Pointshop is geen eerlijke bedrijf. Dat zijn oplichters. Ik heb tandenborstel van Braun besteld voor €1,00 maar heb nooit ontvangen. In plaats daarvan was ik met een VIP-status aangemeld o... Toon meer
De site van pointshop is een leuke site waar je op vele manieren heel veel punten kunt sparen. Je kan enquêtes invullen. Bestellingen doen. Pointshop als je startpagina instellen. Alles wat je doet le... Toon meer
Ik heb nu al een paar keer met de Kerstquiz een PointDeal cadeaubon van 12 euro gewonnen, welke binnen 7-10 werkdagen toegestuurd zou worden. Erg leuk allemaal maar ik moet de eerste + volgende nog... Toon meer
Interessant webshop met boordevol acties en extra's waarmee je punten kunt verdienen en (gratis) voordelig kan shoppen. Alleen jammer dat er geldigheidsdatum op de punten wordt ingevoerd, want dat k... Toon meer
Ved Stranden 22, 4.TH, 9000, Aalborg, Denemarken
- 36946335
- support@pointworld.com
- pointworld.com
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Beste Deal
Ben tot op heden tevreden met de kwaliteit van het gebodene,Ben nog niet zolang hier mee bezig.
Volgend jaar beter
Uitstekend
Een makkelijke en leuke manier om snel te sparen voor aantrekkelijke cadeau's.
Goed
Gewoon vanuit huis goedkoop spullen en gadgets voor niks , voor weinig of goekoop betsellen
mening over Pointshop
Sinds goed 2 weken ben ik lid en ik heb er al interessante dingen gevonden en het fijne is dat je daar ook nog punten mee verdiend. Ik heb deze site ook al aanbevolen bij vrienden.
super mega leuk
je kan er van alles sparen zeker een super aanrader voor idreen
een hele leuke site
Pointshop: verdien vanuit uw luie stoel
Ik ben nog niet zo heel lang lid van pointshop.nl, maar ik heb, gewoon door het invullen van een paar vragenlijsten nu al héél veel punten verdient, waarmee je in de pointshop van alles kunt kopen. Ze hebben er letterlijk alles: van snoepjes, al vanaf een paar punten, tot tablets en mac's. Het enige kleine nadeel hieraan is dat je eerst je adres moet bevestigen, voordat je iets kunt bestellen. Dat duurt dus een paar daagjes, maar in die tijd kunt u alvast lekker doorsparen voor u volgende product.
onverwacht gewonnen. Echte surprise
Een site waar je veel kanten mee op kunt. Cadeaus winnen, spullen verkopen of kopen en daarnaast punten sparen voor gifts.
Zeer verrassend af en toe. Ga zo door!
Super site
Met een beetje tijd punten verdienen door advertenties te gebruiken, prijsvragen meedoen en enquetes doen en meer. Punten kun je dan inwisselen voor gratis producten. :-) En heb je een klacht dan wordt dit goed opgelost. Ook als je eens een product niet ontvangen hebt of zo.