Wanneer je geregeld een fotoboek maakt , wordt het een routine . Mijn laatste boek had ik in 1 uurtje klaar ! Ik weet nu welke foto' s het meest geschikt zijn , hoe je ze kunt verplaatsen en aanpasse... Toon meer
Eindelijk een app die makkelijk werkt en die je foto’s op volgorde zet. Ik werd altijd gek van fotoboek apps, het koste veel te veel tijd en hierdoor heb ik nooit fotoboeken gemaakt. Nu ik popsa heb o... Toon meer
Een fotoboek maken is niet binnen 5 minuten gedaan, voor mooi resultaat uren. Ook sorteert de app niet automatisch op datum van de foto’s. Ook om bladzijdes te wisselen heb ik niet gevonden. Dus weer... Toon meer
Ik lees af en toe iets over de lange levertijd maar dat was niet bij mijn bestellingen die ik netjes kreeg binnen 10-11 werkdagen. De fotos worden donkerder dan dan op je telefoon maar als je ze iets... Toon meer
Creating a souvenir for yourself or a gift for that special loved one has never been easier. Capture life's little moments in a beautiful photobook with Popsa.
Verenigd Koninkrijk
- hello@popsa.com
- popsa.com
Vraagt klanten om een review
Ik ben zeer goed geholpen via de mail.
Ik ben zeer goed geholpen via de mail.
Erg duidelijk en dat zelfs op zondag!

Mooie fotoboeken
Makkelijk, snel en betaalbaar. Mooie fotoboeken vol herinneringen om lekker door te bladeren.

Antwoord van Popsa
Heel blij met mijn albums
Heel blij met mijn albums , heb er al 5 besteld , allemaal even mooi , zou het iedereen aanraden !

Antwoord van Popsa
Makkelijk samen te stellen fotoboek.
Makkelijk samen te stellen fotoboek.
Snelle levering. Mooie kwaliteit van de foto's en het boek.

Mooie kwaliteit . Netjes geleverd
Meerdere keren iets bij Popsa besteld. Fotoboeken en fototegels.
Beide erg mooi en netjes geleverd.
Foutje van mijn kant heel snel opgelost. Daarbij prettige en snelle communicatie.

Antwoord van Popsa
Mooie boeken prijs kwaliteit ok en…
Mooie boeken prijs kwaliteit ok en makkelijk te maken

Nou alles werkte goed
Nou alles werkte goed, alleen jammer dat je alleen onder aan tekst kan zetten, wil de soms ook bij een foto zetten van de meerdere op een blad

Antwoord van Popsa
No answer on my mails.I like to have my…
No answer on my mails.I like to have my book, I have paid you!!! Nr3
I have order you the same book because I want have the pictures
Result: 2 times payed!!!!!!
Ik ben dame van 73jaar.
Heel fier dat ik mijn eerste fotoboeken zelf gemaakt heb.
Op 13 maart 2 boeken gemaakt: boek 1= 71,78€, boek 2= 74,51€. Snelle ontvangst!!
Op 2 april maakte ik boek 3 = 67,24€
Pas ontvangen op 6mei. Intussen 5x gereageerd via reclame plopa maar nooit reactie ontvangen. Pas na 7 weken ontvangen!!!!!!
Op 5mei ( 1 dag vòòr ontvangst) heb ik een herdruk aangevraagd omdat ik er van overtuigd was dat ik boek 3 nooit zou ontvangen en genoemd " maes".
Prijs= 65,29€.
Bizar dat de 2 eerste boeken binnen 1 week werden geleverd, boek 3 na 7 weken.

Super makkelijk in gebruik
Handig in gebruik, stelt zelf pagina’s voor, maar laat zich ook makkelijk aanpassen, vlot in bestelling en mooi in afwerking!

Antwoord van Popsa
Popsa app werkt redelijk eenvoudig
Popsa app werkt redelijk eenvoudig, al heb ik soms wel moeite om het juiste plaatje op de juiste plek te krijgen, misschien komt het door mijn leeftijd 🤭.
Kwaliteit album is klasse kan niet anders zeggen. Mocht er iets niet naar wens zijn gegaan, zoals de laatste keer bij mij dan is de helpdesk heel behulpzaam en zoeken ze samen met jou voor een bevredigende oplossing. Ik ben super tevreden met Popsa. Mijn volgende album maak ik weer hier bij Popsa.🖐👍

Makkelijk te maken boeken
Makkelijk te maken boeken. Mis alleen wat meer schrijfruimte onder de foto's.

Antwoord van Popsa
Heel makkelijk mee te werken
Heel makkelijk mee te werken, zelf als je 72 bent en weinig ervaring met dit soort. Fotoboeken maken!

Antwoord van Popsa
Alle aangeleverde foto´s zijn okay
Alle aangeleverde foto´s zijn okay, maar heel donker afgedrukt in het boek.
Popsa : eens maar nooit weer.
Kunt u alstublieft de stroom reclame stopzetten ?