VintiCards Reviews

TrustScore 4 uit 5

4,2

Betrouwbare partij. Pre-order gedaan. Deze werd weliswaar vertraagd i.v.m. leverprobleme, maar we werden netjes op de hoogte gebracht door Jessica. Uiteindelijk netjes geleverd zoals ik van VintiCards... Toon meer

Mijn Evolving Skies Elite Trainer Box was in perfecte staat en heel zorgvuldig verpakt. De box werd binnen de 3 werkdagen geleverd. Daarnaast was de box qua prijs veel voordeliger/correcter dan bij a... Toon meer

Bestelling en informatie hoever het met mijn bestelling ging helemaal in orde. Alleen werd de bestelling zo op de stoep gezet zonder mijn toestemmkng en had ik geluk dat het er nog stond toen ik thui... Toon meer

Ik bestel hier vaker, en Opzich is altijd alles goed geregeld. Behalve het bezorgen! Ze werken samen met UPS wat me elke keer opnieuw problemen oplevert. Zo lang ze met UPS leveren ga ik hier niet mee... Toon meer

1. Verzamelaarswinkel
  2. Verzamelplaatjeswinkel

VintiCards de Trading Cards webshop / Winkel van de Benelux. Van de nieuwste Pokemon producten tot aan oudere sets. De website blijft als maar groeien en ons assortiment ook. Op dit moment bestaat de website uit de volgende categorieën pokemon kaarten: - Pre-order - Booster Box - Elite Trainer Box - Collection Box - Boosters - Tins - Theme deck - Accessoires - Uitgelichte / populaire producten Dus ben jij op zoek naar pokemonkaarten? Dan zit je op pokemart altijd goed! Een breed assortiment met scherpe prijzen. Mocht je nog vragen hebben kun je die altijd aan ons stellen.

Goed

TrustScore 4 uit 5

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Alle reviews

9 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

prima

vlugge aflevering netjes op tijd mooi ingepakt alles bijeen goede service.

13 september 2021

Fijne e-shop

Eigenlijk was alles aan mijn order perfect, mooi product voor de juiste prijs, goed verpakt en goede updates. Helaas duurde de bezorging door DPD langer dan gehoopt (zaterdag 4 september besteld, donderdag 9 september bezorgd in NL), maar hier had Pokemart geen invloed op.

11 september 2021

Fout verzendadres op etiket

Hoewel het verzendadres correct ingevuld was, en correct op de factuur stond, stond er toch een verkeerd adres op het verzendlabel.

De koerier vond het adres niet, dus hebben ze het pakje afgeleverd bij een DPD pakjespunt, maar er stond niet bij waar. Ook had ik hiervan geen mail ontvangen, heb het zelf moeten uitzoeken.

Na heel wat uitzoekwerk, uiteindelijk de locatie gevonden en het pakje kunnen ophalen.

Ik had Pokemart in de tussentijd ook gemaild met de vraag waar het pakje zich bevond, maar nooit antwoord gekregen.

16 augustus 2021
Logo VintiCards

Antwoord van VintiCards

Dag Erik,

Het spijt ons dat je dit hebt moeten meemaken. Wij werken met een geautomatiseerd systeem, we zullen dus moeten uitzoeken waarom je adres niet correct vermeld stond op de label. Mochten we niet snel via mail reageren, aarzel dan zeker niet om telefonisch contact op te nemen of via Whatsapp een berichtje te sturen.
We zijn blij dat het pakketje toch terecht geraakt is en bieden nogmaals onze excuses aan.

Pokemart.be

Zeer goede site

Deze site is zeer betrouwbaar, mijn bestelling werd snel verzonden. Het pakket was zeer goed verpakt, beschermd en er was geen vergissing over wat ik bestelde. Ik raad Pokemart.be aan.

29 juli 2021

Communicatie naar klant kan beter

Pre-order gedaan van een aantal producten. 2 weken na de releasedatum nog niks ontvangen. Mail gestuurd met de vraag hoe dat komt. Onmiddellijk antwoord gekregen. Vertraging vanuit China. Ok, geen probleem. Nog een maand later nogmaals contact opgenomen om dan te horen dat het binnen de 14 dagen geleverd zal worden. Anderhalve week later komt het pakket plots toe. Conclusie: communicatie naar de klant toe kan stukken beter. Al is het negatief nieuws, informeer uw klanten.

18 juni 2021

POKEMART.BE the place to be for pokémon

De beste die er is !! Ook de goedkoopste volgens mij en telkens klaar om al je berichten te beantwoorden ook al is dit soms tegen middernacht ! Alles komt altijd mooi verzorgt ingepakt toe , zou zeggen twijfel niet en koop hier gerust je pokemon kaartjes !!

12 juni 2021

Super vriendelijke verkoper

Super vriendelijke verkoper. Je kan hier nog aan zeer faire prijzen pokemon kaarten kopen. Laten leveren is geen enkel probleem, maar gaan afhalen is echt een aanrader. Heel vriendelijke ontvangst en je kan hier alles bekijken voor je iets koopt. Check zeker ook zijn instagram account voor zeer leuke unboxings of pack openings.

14 mei 2021

Geweldige service!

Vivid voltage lang geen boxen meer van verkrijgbaar (kon hij helemaal niks aan doen). Hield me wel altijd goed op de hoogte.
Altijd heel vriendelijk, snel en klantvriendelijk.
Ik ben vaste klant!

5 april 2021