Power.no - Haugesund Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Raglamyrveien 3, 5536 Haugesund, NO

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Kjøpshjelpen høflig og imøtekommende (og godt drillet på selge de dyreste produktene😡). Ekspeditøren i kassen burde legge fra seg telefonen og heller se kunden, et lite smil hadde jo ikke skadet kund... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjøpte en Motorola telefon, og opplevde god dialog med selgeren - som helst ville selge med en noe rimeligere modell enn den jeg valgte. Jeg la vekt på at kamera skulle være best mulig. Jeg gjorde kl... Toon meer

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Leverte inn en klokke vi hadde eid i noen få dager, da denne hadde nettverks utfordringer. Klokken blir tatt inn, og videre sendt til verksted. Der blir klokken fabrikkresatt, og sendt i retur. Dette... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Dette var en av de gode opplevelsene ved en handel: God informasjon. Oppmerksom på kundens ønske, og god informasjon om produktet.

Bedrijfsgegevens

1. Elektronicawinkel

Geschreven door het bedrijf

Contactgegevens

• Raglamyrveien 3, 5536, Haugesund, Noorwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Haugesund

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

175 reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

10.898 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Kjempegod Service

Kjempegod Service. Hyggelig betjening

30 juni 2026

Hei brit,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk kjempegod service og møtte hyggelig betjening hos POWER Haugesund.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Ønsker deg en fin dag, Erik - POWER Kundeservice på vegne av POWER Haugesund⚡

Great service

Great service, friendly staff. I buy all my electronics, etc at Power Haugesund.

30 juni 2026

Hi Stephen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplever god service og møter vennelige ansatte hos POWER Haugesund.

Vi setter stor pris på at du velger oss når du handler elektronikk, og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen mange ganger fremover.

Ønsker deg en fin dag, Erik - POWER Kundeservice på vegne av POWER Haugesund⚡

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Svak service

Får melding om at reklamasjonen min er reparert. Blir møtt av ansatte som diskuterer hvem av dem som må hjelpe meg, før en av dem gjør et kjapt, overfladisk søk i et varelager som ikke ser ut til å ha noe system. Får deretter beskjed om at det er rart at jeg har fått melding dagen før om at varen kan hentes og at det er bedre at jeg kommer tilbake over helgen fordi ingen på jobb har forutsetninger for å finne varen. Betaler deretter for en annen vare som viser seg å ha en skade når jeg kommer hjem. Eneste som trekker opp en en tredje ansatt som uoppfordret beklager kaoset og ulempen det er for meg å måtte komme tilbake.

27 juni 2026

Hei Anne Grete,

Takk for at du tar deg tiden til å fortelle oss om din opplevelse.

Det er leit å høre om det som skjedde da du var innom oss i butikk angående din service-/reklamasjonssak. Det at de ansatte virket direkte motvillige til å hjelpe er ikke den standaren vi forventer av oss selv, du skal alltid kunne føle deg trygg på at du får god hjelp hos oss uansett når i uken du kommer innom. Jeg beklager veldig for den måten du er blitt møtt på, vi tar din tilbakemelding alvorlig.

Butikken er også informert om hendelsen, og vil se videre på dette internt. Jeg har ordnet en kompensasjon til deg for ulempen dette har medført deg, og mer informasjon om dette kommer på egen epost. Jeg håper vi får muligheten til å bygge opp igjen din tillit til oss i fremtiden.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Hei Tor,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen i Haugesund som enestående og hjelpsom.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen snart.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig god info og vennlig…

Veldig god info og vennlig kundebehandler

22 juni 2026

Hei Torleiv,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god informasjon og en vennlig opplevelse i Haugesund.

Alt gikk greit

19 juni 2026

Hei Gunnar,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at alt gikk greit.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Obługa ok zakup oraz odbiór odbył sie…

Obługa ok zakup oraz odbiór odbył sie bez problemow.

17 juni 2026

Cześć Andrzej,

Takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at både kjøpet og hentingen gikk fint og uten problemer.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Hei kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse hos POWER Haugesund, og at du møtte hyggelige og flinke folk.

Bra service!

Veldig behjelpelige

17 juni 2026

Hei Tobias,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk bra service og opplevde hjelpsomhet i Haugesund-butikken. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

12 juni 2026

Hei Albin,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service hos POWER Haugesund.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hyggelig betjening.

11 juni 2026

Hei Randi,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som hyggelig hos POWER Haugesund. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det meste er bra

Det meste er bra, men hver gang jeg har kjøpt tv hos Power, så er det for mye mas om kalibrering av tv.

12 juni 2026

Hei Magne,

Takk for at du deler tilbakemeldingen din. Det er veldig fint å høre at det meste er bra, og samtidig nyttig å få med at informasjonen om kalibrering oppleves som for pågående.

TV-kalibrering er en tjeneste som tilbys for å optimalisere bildekvaliteten, men det skal selvfølgelig oppleves som veiledning og ikke mas.

Vi setter pris på at du sier ifra, og tar med oss dette videre. Takk for de fire stjernene og for at du tok deg tid til å skrive en vurdering.

God servise

11 juni 2026

Hei Arne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse hos POWER Haugesund, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele den.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Vareutvalg og service var slik vi vil…

Vareutvalg og service var slik vi vil ha det.

6 juni 2026

Hei Vibeke,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at vareutvalget og servicen var slik dere ønsket det hos POWER Haugesund.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen.

Hei Bjarne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Haugesund var så god, og at du møtte en høflig og hjelpsom ekspeditør.

Hei der,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du alltid opplever god service hos POWER Haugesund. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bra omtale om de forskjellige…

Bra omtale om de forskjellige produktene.

3 juni 2026

Hei Karl,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at omtalen av de forskjellige produktene var nyttig.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig hyggelig, vennlig og kunnskapsrik personell

Veldig hyggelig, vennlig og kunnskapsrik personell.

3 juni 2026

Hei Margrethe,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen hos POWER Haugesund var så god, og at dere møtte vennlig og kunnskapsrik hjelp.

Hei Lars,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk veldig god service hos POWER Haugesund.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Rask og grei service

Rask og grei service, og et veldig mas fra Trustpilot.

26 mei 2026

Hei Tore,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Så bra å høre at du fikk rask og grei service i Haugesund.

Vi tar også med oss kommentaren om Trustpilot.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.