Har handlet der 2 gange begge gange, kom pakken nærmeste hverdag efter bestilling. Ingen problemer. Altid flot produkt der leveres ikke noget plastik skrammel men kvalitets pokaler og med fine ingra... Toon meer

Bedrijf heeft geantwoord
Jeg kom ved et uheld til at købe 2 af samme odre. Jeg skrev til dem dagen efter, og hørte svar allerede samme dag, hvor de meget hjælpsomt sagde, at de ville slette nummer 2 bestilling.
Bedrijf heeft geantwoord
Hurtig levering, god kvalitet pokal med mulighed for et personligt touch, og til en VIRKELIG overkommelig pris! (Kundeservice er også i TOP! Tusind tak til Charlotte, der hjalp mig igennem købet, o... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Nem bestilling og levering dagen efter. Har bestilt medaljer 2 gange og hver gang har servicen været i top. Kan varmt anbefale at bestille varer her.
Bedrijf heeft geantwoord
Pokalforum ApS har siden 2006 leveret pokaler, medaljer, awards, statuetter, pins og sportspræmier til kunder i hele Danmark, Sverige, Norge, Færøerne og Grønland. Vi holder til i Beder ved Aarhus og har gennem årene hjulpet både private kunder, virksomheder, sportsklubber, foreninger, skoler, events og stævner med alt fra standardpræmier til specialdesignede løsninger. Hos Pokalforum har vi egen produktion og samarbejder samtidig med en række danske og internationale leverandører. Det gør os i stand til at tilbyde et stort udvalg af pokaler, medaljer, glaspriser, awards, emblemer, medaljebånd, pins og gravering – altid til konkurrencedygtige priser og med hurtig levering. Vi lægger stor vægt på personlig service, hurtig respons og en god kundeoplevelse. Mange af vores varer produceres og sendes samme dag eller indenfor få hverdage, og vi hjælper gerne med både vejledning, design og specialproduktion. Vores mål er enkelt: At levere flotte præmier til fair priser – hurtigt, nemt og uden skjulte gebyrer. Vi er stolte af de mange tilbagevendende kunder og de anmeldelser, vi modtager hver dag. Tak fordi du besøger Pokalforum.dk 😊 Mange hilsner Teamet bag Pokalforum ApS
Tofteledet 12, 8330, Beder, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord
Super hurtig levering og pokalen levede op til vores forventninger. Dejlig med chat funktionen, så der var hurtig hjælp lige ved hånden

Antwoord van Pokalforum
Hurtig til at lave produktet og få det sendt og rigtig tilfreds med udførelsen af det indgravering osv man vælger. Vil anbefale.

Antwoord van Pokalforum
Fantastisk effektiv og hurtig betjening samt lækre produkter der matcher pris og kvalitet helt perfekt. Tak

Antwoord van Pokalforum
Hurtig og effektiv og flot pakket resultat i god kvalitet

Antwoord van Pokalforum
(Kundeservice er også i TOP! Tusind tak til Charlotte, der hjalp mig igennem købet, og den lille rettelse efter!)

Antwoord van Pokalforum
Bestilt i lidt dårlig tid, men fik skøn og hurtig levering trods der også var indgravering på pokalerne og de er vældig flotte

Antwoord van Pokalforum
Hurtig og præcis levering.
Medaljerne er meget flottere end billederne viste.
Så langt over forventet.

Antwoord van Pokalforum
Jeg skriver sjældent anmeldelser, men det er jeg nødt til.
Så utrolig fine produkter jeg har modtaget. Servicen helt fantastisk. Aller varmeste anbefalinger herfra.

Antwoord van Pokalforum
Sindsygt gode og løsningsorienteret. Hurtig levering og super kvalitet hver gang.

Antwoord van Pokalforum
Super hurtig og problemfri levering. Og fine indgraverede medaljer!

Antwoord van Pokalforum
Hurtig og nem bestilling online. Mange varianter og med plads til “fritekst” på både pokal og medaljer. Levering 4 dage efter.
Fair priser. Dog synes jeg fragtprisen var lidt dyr (69kr. for 6 medaljer og 2 små pokaler.)

Altid en god oplevelse.
Har i mange år købt medaljer til vores sportsdag pinselørdag.
Altid super hurtigt og fine medaljer.