Ekstern harddisk på 4T; den købte jeg. Der var flere varianter på nettet, men de var ikke i butikken. Ekspedienten fortalte lidt om skærme til PC i 4K, og her havde de heller ikke ret mange på lager... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kan undre mig jeg ikke har fået et svar endnu, her er hvad i skrev..så venter stadig på et svar Besvarelse fra POWER.dk 7. jul. 2026 Hej Helen, Tak for din feedback. Det er ærgerligt at h... Toon meer
Jeg købte Kulz kølefryseskab, og hele forløbet hos Power var en fornøjelse. Bestillingen via hjemmesiden gik som smurt – hurtig, overskuelig og uden bøvl. God information undervejs. Jeg handle... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Meget serviceorienteret modtagelse til reparation. De Indsendte robotten til rep, der dog viste sig at være unødvendig. Ville have været super hvis de med det samme kunne vurdere at den ikke skulle... Toon meer
Grønlandsvej 3c, 8700, Horsens, Denemarken
Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van POWER.dk - Horsens
I næste uge skal jeg i butikken igen og vælge en 65" Samsung skærm. Her får jeg lov at kigge nærmere på dem, så jeg får den udgave, der passer til mit behov. Jeg er nemlig i gang med at opbygge et studie, hvor der kan optages videoklip og undervisningsvideoer.

Antwoord van POWER.dk - Horsens
Ville have været super hvis de med det samme kunne vurdere at den ikke skulle til reparation.
Men så fin oplevelse alligevel

Antwoord van POWER.dk - Horsens
Det at Power uden mit samtykke sender SMS med ønske om anmeldelse er det netop det der giver en dårlig oplevelse. Stop med at forstyr forbrugeren efter købet. Tak !
Mit Garmin blev godkendt til ombytning i garantiperioden, da reperation ikke var mulig. Uret blev afleveret i POWER HORSENS. Da jeg ikke ville køre forgæves og kunne se de ikke havde et magen til på lager i HORSENS, tog jeg kontakt til Power.dk for at spørge hvad proceduren så var. De svarede at jeg ville få et tilsvarende eller bedre udleveret, så jeg kunne bare køre derned. Da jeg kom til ned i butikken, havde de ikke et tilsvarende, og jeg skulle betale 500 kr for at få et andet, hvilket jeg ikke ville, da det ikke var det jeg var blevet oplyst om fra Power Kundeservice Danmark. Beder så om at få pengene udbetalt, hvilket jeg får. Lettere irriteret skriver jeg igen til Power Kundeservice, da man ikke kan skrive direkte til Power Horsens, og jeg proaktivt havde gjort noget for at undgå at bruge 1,5 time på at køre til og fra butikken, for at få at vide jeg intet ur kunne få, uden at skulle betale 500 kr ekstra.
Power kundeservice Danmark skriver så tilbage med en uforbeholden undskyldning, da det ikke er standard for deres kundeservice, at komme med forkerte oplysninger. De vil skrive direkte til ledelsen i POWER HORSENS, for at få en forklaring på hvorfor jeg blev afkrævet ekstra betaling ( 500 kr), hvorefter jeg vil blive kontaktet direkte af POWER HORSENS, så vi kan finde en løsning. POWER DANMARK, skriver til ledelsen i butikken i HORSEN d. 1/7. Da jeg stadig intet har hørt fra butikken i Horsens efter en uge, kontakter jeg igen POWER KUNDESERVICE, som er uforstående overfor at jeg intet har hørt, og de vil derfor rykke butikken i Horsens igen. Nu er der så gået yderligere en uge, og jeg har stadig INTET hørt fra Power Horsens. Derfor kan jeg på ingen måde anbefale at handle i POWER HORSENS. Dette “show”startede med at mit GARMIN ur blev sendt til reparation d. 21/6 og som bekendt har jeg stadig intet ur, da jeg ikke vil købe et nyt, før der ligger en afklaring. Men hvis jeg skal købe nyt, fordi der INTET er sket i denne sag, bliver det ihvertfald ikke i POWER HORSENS. Kan desværre som det mindste give 1 stjerne, men ville bestemt give 0 hvis det var muligt.
Vedlagt mail fra Power kundeservice d. 1/7 2026
Hej Majbrith,
Tak for din tålmodighed og for de uddybende oplysninger i din seneste mail.
Jeg vil starte med at give dig en uforbeholden undskyldning for det forløb, du har været igennem. Det er naturligvis stærkt utilfredsstillende at køre forgæves til vores butik i Horsens – især når du proaktivt havde kontaktet vores chat for at undgå netop dette scenarie. Vi bestræber os altid på at give korrekt vejledning, og det er tydeligt, at kommunikationen her ikke har levet op til vores standard.
Når et produkt er godkendt til ombytning, og den oprindelige model er udgået, skal vi naturligvis finde en løsning, der ikke påfører dig en ekstra udgift. Som udgangspunkt skal du have et tilsvarende produkt, og hvis vi ikke kan skaffe det, skal vi kigge på en løsning, der kompenserer for dette uden merbetaling fra din side.
Jeg har nu oprettet en sag direkte med ledelsen i vores SUPPORT-afdeling i Power Horsens for at få afklaret, hvorfor du blev opkrævet 500 kr. ekstra, og hvordan vi hurtigst muligt får afsluttet sagen til din tilfredshed.
Du vil blive kontaktet direkte af en medarbejder fra Power Horsens med en afklaring på sagen. Jeg vil gøre dog lige gøre dig opmærksom på at de kan finde på at rigne fra hemligt nummer.
Du ønsker en god dag herfra!
Mvh,
Emma O.
POWER Kundeservice
Besvarelse fra POWER.dk
7. jul. 2026
Hej Helen,
Tak for din feedback. Det er ærgerligt at høre, at du gik ind for at få afklaret, om fejlen lå i din iPad eller i ledningen, og at du derefter købte en ny, selv om det senere viste sig at være kablet. Det er ikke den oplevelse, man skal have hos os. 😊
Din henvendelse er sendt videre til POWER Horsens, så butikken kan gennemgå forløbet og vurdere sagen nærmere, herunder rådgivningen i butikken og dit spørgsmål om returnering eller kompensation. 💬
Tak fordi du gjorde os opmærksomme på oplevelsen. Din feedback bliver taget alvorligt og indgår i arbejdet med at forbedre vores service. 🤗
Jeg fik en god behandling og service. Ekspedienten slog prisen op på Internettet, og regulerede prisen (nedad) så den passede med deres konkurrenter.

Antwoord van POWER.dk - Horsens
Vedr afhentning af click and collect vare.
Det positive først. Varen var nedsat 300 kr. Det var så også i mange andre elektronikforretninger viste det sig.
Da jeg kom til forretningen ville jeg lige orientere mig i afd. for hovedtelefoner for at se om der evt. var bedre tilbud i JBL afdelingen. En ekspedient henvendte sig og tilbød assistance. Da jeg spurgte til de forskellige modeller, svarede han, at det ikke lige var hans kompetance område!
Jeg sagde, at jeg kom for at afhente en click and collect ordre. Jeg havde fået en mail, at ordren var pakket og klar til afhentning!
Han bad om mit telefonnummer og slog mig op på komputeren. Jo, jo den er fin nok. “Din vare ligger i TV afdelingen” Han tilbød lidt modvilligt at hente den. Han kom tomhændet dog tilbage. Der var fire store kasser i TV afdelingen med varer og det kunne han vist ikke lige overskue.
Tilbage hos mig ved sin komputer, tilkaldte han assistance fra en kollega.
Kollegaen kom slentrende med en cola i hånden og virkede ret “afslappet” .
De søgte sammen lidt info på kompuren, gik tilbage til TV afdelingen og gik også på lageret, for at lede efter min vare. Efter 10 minutters søgen var de stadig ikke vendt tilbage. Jeg kom i tanke om at varer oftest udleveres i informationen/kassen ved hovedindgangen og henvendte mig så der, mens de to ekspedienter søgte videre andetsteds.
Ganske rigtigt lå varen fint pakket i informationen i en stor pose med ordrenummer på!!

Antwoord van POWER.dk - Horsens
Oplevelsen var desværre ikke helt god, i havde ingen ventilator eller aircondition, eller andet der kunne køle lidt ned, det havde i bare solgt inden jeg kom, så jeg var nød til at købe en hårtrimmer, det hjalp da også lidt.

Antwoord van POWER.dk - Horsens
Virkelig dårlig kundeservice, han siger der er ikke flere på lager og så tjekker jeg på power hjemmesiden og vælger lokationen jeg bor i, så kunne jeg vælge click and collect og så var den klar efter 30 minutter?( han sagde de ikke ku få leveret dem hjem)

Antwoord van POWER.dk - Horsens
Efter at have ventet i 40 minutter for at snakke med at medarbejder fik jeg at vide, at der var en fejl i systemet og at de ikke havde produkter på lager alligevel. Jeg fik aldrig produktet, men pengene fik jeg da retur.

Antwoord van POWER.dk - Horsens
Rigtig god hjælp, så jeg kom hjem med den ønskede vare

Antwoord van POWER.dk - Horsens
Jeg købte Kulz kølefryseskab, og hele forløbet hos Power var en fornøjelse.
Bestillingen via hjemmesiden gik som smurt – hurtig, overskuelig og uden bøvl.
God information undervejs.
Jeg handler gerne hos Power igen👏🏻😊

Antwoord van POWER.dk - Horsens
På trods af at jeg havde tastet forkert husnummer, lykkedes det via kundeservice at få levering med blot en dags forsinkelse, og uden det kostede mig ekstra. Tusinde tak for det Power, det var vigtigt at få leveret indenfor min tidsramme.

Antwoord van POWER.dk - Horsens
Som altid en elendig kundeservice. Personalet står og taler med hinanden, ikke nogle gange, men hver gang. Man føler sig til besvær, når man afbryder deres private samtaler.
Handlede der kun, fordi de havde varen på lager.