Power.no - Alnabru Reviews 106

3,7

Smalvollveien 65, 0667 Oslo, NO

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg vil gjerne takke selgeren Mito hos Power Alnabru for utrolig god hjelp da jeg bestilte en ny AEG komfyr til min mor. Han var profesjonell, hyggelig og ga oss god veiledning gjennom hele proses... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg ble møtt av en blid og oppmerksom selger. Denne gangen skulle jeg bare kjøpe en overgang til en forsterker, men husket ikke hvilken TV jeg hadde. Selger husket uoppfordret kjøpet, selv om de... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Vennlig ekspeditør med moderat til ok produktkunnskap. Pussig at ikke varen (mikro Hifi anlegg) kunne åpnes fra esken, så jeg måtte kjøpe 'usett' ut fra opplysninger på nettet. Hadde forventet å kunne... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Betjeningen var fantastisk Informasjonen som ble gitt var klar og tydelig og gjorde valg av varer meget enkelt og effektivt. Kontakten var behagelig, verken for mye eller for lite i forhold til sit... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektronicawinkel

Geschreven door het bedrijf

Contactgegevens

• Smalvollveien 65, 0667, Oslo, Noorwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Alnabru

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

3,7

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Enkelt å bestille og fikk hjelp i…

Enkelt å bestille og fikk hjelp i butikken til å bytte farge da jeg ønsket en annen farge da jeg skulle hente varen.

21 mei 2026

Hei Knut,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at det var enkelt å bestille, og at du fikk god hjelp i butikken med å bytte til ønsket farge ved henting.

Det setter vi stor pris på å høre, og vi håper du blir fornøyd med produktet ditt.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Alnabru⚡

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Waited more than half hour and didn’t…

Waited more than half hour and didn’t get any help. The employee was rude.

19 mei 2026

Hello Olena,

Thank you for giving us your feedback, it is very important to us.

I'm truly sorry for the experience you had in our store and that you were left waiting for so long without being approached by one of our employees. And that when you were finally able to get in contact with someone, you felt they were being rude. This is not the kind of experience we wish for any of our customers to have when they visit us, and your feedback will be relayed forward internally so that we can review our routines and training when it comes to providing customer service.

I hope you choose to give us a second chance in the future, either way you're always welcome back to us!🤗

Wishing you a pleasant day.✨

Best regards

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kjøpte en demovare (kjøttkvern) som i…

Kjøpte en demovare (kjøttkvern) som i følge beskrivelsen var returnert, ellers i orden. Det viste seg at varen var reparert, og den var skitten! Hadde jeg visst dette i forkant, så hadde jeg aldri kjøpt denne!

11 mei 2026

Hei Geir,

Takk for at du gir oss en omtale her, det setter vi stor pris på!

At du har fått en outlet-vare som tidligere har vært reparert og var skitten ved utlevering er absolutt ikke den standaren vi ønsker å etterleve, det er klart at det her skulle ha vært en nøyere sjekk av varen før den ble gjort tilgjengelig for salg og jeg beklager for ulempen dette har medført det. Vi kommer til å ta dette videre internt, slik at vi kan sørge for at våre rutiner rundt outlet- og servicevarer utføres på en ordentlig måte!

Dersom du ikke har tatt med deg varen tilbake til oss allerede, så ville jeg anbefalt deg å gjøre dette - slik at de vi kan få bistått deg med å se om det finnes en alternativ løsning her.😊

Ønsker deg en fin dag videre og velkommen tilbake til oss!✨

Bestillte click og hent

Bestillte click og hent, måtte go fram og tilbake mellom dataavdeling og kassa. Dårlig!

17 mei 2026

Hei keido,

Takk for tilbakemeldingen.

Det høres ut som opplevelsen med click og hent på Alnabru ble mer tungvint enn den skulle være, og det er forståelig at det oppleves dårlig når du må gå fram og tilbake mellom avdeling og kasse.

Vi setter pris på at du sier ifra. Slike tilbakemeldinger er viktige og tas med videre.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Alnabru⚡

God service

God service og hyggelig ansatt.

14 mei 2026

Hei Milad,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og en god opplevelse i butikken.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Hei Lars,

Takk for tilbakemeldingen.
Du har fått en forespørsel via TrustPilot om å vurdere kjøpsopplevelsen din hos POWER – men hvis dette oppleves uklart eller ikke er relevant for deg, er det selvfølgelig helt frivillig å svare 😊
Vi tar med oss innspillet ditt videre så vi kan gjøre henvendelsene våre tydeligere fremover.

Veronica

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

For lite betjening og lang ventetid

For lite betjening og lang ventetid. Vi var ikke mange i butikken men 2 av 5 gikk for det tok
For langtid

7 mei 2026

Hei Kai,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Det er kjedelig å høre at ventetiden ble så lang, særlig når det ikke var mange kunder i butikken. Vi forstår godt at det oppleves frustrerende når det tar for lang tid å få hjelp, og at noen velger å gå igjen.

Tilbakemeldingen din er viktig og blir satt pris på. Den gir et tydelig bilde av hvordan besøket på Alnabru ble opplevd, og slike innspill betyr mye.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Selvom det ble levert feil størrelse av…

Selvom det ble levert feil størrelse av hvitevarer ble det håndtert veldig effektivt og raskt. God kunde service på skranken på hvitevarer og på utlevering.

5 mei 2026

Hei Fozia,

Takk for at du delte dette.

Det er veldig fint å høre at situasjonen ble håndtert effektivt og raskt, og at opplevelsen både ved hvitevarer og utlevering var god.

Vi setter stor pris på tilbakemeldingen din og tar den med videre.

Veldig bra service

Veldig bra service

5 mei 2026

Hei Jeyakumar,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du hadde veldig bra service hos POWER Alnabru.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

I luken for support stod det en ansatt…

I luken for support stod det en ansatt som hadde en veldig vanskelig kunde som brukte laaaaang tid , det ble ringt på ringeklokken for hjelp flere ganger. Det var først ingen i kassa heller og køen vokste, etter at jeg hadde ringt flere ganger på ringeklokka, kom det en etter en som alle gikk i kassa og på et tidspunkt var de 4 der, da køen var borte, stakk de av en etter en i stedet for å komme å ta unna oss i support køen, til slutt kom en igjen fra pause vil jeg tro da han kom drikkende på en energidrikk. Jeg hadde trukket kølapp, men en dame som kom fra lenger inne i butikken gikk forran meg selv om hun ikke hadde kølapp da hun hadde fått beskjed av de i avdelingen for komfyrer ol å stille seg bak den kranglete kunden som fortsatt stod å klaget. Da jeg først fikk hjelp, var det god og rask service fra denne personen. Det var hele tiden godt med folk ute på gulvet i butikken, men som dere ser over, så var ingen interessert i å hjelpe han stakkars fyren som stod og fikk kjeft i support luka. Dette er for dårlig kundeservice og hadde jeg vært den som stod alene med sur/kranglete kunde og køen med økende missfornøyde kunder bare økte fordi ingen gidder å bidra, da hadde jeg tattdette opp med kollegaer og sjefer etterpå.

2 mei 2026

Hei Ellen,

Takk for at du tar deg tiden til å legge igjen din omtale av oss, vi setter stor pris på tilbakemeldingen.

Jeg forstår absolutt at det du har opplevd har vært frustrerende, når det er lav bemanning i support-avdelingen vår og noen kunder har mer kompliserte saker så er det klart at dette tar av tiden til de som har mindre/små saker de ønsker bistand med. Vi prøver selvfølgelig hele tiden å ha riktig bemanning til riktig tid, men grunnet overlapp av vakter og pauser så er det ikke alltid at vi får dette til å gå like knirkefritt dessverre.

At det oppleves at flere ansatte kommer frem til kassen men ikke tar turen innom support-avdelingen skyldes gjerne at våre ansatte har "faste" avdelinger de arbeider med, og gjerne ikke har den konkrete opplæringen/ekspertisen til å stå i våre supportavdelinger. Det er selvfølgelig ikke meningen at dette skal gå utover deg som kunde, og vi tar med oss din tilbakemelding slik at vi kan se nærmere på om vi har behov for å gjøre endringer i våre opplæringsrutiner og hvordan vi tar for oss henvendelser som kommer til service og support.

Tusen takk for din innput, den er veldig viktig for oss. Jeg håper du gir oss en sjansen til å forbedre oss, og at vi ser deg igjen i fremtiden.🤗

Ønsker deg en fin dag videre og velkommen tilbake er du!✨

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Jeg hadde bestilt på click og hent

Jeg hadde bestilt på click og hent
Reiste 1 time for å oppleve at man ikke har den på lager
Hvordan kan man sende bekreftelse på at noe man ikke har på lager er klart for henting

Det er håpløst og total mange.på kvalitetskontroll
Bekreftelse kan ikke sendes før varen fysisk er funnet frem og satt klart for henting.

Det påførte meg ekstra jobb og reise, kostnader, bruk av tid ved at jeg må reise videre lenger unna til Skøyen for å få telefon

3 mei 2026

Hei Ketil,

Takk for at du tar deg tiden til å fortelle oss om ditt besøk hos oss, det setter vi stor pris på!

Jeg forstår godt at det er frustrerende når du får en bekreftelsesmelding på at din ordre er klar til å hentes, for så å få beskjed i butikk om at dette ikke stemmer og at de har en feil i lagerbeholdning. Vi gjør vårt beste for at vår lagerbeholdning skal være oppdatert og riktig, men vi kan dessverre oppleve at dette glipper innimellom og det beklager jeg for. Det du beskriver er absolutt en brist i våre interne rutiner for håndtering av klikk&hent-bestillinger, og vi kommer til å se nøyere på dette internt for at å sørge for at vi minimerer denne type feil.😔

Jeg har sendt deg en epost angående kompensasjon for ulempene du opplevde i tråd med din bestilling, da at du måtte bruke tid og ressurser på å ta deg til en annen butikk for å få kjøpt varen du ønsket. Jeg håper du føler at vi tar din tilbakemelding på alvor, og at vi får beholde deg som kunde i fremtiden.

Ønsker deg en fin dag videre og velkommen tilbake er du!✨

Veldig bra kundeservice.

2 mei 2026

Hei Jose,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse med kundeservicen hos POWER Alnabru.

Flott hjelp

3 mei 2026

Hei Vivi,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp hos POWER Alnabru.

Hei Erling,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med hjelpen og servicen hos POWER Alnabru.

Meget bra

Detvar veldig bra

30 april 2026

Hei Even,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at opplevelsen på Alnabru var veldig bra.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Anbefales ikke - meget dårlig opplevelse

Meget dårlig opplevelse. Anbefales ikke om man skal bestille hjemlevering.

Varene ble send med Bring og jeg fikk sms på leveringsdagen om at jeg får beskjed en halv time før budbilen ankommer. Plutselig ringer budet og sier at de har ankommet, uten at jeg fikk noe varsel i forkant. De nektet å vente i 15 minutter så jeg kunne komme hjem og åpne for dem.

Jeg har så ringt Power, som henviste til Bring. Da jeg ringte Bring, sa de at jeg må betale et gebyr for at jeg ikke var hjemme da leveringen skulle finne sted og at de ville undersøke når de kunne levere igjen.

En halv time senere ringer budet igjen og sier at de har ankommet og står uten for døra mi. Igjen, uten noe forvarsel. Og igjen nektet de å vente i 15 minutter så jeg kunne komme hjem og åpne for dem.

Jeg vil derfor ikke anbefale å handle hos Power om man skal bestille hjemlevering med innlæring. Jeg har fått leveranser med bl.a. Postnord, og det har alltid gått fint - de pleier å ringe en stund før de ankommer. Det er tydeligvis noe som kunne blitt bedre hos transportfirmaet til Power.

27 april 2026

Hei,

Takk for at du legger igjen en omtale av oss, din tilbakemelding er viktig for at vi skal kunne bli bedre.

Det er leit å høre at du har hatt såpass store utfordringer med din hjemlevering fra oss, vi forstår at det til tider kan være vanskelig å planlegge rundt leveringer fra Bring som gjerne opererer med litt større leveringstidspunkt. Som regel vil man kunne følge nøyere med på sin levering ved bruk av Posten sin egen app, der leveringen skal komme opp dersom bestillingen er registrert med samme informasjon som man har registrert i posten-appen.😊

Dersom du ønsker at jeg tar en nærmere titt på din sak så ta gjerne kontakt med meg direkte på review@power.no, inkluder da gjerne en kopi av din omtale samt din kontaktinformasjon slik at det er lettere for meg å undersøke nøyere.

Ønsker deg i mellomtiden en fin dag videre!✨

Rask service.

30 april 2026

Hei Musa,

Takk for tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at du fikk rask service.

Det setter vi stor pris på, og vi håper å se deg igjen.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

God service og hyggelig medarbeider som…

God service og hyggelig medarbeider som hjalp meg.😊

28 april 2026

Hei John,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og god hjelp i Alnabru.

Bestilt vare var klar

Bestilt vare var klar. God service ved utlevering.

24 april 2026

Hei KJELL,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at varen var klar som avtalt, og at utleveringen gikk bra. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Håkon,

Takk for tilbakemeldingen.

Det er bra at dette blir sagt fra om. Opplevelsen i kassen skal være smidig, og her høres det ut som det tok for lang tid.

Vi setter pris på at du deler dette, og tar det med videre.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.