Power.no - Askim Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Trøgstadveien 4, 1830 Askim, NO

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jeg spurte om jeg ikke hadde en oppsparte bonus som kunne trekkes fra på dette kjøpet ,da fikk jeg beskjed om at det var for sent produktet va allerede registrert ,så det fikk jeg bare ha tilgode ved... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fant vare på outlet som var i min lokale butikk. Bestilte (booket varen) og hentet den neste dag. Veldig glad i at jeg kan hjelpe min lokale butikk med å være i live ved å bestille på nett, og hel... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Var på Power Askim for å handle en del produkter og fikk god hjelp av flinke folk på alle avdelingene jeg var innom. I og med at jeg handlet for en god del kr, fikk jeg også en veldig god deal med g... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Handlet med en grei kar i butikken Litt utfordring for transportør å finne ett crew på 4 personer for å levere skapet opp 52 trappetrinn og gjennom eneboligen.Litt problemer med å finne huset da Goo... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektronicawinkel

Geschreven door het bedrijf

Contactgegevens

• Trøgstadveien 4, 1830, Askim, Noorwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Askim

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

195 reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

10.898 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Rask og grei handel

Rask og grei handel, god forklaring på varen.

29 juni 2026

Hei Ingebjørg,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at handelen gikk raskt og greit, og at du fikk en god forklaring på varen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Ønsker deg en fin dag, Erik - POWER Kundeservice på vegne av POWER Askim⚡

Hei Bernt,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp i Askim, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Dårlig kundeservice

Dårlig kundeservice. Når en møter i butikk og henvender seg til ansatte, forventer jeg de gjør alt de kan for å hjelpe. Ikke være sure fordi de blir #forstyrra# på jobb. Kunden er din VIP klient. Jobbet i salg selv. Hadde en av mine ansatte hatt slik holdning. Advarsel, og foten i ræva om ikke endring. Var i butikk igjen for 2 dgr siden. Min sønn ville ha støvsuger. Ingen hjelp å få. Ikke mye kunder. Stram opp personalet i Askim. Kurs de. Gikk glipp av 5000 pga vi ikke fikk hjelp

19 juni 2026

Hei Franciska,

Takk for at du velger å fortelle oss om din opplevelse, det setter vi stor pris på.

Det er leit å høre at du opplevde kundeservicen hos oss dårlig, det er jo ikke slik at våre ansatte skal virke sure når man tar kontakt med de for å få hjelp. Hos oss skal det være slik at du som kunde kommer først, og det er klart at vi ikke levde opp til våre egne standarer her og det beklager jeg for.😔

Vi tar med oss din tilbakemelding videre internt slik at vi kan se på kvaliteten av service vi tilbyr våre kunder, samt at vi får sikret at vi møter kunder på riktig måte.

Famtastisk service

Fikk overraskelse etter feil opplysning på lager at produktet finnes ikke på lager.

Fant det inne i butikken tilslutt og kom med ekstra service.

26 juni 2026

Hei Dekada,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er veldig hyggelig å høre at besøket hos POWER Askim endte så bra, og at du fikk ekstra god service i butikken selv om lagerinformasjonen først skapte litt forvirring.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å legge igjen denne tilbakemeldingen.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Askim⚡

Hei Henreta,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde personalet i Askim som så hjelpsomme.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Hei Aksel,

Takk for tilbakemeldingen. Det er fint at du tok deg tid til å dele opplevelsen, selv om det gikk litt tregt denne gangen.

Vi setter pris på innspillet ditt, og håper neste opplevelse går enda smidigere.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Personalet var hjelpsomme,raske og…

Personalet var hjelpsomme,raske og hyggelige.
Alltid hyggelig å handle hos Power i Askim.

Hei Anita,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Askim var så god, og at personalet var hjelpsomme, raske og hyggelige.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og håper vi får gleden av å ønske deg velkommen igjen snart.

Det var bare 1 ung kvinne i kassen

Det var 1 ung kvinne i kassen, hun var bra hun men….. Det var ei på kontoret rett ved som kom ut og så at der var 5 personer i kø og at det stod noen og stilte masse spørsmål, dvs kassen er vel for å betale og ikke klagemål og produktspørsmål. Det var også 4 andre ansatte hvorav bare 2 var opptatt med kunder. Stod der i over 10 min. Ikke før jeg spurte spesifikt om de hadde sånn ringeklokke som på Rema ble de personene/ kundene som klaget klar over oss andres misnøye. Tenker hun i kassen kunne henvist de klagende til rett avdelingsærlig siden hun var alene. Hun forklarte at det var stort sykefravær den dagen😏

Hei Victor,

Takk for at du forteller oss om din opplevelse.

Forstår godt at det er frustrerende å bli stående i kø lenge fordi andre foran en selv bruker noe tid på å stille spørsmål, og vi ønsker jo at kunder skal få den hjelpen de trenger - selv om du nok har litt rett i at kassen kanskje ikke er det beste stedet å fremme eventuelle klager, da dette best tas med avdelingsledere/varehussjef, eller kan tas med vår kundeservice avdeling i ettertid.

Våre ansatte gjør sitt beste for å holde kontroll på køen som oppstår, men grunnet for eksempel sykdom og lignende, så kan det fortsatt forekomme kø og at ting tar litt ekstra tid. Jeg takker for at du selv var tålmodig i møte med oss, det setter vi alltid pris på, og jeg håper vi får muligheten til å forbedre inntrykket ditt i fremtiden.🤗

Din tilbakemelding er tatt med videre, og vi kommer til å arbeide med dette internt.

Hei Elisabeth,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at alt fungerte som det skulle, og at opplevelsen var så god.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Måtte bruke 20 min for å finne hvem kan…

Måtte bruke 20 min for å finne hvem kan gi meg headsettene mine og 20 min ventet på kassa for å betale for varen. Man kunne kjøre lettere til elkjøp ski for å kjøpe varene.

Hei Elshan,

Takk for at du gir oss din tilbakemelding, det setter vi stor pris på.

Jeg beklager for opplevelsen du hadde hos oss og at det tok så lang tid før du fant både hjelp og produktet du var på utkikk etter, det er ikke denne servicen vi ønsker å tilby våre kunder da vi ønsker at du skal kunne føle deg trygg på å få god hjelp hos oss.

Vi tar med oss din tilbakemelding og vil arbeide videre med dette internt for å sørge for at servicen vår er av topp kvalitet.🤗

Servicen var upåklagelig

Servicen var upåklagelig, men det som hendte da jeg kom hjem,var veldig skuffende.Jeg hadde kjøpt en demo modell,fra Brown, men det som ikke fulgte med i pakken var ladekabelen.Så maskinen var ubrukbar,vi gikk tilbake og spurte hva som ville skje,ville vi få en ledning .Det var store problemer, og den måtte vi betale uten om.Men til slutt gikk det iorden, men det tok over en uke å få ledningen.Dette mener jeg er direkte ,ufårstålig i foretnings verden.Ett stort minus for Power.

13 juni 2026

Hei Rune,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er veldig bra å høre at servicen i butikken var upåklagelig, men det er samtidig skuffende at en demomodell manglet ladekabel og at det tok over en uke før dette kom i orden.

Det er forståelig at dette oppleves som et stort minus, særlig når produktet ikke kunne brukes med en gang. Slike ting skal selvfølgelig være tydelige ved kjøp av en demomodell.

Vi setter pris på at du tok deg tid til å beskrive både det som fungerte godt og det som ikke gjorde det. Tilbakemeldingen din er viktig.

Personalet er fraværende

Personalet er fraværende, fikk SMS om å møte i avdelingen for støvsugere, der var det ingen. Henviste oss i kassa, fikk bare beskjed om å vente. Etterhvert kom det noen, vi skulle få veiledning om bruk. De hadde ingen fra Dyson i butikken, veiledningen hadde lite nytte.

20 juni 2026

Hei Per Ivar,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding.

Det er leit å høre om det du opplevde hos oss og at de ansatte virket fraværende ved ditt besøk, samt det at du ble ventende i avdelingen på at noen skulle komme for å bistå deg. Dette er ikke godt nok av oss og jeg beklager for hendelsen, du skal selvfølgelig kunne stole på å få god hjelp av oss.

Butikken er informert om din tilbakemelding, og jeg har ordnet en kompensasjon til deg for ulempen dette har medført, mer info om dette kommer på separat epost. Jeg håper du gir oss sjansen til å gjøre det bedre og at vi ser deg igjen i fremtiden.😊

Betjeningstid…

Sto i riktig ventekø lenge å vel for å bli ekspedert så videre i ny kø lenge å vel.Den ene betjeningen som sto der ble måtte sjekke noe fikk vi alle som sto der høre.Dette er ikke service vennlig......

20 juni 2026

Hei Inger Lise,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding!

Jeg forstår godt at det er frustrerende å oppleve at det er mye kø ved kasseområde og at det tar lang tid før man blir betjent, vi prøver så godt vi kan å ha riktig bemanning til riktig tid - men allikevel kan ta oppstå kø på travle dager, og vi ønsker at hver kunde skal få den tiden de trenger med oss uten å føle seg tvunget til å stresse.

Allikevel beklager jeg for ulempen dette medførte deg og håper vi får muligheten til å rette opp i dette inntrykket av oss i fremtiden, du er alltid velkommen tilbake til oss.😊

Veldig hyggelig selger

Veldig hyggelig selger , og fikk raskt hjelp.

19 juni 2026

Hei Elbjørg,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask hjelp og en god opplevelse i Askim.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Alt gikk greit.

Alt gikk greit.

12 juni 2026

Hei Tom,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at alt gikk greit og at opplevelsen var god.

Dødelig ansatt

Dødelig ansatt

18 juni 2026

Hei Sabit,

Takk for at du deler din opplevelse med oss.

Jeg beklager for opplevelsen du har hatt hos oss, og håper du velger å ta turen innom oss igjen slik at vi sammen kan se på hva som gikk galt da du var hos oss.

Vanskelig og få hjelp

Vanskelig og få hjelp , går du til en blir du bedt om og gå til andre . Greit når du vet hva du skal ha og har det vært feil på våre produkter har servicen vært topp. Men ber om og bli sett når jeg kommer og hilse 🫢

14 juni 2026

Hei Grethe,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er bra å høre at dere har fått god hjelp ved service tidligere, men det skal selvfølgelig også være enkelt å få kontakt og bli møtt når dere kommer innom.

Det du beskriver med å bli sendt videre mellom flere, er ikke slik et butikkbesøk bør oppleves. Takk for at du sier ifra.

Vi setter pris på både rosen og den ærlige tilbakemeldingen, og håper neste besøk hos POWER Askim blir langt smidigere og mer imøtekommende.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltid hyggelig og komme inn i POWER…

Alltid hyggelig og komme inn i POWER sine flotte butikker med hyggelige og hjelpsomme ansatte,og ikke minst yter de ansatte en topp service for dine kunder

14 juni 2026

Hei Bjørnar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at besøket i POWER Askim oppleves så positivt, og at service, hjelpsomhet og butikkopplevelsen står til forventningene.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fantastisk Kundeservice med masse…

Fantastisk Kundeservice med masse kunnskap om produkter. Anbefales :)

11 juni 2026

Hei Snezana,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og nyttige råd i Askim.

Vi setter stor pris på anbefalingen din, og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen.

Effektiv og god opplevelse

Rask og effektiv, hyggelige ansatte som hjelper deg.

13 juni 2026

Hei Sara,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en effektiv og god opplevelse, og at du ble møtt av hjelpsomme og hyggelige ansatte i Askim.

Dit is Trustpilot