN KEERT UIT WAT GEZEGD WORDT GA ZO DOOR
helemaal geweldig
alles ziet er overzichtelijk uit en doet het goed heb nog geen problemen gevonden
Een goede promotie
Ik vindt de kerstkwis van pointshop een uitstekende stimulering om met pointshop meer activiteitn te doen en een hele goede reclame
Leuk!!!
Elke dag doe ik mee en ik heb al 5x iets gewonnen!
Mijn mooiste prijs vind ik de Samsung mobiel, hoop dat ik hem snel thuisgestuurd krijg!
Ook ben ik de punten aan 't sparen voor leuke artikelen.
Ik vind dit een hele leuke site en hoop dat jullie lang mogen blijven bestaan, succes!!!
Mocht zo maar mee doen
En dan win ik ook nog iets ik stel het zeer op prijs
altijd leuk iets te winnen
gewoon goed wat je mag verwachten!
leuk ik heb een waardebon gewonnen
heel erg leuk vraagjes beantwoorden en dan maak je kans een prijsje te winnen
het mag iets makkelijker wat betreft paspoort of rijbewijs verplichtingen!
Wel leuk om te doen :-)
Mensen wordt lid dan verdien je nog eens wat
Het is hartstikke leuk en het kost je niks
super leuk
He heb je het gehoord ik heb 12,50 euro gewonnen.
Doe ook mee meschien win je meer als ik !!!!!!!!
super leuk
super leuk en gratis :) dat zou vaker moeten zijn
geweldig
Ik heb dit jaar wel geluk al 3 keer wat gewonnen mooie prijzen.
Dank je wel
Een snelle levering en netjes verpakt
zeer te vreden
mijn oordeel gaat uit van 5 sterren..het maximale.
ben zeer te vreden en enthousiast over pointshop
shopline on top
heerlijke shop,ik beveel jullie bij al mijn vrienden aan ,en dan ook nog leuke prijzen winnen helemaal top
Pointshop fantastisch leuk
Leuke cadeaus in de shop
Ik vind erg leuk om mee te doen met de kerstquiz
En helemaal als je zelf ook nog eens iets kan winnen
leuk om te doen geen missers echt leuk
alles werkt soepel geen problemen ondervonden alles gaat gemakkelijk.
heb bij andere firma`s wel anders meegemaakt.
super