Pollywellness Reviews 11

3 sterren
2 sterren
1 ster

Amazing tension release massage

Polly is a great professional. I would definitely say one of the best deep tissue massages I ever had. She released a lot of the accumulated tension I had in my upper body in just 1h. I highly recommend her 😊

9 april 2026
Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Meget dårlig oplevelse – uprofessionel behandling

Jeg havde booket en 1-times deep tissue massage til 650 kr. hos Polly Wellness Thai Massage og valgte specifikt massøren Da via deres hjemmeside, fordi jeg havde læst mange gode anmeldelser om hende, og en ven havde også anbefalet hende. Jeg havde stærke smerter i skulder og ryg, så jeg valgte hende bevidst.
Jeg kørte 25 minutter og parkerede i betalingsparkering (Q-Park). Da jeg kom ind, stod ejeren (som jeg går ud fra hedder Polly) ved døren. Der var ingen venlig modtagelse eller smil. Jeg tog skoene af og kunne se flere massører sidde i hjørnet – blandt andet Da.
Efter jeg havde været på toilettet, blev jeg vist ind til en massageplads, og en anden massør blev sendt ind til mig. Ingen havde på noget tidspunkt informeret mig om, at min booking med Da ikke kunne gennemføres. For at være sikker gik jeg ud og spurgte, om det var Da, der skulle give mig massagen, da det var hende, jeg havde booket. Her fik jeg at vide, at hun var “syg” og ikke var der – selvom jeg tydeligt havde set hende sidde derinde.
Jeg forstod ikke situationen og syntes, kommunikationen og tonen var uprofessionel. Hvis Da ikke var tilgængelig, burde jeg være blevet informeret med det samme – enten inden jeg kom, eller da jeg ankom – så jeg selv kunne vælge, om jeg ville fortsætte med en anden massør.
Jeg spurgte derefter, om ejeren selv kunne give massagen, da jeg også havde læst gode anmeldelser om hende. Her fik jeg at vide, at det ville koste 750 kr., selvom prisen på hjemmesiden er 650 kr. Det virkede uigennemsigtigt og uprofessionelt at ændre prisen på stedet.
Hele situationen gav mig en meget dårlig oplevelse. Jeg følte mig ikke mødt med respekt som kunde. Jeg valgte derfor at aflyse og gå derfra.
Efter jeg forlod stedet, modtog jeg en besked om, at jeg “aldrig skulle komme tilbage”. Det synes jeg er meget uprofessionelt i stedet for at forsøge at løse situationen eller undskylde misforståelsen.
Jeg kan desværre ikke anbefale stedet baseret på denne oplevelse.

3 maart 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil gerne dele min fantastiske…

Jeg vil gerne dele min fantastiske oplevelse hos Polly Wellness, som helt klart er et unikt og uovertruffent massageparadis. Jeg har prøvet massage over hele verden, men intet kan sammenlignes med den behandling, jeg fik hos Polly Wellness!

Fra det øjeblik, jeg trådte ind i lokalerne, blev jeg mødt af et venligt personale, der gjorde alt for at få mig til at føle mig velkommen. Rummet var stille, hvilket allerede fik mig til at slappe af, inden jeg overhovedet var blevet rørt ved.

Massagen var en oplevelse uden lige.
Massøren var utrolig dygtig og havde en imponerende viden om kroppens anatomi. Jeg kunne mærke, hvordan hver bevægelse var målrettet og præcist udført. Det føltes som om, at hun vidste præcis, hvor jeg havde spændinger og stress, og hun kunne med sin teknik løsne op for de mest indgroede knuder.

Jeg blev også imponeret over, hvordan hun kombinerede forskellige teknikker for at skabe en skræddersyet oplevelse.
Hver berøring var en blanding af blid afslapning og dybdegående behandling, hvilket gjorde, at jeg følte mig både revitaliseret og afslappet på samme tid.

Efter massagen følte jeg en enorm lettelse og velvære, som jeg sjældent har oplevet før. Jeg forlod Polly Wellness med en følelse af indre ro og energi, som virkelig gjorde en forskel i mit daglige liv!

Jeg ønsker, jeg havde vidst om dette sted før, men jeg er så taknemmelig for, at jeg nu kender det.
En lille feedback ville dog være, at bookingsystemet kunne bruge en opgradering og være mere brugervenligt 😊

Jeg kan varmt anbefale Polly Wellness til alle, der søger en autentisk og helende massageoplevelse.
Det er en rejse ind i velvære, som jeg mener, alle fortjener at opleve. Jeg ser allerede frem til næste gang.

Tak Polly Wellness 🙏, for at have løftet mine forventninger til massage til helt nye højder! 🌟

25 februari 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Best massage of all time

Last year I travelled to 17 countries for work, that leaves a lot of baggage in the body from flying. So I had approximately 10 massageslast year in as many countries. I CAN HONESTLY SAY, NOTHING COMES CLOSE TO HOW GREAT THEY ARE IN POLLY WELLNESS.
they will be my new go to henceforth.

31 januari 2026

Den bedste massage

Polly og teamet laver den bedste massage. Alle mine smerter og spændinger i kroppen er altid væk efter en behandling hos Polly. Jeg har bare ro og overskud efter, super dejlig.
De er super dygtige og jeg kan varm anbefale et besøg eller 5 hos Polly wellness 🫶🙏

31 januari 2026

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken

Lees meer over geverifieerde reviews.