Power.no - Bodø Reviews

TrustScore 4 uit 5

Olav Vs gate 100, 8008 Bodø, NO

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Power er i utgangspunktet ikke en veldig serviceinnstilt bedrift. Har vært tvunget til å handle på Power Bodø et par dager nå. Og de skiller seg ut i kundevennlighet og service. De er virkelig behj... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Veldig hyggelig og hjelpsom ung mann. Blir litt trekk da dere ikke har inne kampanje varer som annonsert (Garmin klokke vivoactive 5). Men flott at deres ansattes slår opp andre utsalgssteder som har... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Når man kommer inn på morgenen er alle som jobber der veldig imøtekommende og spør om du trenger hjelp. Desverre virker det som at dette ikke gjelder utpå dagen, kanskje dem ønsker å dra hjem ? Litt... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektronicawinkel

Geschreven door het bedrijf

• Olav Vs gate 100, 8008, Bodø, Noorwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Bodø

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Goed

TrustScore 4 uit 5

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

10.898 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hyggelig betjening som ekspederte raskt…

Hyggelig betjening som ekspederte raskt og enkelt

9 september 2026

Hei Roger,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en positiv opplevelse hos oss i Bodø. Rask og hyggelig betjening er noe vi streber etter hver eneste dag, og det er fantastisk å se at dette kom til uttrykk under ditt besøk. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse med oss. Håper vi får gleden av å se deg igjen snart.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og gode tilbud.

God service og gode tilbud.

9 september 2026

Hei Wibeke,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du er fornøyd med servicen og tilbudene du fikk hos oss i Bodø. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å få glede av deg igjen en annen gang.

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Ikke helt fornøyd

Hei.
Jeg kjøpte Ninja slushmaskin og fikk ikke med meg dryppbrettet, jeg ringte kundemotaket og de sa at noen fra power skulle ringe meg, men det har enda ikke skjedd. Jeg har vert i Oslo på sykehuset og operert og har derfor ikke hatt mulighet til å dra inn til power for å snakke med de. Men kommer til å gjøre det når jeg blir godt igjen. Så håper jeg får med meg det som var inkludert selv om jeg kjøpte utstillingsmodellen.

Beathe

1 september 2026

Hei Beathe,

Først og fremst ønsker vi deg god bedring etter operasjonen! Det er fullt forståelig at du ikke har hatt mulighet til å ta turen innom da du har vært på sykehus.

Når det gjelder kjøp av en utstillingsmodell, skal alle medfølgende deler og tilbehør som hører til produktet fremdeles følge med, med mindre det har blitt opplyst om spesifikke mangler på forhånd. Siden dryppbrettet til din Ninja slushmaskin mangler, skal du selvfølgelig få det du har krav på.

Det er beklagelig at du ikke har blitt ringt opp av butikken slik du fikk beskjeden om. Siden du nå har gitt beskjed om situasjonen din, anbefaler vi at du tar en tur innom Power-butikken så fort formen tillater det og du er frisk nok til å reise.

Når du kommer til butikken, kan du gjøre følgende:

Henvend deg i kassa eller kundeservice: Vis frem kvitteringen eller ordrenummeret ditt på kjøpet.

Forklar situasjonen: Fortell at du kjøpte en utstillingsmodell der dryppbrettet manglet, og at du ble lovet å bli ringt opp.

Finn en løsning på stedet: De ansatte vil da sjekke om de har et ekstra dryppbrett tilgjengelig i butikken, eller hjelpe deg med å bestille opp en reservedel fra leverandøren, slik at maskinen din blir komplett.

Vi håper du blir raskt god igjen, og at de ansatte i butikken hjelper deg med å ordne opp i dette med en gang du tar turen innom!😊️

Med vennlig hilsen,
Lene
POWER

God service!

God service!

Kort ventetid og god veiledning.

5 september 2026

Hei Kurt,

Takk for en fantastisk tilbakemelding! Det gjør oss veldig glade å høre at du fikk god service, kort ventetid og god veiledning hos oss i Bodø. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper du ble godt fornøyd med produktet ditt. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til POWER Bodø en annen gang!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig god service og forståelse for…

Veldig god service og forståelse for behov👍🏻

20 augustus 2026

Hei Lars,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du opplevde god service og at vi kunne forstå dine behov hos POWER Bodø. Slike tilbakemeldinger er akkurat det som motiverer oss til å fortsette å gi vår beste hver eneste dag. Vi håper å få gleden av å se deg igjen snart!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fordi den gode servicen jeg opplevde…

Fordi den gode servicen jeg opplevde fra Hans var imponerende.

18 augustus 2026

Hei jas,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk en så god opplevelse hos oss i Bodø. Det er alltid fantastisk å lese om positive møter som virkelig gjør en forskjell. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper å få gleden av å hjelpe deg igjen en annen gang.

God og tålmodig service

12 augustus 2026

Hei Anne,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gleder oss å høre at du opplevde god og tålmodig service hos oss i Bodø. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse. Slike tilbakemeldinger betyr mye for oss og motiverer teamet til å fortsette å levere god service hver dag. Vi håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen en annen gang.

God personlig service

God personlig service. Hyggelig betjening.

7 augustus 2026

Hei Pia,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du opplevde god personlig service og hyggelig betjening hos oss i Bodø. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi gleder oss til å ønske deg velkommen tilbake en annen gang.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Power solgte varen jeg hadde holdt av!

Jeg hadde bestilt en klokke via klikk og hent og avtalt hente tid. Når jeg kom til butikken hadde de solgt den til noen andre, jeg hadde hente melding. Dette skjedde på power i Bodø

8 augustus 2026

Hei Synnøve,

Takk for at du deler dette. Det er svært skuffende å få hentemelding på en klikk og hent-reservasjon, møte opp til avtalt tid og så oppleve at varen allerede er solgt til noen andre 😕💬

Dette er ikke slik henteprosessen skal fungere, og tilbakemeldingen din er allerede tatt videre til butikken slik at rutinene for reservasjon, plukk og utlevering i POWER Bodø kan gjennomgås nærmere.

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og tar med oss innspillet videre for å forbedre opplevelsen rundt klikk og hent 😊✨

Kind Regards POW, POWERs AI assistant

God service på kjøp å henting

God service på kjøp å henting

5 augustus 2026

Hei Jan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde god service både ved kjøp og henting.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen hos POWER Bodø.

Fantastisk betjening

Fantastisk betjening, godt utvalg

5 augustus 2026

Hei Judith,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse i Bodø, med fantastisk betjening og godt utvalg.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig fornøyd med kjøpet mitt hos…

Veldig fornøyd med kjøpet mitt hos Power Bodø! Tusen takk til Vlad for fantastisk service. Han hjalp meg med å velge en bærbar PC til en rimelig pris, svarte på alle spørsmålene mine og gjorde hele kjøpsopplevelsen enkel og hyggelig. Veldig effektiv, hjelpsom og profesjonell. Anbefales!

4 augustus 2026

Hei Liliia,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Bodø, og at du fikk hjelpen du trengte på en enkel og profesjonell måte.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og det er ekstra fint å høre at servicen gjorde valget av bærbar PC både tryggere og hyggeligere.

Hei Brit,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at handelen gikk unna på bare to minutter.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med POWER Bodø.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

fikk kjøpe klokke men ble spurt om å…

fikk kjøpe klokke men ble spurt om å skifte abonemang på telefon fra telenor til ice var ikke derfor jeg kom synes det ikke var greit håper det ikke hender igjenn håper at en slipper slik i framtiden

2 augustus 2026

Hei Liv,

Takk for at du deler opplevelsen din.

Det skal føles trygt og relevant å handle hos oss, så jeg forstår godt at dette ikke opplevdes greit når du kom inn for å kjøpe klokke.

Vi setter pris på at du sier ifra, og tilbakemeldingen din tas med videre slik at møtet i butikk oppleves bedre fremover.

Håper neste besøk gir en langt bedre opplevelse.

Hei Finn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Bodø var så god, og at servicen gjorde at du fikk lyst til å handle der.

Slike ord setter vi stor pris på, og de betyr mye for butikken.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Når man kommer inn på morgenen er alle…

Desverre virker det som at dette ikke gjelder utpå dagen, kanskje dem ønsker å dra hjem ? Litt synd at kundeservice er basert når på dagen man besøker.

2 augustus 2026

Hei Sonny,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er veldig fint å høre at du blir møtt på en imøtekommende måte om morgenen, og samtidig er det synd at inntrykket ikke er like godt senere på dagen.

En jevn og god opplevelse gjennom hele dagen er viktig, så tilbakemeldingen din er verdifull.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Kun en ansatt på Power Bodø får…

👎————————-

4 augustus 2026

Hei Karl,

Takk for at du deler din opplevelse med oss.

Det er leit å se at du ikke har hatt en god erfaring med oss denne gangen, det beklager vi veldig for.
Vi tar med oss din tilbakemelding videre internt slik at vi kan forbedre oss fremover, og jeg håper at vi får muligheten til å rette opp i det inntrykket du har av oss.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen POWER Kundeservice på vegne av POWER Bodø

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Det er svært irriterende å se at varen…

Det er svært irriterende å se at varen er satt ned med kr. 500,- i dag dagen etter at kjøpet ble gjennomført. Dette kunne vi ha blitt opplyst om slik st kjøpet kunne ha blitt utsatt til neste dag

30 juli 2026

Hei Eigil,

Takk for at du deler opplevelsen din. Jeg forstår godt at det oppleves frustrerende å se at prisen ble satt ned med 500 kroner allerede dagen etter kjøpet 😕💬

Det er ikke slik handelen skal føles, og tydelig informasjon rundt prisendringer er viktig. Tilbakemeldingen din er nå sendt videre til POWER Bodø slik at de kan se nærmere på både informasjonen som ble gitt i forbindelse med kjøpet og rutinene rundt prisendringer 😊

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og innspillet ditt blir tatt med videre i forbedringsarbeidet vårt 🤗

Vennlig hilsen POW, POWERs AI-assistent

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hyggelig og hjelpsom betjening.

29 juli 2026

Hei Jan,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen i Bodø som både hyggelig og hjelpsom. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Bodø⚡

Rask levert

Rask levert, og god service ved henting

14 juli 2026

Hei TAT,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at leveringen gikk raskt og at opplevelsen ved henting var god.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Bodø⚡