Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Niesamowici fachowcy, z wielką pasja do samochodów. Doskonała jakość, konkurencyjne ceny i dbałość o klienta to tylko nieliczne atuty. Na pewno skorzystam ponownie. Polecam z całego serca!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Alfa Romeo GTV 1986 leder interniør og grand prix konsol Har haft en god oplevelse med Polenrep,Der har været en god kommunikation med Zygmunt hele vejen, og de aftalte priser blev overholdt . Kvali... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Polecam ten warsztat z pełnym przekonaniem! Fachowa obsługa i profesjonalne podejście do sprawy. Pan Rafał wie co robi i nie trzeba mu tłumaczyć dwa razy. Pełna profeska !!!

Bedrijfsgegevens

1. Autoreparatie en -onderhoud

Geschreven door het bedrijf

PolenRep is an ultimate service for foreigners, who wish to repair, renovate or upgrade their car in Poland for a reasonable price without resigning from high quality.

4,6

3 sterren
2 sterren
1 ster

Nr. 1 Werkstatt in Polen - auch für Kunden aus Deutschland

Ich habe bereits mehrfach meine Autos (Marke Mercedes) bei Polenrep zur Reparatur abgegeben. Jedesmal wurden wir sowohl mit exzellentem Service und mit herausragender Expertise empfangen und jegliche, sowohl mechanische als auch elektronische Probleme gelöst. Außerdem wurden Schönheitsreparaturen wie Karosseriearbeiten nach einem Unfall mit großer Sorgfalt und Präzision und das zu fairen Preisen unternommen! Polenrep ist meine erste Anlaufstelle für jegliches KFZ-Problem. 1A Service! Daumen hoch!

25 oktober 2024

Pasja i profesjonalizm

14 oktober 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jestem niezmiernie zadowolony z usługi

Jestem niezmiernie zadowolony z usługi, jaką otrzymałem w Polenrep. Moje auto zostało odrestaurowane w sposób absolutnie profesjonalny, a efekt końcowy przeszedł moje najśmielsze oczekiwania. Obsługa była bardzo miła i kompetentna, zawsze chętna do odpowiedzenia na moje pytania i wyjaśnienia wszelkich wątpliwości. Polecam ten warsztat każdemu, kto szuka rzetelnej naprawy i rewelacyjnego efektu końcowego. Dziękuję za waszą pracę!

5 september 2024

Polecam ten warsztat !

10 oktober 2024
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

NY LÆDER AF HØJ KVALITET.

NY LÆDER AF HØJ KVALITET.
4 læderstole + 2 skamler afhentet som aftalt.
Efter montering af ny læder, kom stolen og skamler retur til DK som aftalt, de er så præcis både med afh. og levering.
Vedr. det udført arbejde er det super flot, til en fornuftig pris. Vil med sikkerhed bruge dem igen, når brug for noget de kan lave.

1 augustus 2022

Renovering af sæder - Thunderbird

Jeg skulle have renoveret sædestrukturen og ombetrukket sæderne til en Ford Thunderbird 1973 og tog kontakt til PolenRep, der gik 1 dag fra jeg sendte forespørgslen til jeg fik et tilbud på mail.

Aftalen blev indgået og PolenRep sørgede hurtigt for afhentning og transport af sæder til deres værksted i Szczecin. PolenRep´s estimat for ompolstringen var ca. 1 måned afhængigt af deres aktuelle arbejdsbyrde, der gik 3-4 måneder bla. pga Corona nedlukninger, men nok også fordi PolenRep havde taget for meget arbejde ind.

Alle øvrige aftaler blev overholdt, og der var information undervejs i processen bla. vedr. valg af stof til sæderne mv.

Det færdige resultat var over min forventning, rigtigt godt, stor ros til deres skrædder.

Jeg kan varmt anbefale PolenRep, men forvent nok lidt længere leveringstid end de oplyser 😊

17 juni 2021

Polecam

Polecam! Firma rzetelna, sumienna, konsultują z klientem wszystkie szczegóły dotyczące naprawy oraz jej kosztów. Na pewno skorzystam z ich usług jeszcze nie raz!

7 november 2020

Warum PolenRep?

Warum PolenRep?

Ich habe einen Fehlkauf gemacht, sprich ich habe ein Auto gekauft, welches in einem ziemlich miesen Zustand war. Nachdem ich mir hier in der Schweiz Offerten hab zukommen lassen, welche im 5 stelligen Bereich endeten, konnte ich es nicht auf mir sitzen lassen und habe mein Auto nach Stettin zu Rafal gebracht. Dort angekommen wurden sich alle meine Anliegen angenommen und ich hatte zum ersten Mal das Gefühl, dass mein Auto in guten Händen ist. Ich glaube sowas findet man in der Schweiz gar nicht mehr. Die Kommunikation hat dann per Email und Whatsapp stattgefunden.

Ich weiss natürlich, dass die Mitarbeiter sehr viele Anfragen gehabt haben, jedoch hätte ich mir ab und zu mehr Fotos und Infos bezüglich des aktuellen Status gewünscht.

Ich habe an dem Auto zahlreiche Dinge reparieren lassen unter anderem das Getriebe, die Stossdämpfer ersetzt, .. etc.

Preislich bin ich sicherlich 4x günstiger gekommen als wenn ich es in der Schweiz hätte reparieren lassen, plus wusste ich, dass mein Auto in guten Händen ist.

Aufgrund dessen, kann ich den Betrieb zu 100% weiter empfehlen und ein riesieges DANKE für die Reparatur des Wagens! :)

5 oktober 2020

fantastiske mennesker

fantastiske mennesker, super service og vidunderlig flot resultalt.
alle mine ønsker trods udmelding om det ville blive svært pga tidsmangel blev opfyldt.

Jeg vil resten af min tid bruge polenRep.
Tak for jer- vi er så glade for det i har lavet på min Audi.
5* herfra.

29 september 2019

Jaguar S Type

Jaguar S Type - complete leather interior
Excellent service and quality of the work done. All seats, head and arm rests plus console in the middle of the car had new leather. The work was done in less than 4 days and to a highly competitive price compared to quotes given in Denmark.
I will give Zygmunt and his staff at Polen Rep my warmest recommandations. I stayed 4 nights at Novotel Centrum, which is walking distance from Polen rep :-)
Jens

23 maart 2019
Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Lang ventetid bare for at få et tilbud…

Lang ventetid bare for at få et tilbud på ompolstring af sofaer. Første gang jeg forhørte mig om et tilbud gik der omkring 1 måned før jeg fik de svar, at jeg skulle henvende mig på et senere tidspunkt pga. travlehed.
Nu har jeg skrevet til dem d. 15 september første gang og har stadig ikke fået et svar med prisoverslag eller antal stofmeter. End ikke da jeg for en uge siden skrev for at rykke, fik jeg et svar.

Alt i alt er jeg skuffet over ventetiden og er derfor ikke helt sikker på om jeg tør sende sofaerne ned, af frygt for at der går flere måneder eller mere før at de kommer ompolstrede tilbage.

4 november 2018
Logo PolenRep

Antwoord van PolenRep

Hi Alexander! We are sorry that you have been waiting for the offer so long. Unfortunately if the request is dificult or untypical it might take a bit longer to estimate it (even up to one month!). Especially if it requires consulation with external companies or material providers. There is also one thing which you don't seem to take into consideration - our Scandinavian department has been closed for 2,5 weeks holidays. Automated response to all emails sent in that period said "Thank you for contacting PolenRep! Due to the fact that we are on holidays right now, we will have a delay in answering emails. All emails will be answered after the holidays are over. Please note that we will get back on each and every email, but it might take some time (even up to 3 weeks). If your request will not be valid because of that - please let us know, so we will not use time on preparing offers, which are not relevant anymore (a simple "not valid" response to this automatic email would be enough). Thank you!". That also has affected response time to your inquiry. If you are still interested in having your sofas done, you are most welcome to contact us. Maybe if you will see how the final works look like, you will change your review :) Best regards from Polen!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kan varmt anbefale Polerep.

Jeg kan varmt anbefale Polerep. Var til service med min Audi A6 hvor der også skulle laves et par andre småting. Polenrep gennemgik bilen og udbedrede de ting som skulle laves. Min Audi er serviceret hos Audi i Gladsaxe med alle service overholdt, alligevel var der mange ting som Audi Gladsaxe ikke havde serviceret/udbedret disse ting blev mig oplyst af Polenrep til min store tilfredshed.
Polenrep overholdt tidsplanen som der var aftalt, så alt forløb til stor glæde.
Jeg vil helt klart bruge Polenrep næste gang

12 mei 2018

Chevrolet Blazer K5

Har kommet til enighet med Polenrep for en stund siden, har ikke hatt tid til å endre anmeldelsen før nå.

23 april 2018
Logo PolenRep

Antwoord van PolenRep

Well, we always hope for a positive solution, but this case... Let's say politely that this case is very special. Having received a list of "issues" from Mr Hammer including things like dirty bulb or broken 30yr old plastic clip and a demand to return him over 20% of what he has paid for bodywork repair and lacquering - we do have doubts. I know it's not possible to make everyone happy and there will always be people who will be unsatisfied no matter how hard you try, but this example is especially hurtful, because Mr Hammer's car could be easily used a showcase of good lacquering. Big surfaces + black color = really difficult job (smallest mistakes are visible at hand). Nevertheless we have managed to receive a very very nice effect, with no breaks, no fades on an old tired Blazer. A lot of manhours (actually more than he has paid for) and a lot effort to deliver a very good result. What we get in return is a list of "issues", some not even relevant to our repair and 1 star review... This is just not reasonable... We do hope that we can attain a sensible agreement as soon as possible and this review will be changed accordingly to what this repair deserves.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg er veldig fornøyd med Polenrep

Jeg er veldig fornøyd med service og arbeid! Mitt dpf filter på min Mazda var feil og måtte byttes. Det var flere ting som var feil, og Polen rep fikset alt på bare 2 dager. Jeg ble informert hele veien på godt engelsk om noe mer dukket opp som måtte repareres og om jeg ville de skulle gjøre det. Ble jo litt dyrere enn planlagt, men når man tar en hel sjekk dukker det jo alltid opp noe nytt. Alt i alt, strålende fornøyd med prisen og arbeidet. Bilen går som en klokke igjen :) Jeg anbefaler disse på det sterkeste. God kommunikasjon er viktig.

26 maart 2018
Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Alfa Romeo GTV 1986 leder interniør og …

Alfa Romeo GTV 1986 leder interniør og grand prix konsol
Har haft en god oplevelse med Polenrep,Der har været en god kommunikation med Zygmunt hele vejen, og de aftalte priser blev overholdt . Kvaliteten af læderet og håndværket er i top, og bortset fra et par småting ved bagsiden af ryglænet(som ikke kan ses) er jeg super tilfreds.

30 november 2017

Mercedes 560 SL R107

Jeg har givet PolenRep min elskede `87 Mercedes 560 SL til en fuld renovering. Arbejdet som de skulle udføre var at fjerne rust, lave mekanisk arbejde og interiør polstring. Det arbejde de har lavet har i alle aspekter været udført i den højeste standard. Igennem hele processen har jeg modtaget billeder af hvert trin af arbejdet. Det har været delvist vigtigt for mig da jeg gerne ville beholde bilen de næste 20-25 år. Jeg kunne se hvordan hvert eneste element havde været svejset og slæbet osv. Lakeringens finish var lavet i den højeste standard. Jeg kunne ikke finde den mindste fejl. Det mekaniske arbejde var lavet i følge det bedste håndværk. Alle de mindste detaljer var jeg undervejs blevet informeret om jeg ville beholde de gamle dele eller de skulle smides ud. Arbejdet som blev udført på interiøret var simpelhen perfekt, kvaliteten af læderet, syningerne og selv lugten. Det var virkelig godt udført arbejde. Jeg er meget tilfreds og vil til hver en tid anbefale PolenRep til andre. Det eneste som jeg kan klage over er tiden som projektet har taget, men i den sidste ende var det været det værd at vente for at modtaget dette fantastiske resultat!

12 juni 2017
Review zonder uitnodiging

Lees meer over geverifieerde reviews.