Power.no - Knarvik Reviews 46

4,3

Kvernhusmyrane 7A, 5914 Isdalstø, NO

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det som kjenneteiknar Power, Knarvik er at dei er hjelpsame. I går galt det ein overgangskabel frå mus til MacBook. Kabelen/overgangen var ca 3 år gamal og utslitt pga stadige bevegelser, og funka... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Skulle handle ny tørketrommel . Det var en god opplevelse for vi fikk god service av en ung ansatt som var hyggelig , blid og hadde veldig god kunnskap om produktene . Var flink å svare på spørsmål ,... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektronicawinkel

Geschreven door het bedrijf

Contactgegevens

• Kvernhusmyrane 7A, 5914, Isdalstø, Noorwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Knarvik

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,3

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg kjøpte kullsyrepstron til…

Jeg kjøpte kullsyrepstron til brusmaskinen og betalte kr 149 etter at pant på kr 100 var godskrevet meg ved innlevering av den gamle beholderen. Etterpå hadde jeg et ærend inn på Europris. Der hadde de akkurat samme kullsyrepatronen til kr 99. Det var 2/3 av prisen som dere på Power hadde.

17 mei 2026

Hei Svanhild,

Takk for at du velger å legge igjen en omtale av oss, dette gjør at vi kan bli bedre i fremtiden!

Jeg forstår at det er frustrerende å oppleve at en annen forhandler har en lavere pris på et produkt enn det du nettopp har betalt selv, dette er jo en av grunnen til at vi hos POWER tilbyr 60 dagers åpent kjøp - slik at du som kunde skal kunne føle deg trygg på at du velger rett produkt hos rett forhandler.

Allikevel har jeg ordnet en kompensasjon til deg for ulempene dette kan ha medført deg, og mer informasjon om dette vil du få på en egen epost. 🤗

Ønsker deg en fin dag videre og velkommen tilbake til oss er du!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig hyggelig og effektiv ansatt👍

15 mei 2026

Hei Marita,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse i Knarvik, og at du møtte en hyggelig og effektiv ansatt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Kjapt og enkelt

Kjapt og enkelt

9 mei 2026

Hei Knut,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at opplevelsen i Knarvik var kjapp og enkel. Det setter vi stor pris på!

Liker Power

Liker Power, men liker ikke at de alltid skal selge oss noe annet enn det vi er der for å hente. Det skjer hver gang vi har kjøpt noe på nett. Da er alt annet så mye bedre. Det er vi lei av. Ellers er power helt ok.

3 mei 2026

Hei Gro,

Takk for at du deler dette. Det er fint å høre at du ellers er fornøyd med POWER, og samtidig er det nyttig å få tydelig tilbakemelding på opplevelsen i butikk.

Vi forstår godt at det kan oppleves masete når fokuset flyttes fra det du faktisk skal hente. Den typen tilbakemelding er viktig, og den tar vi med oss videre.

Takk for at du tok deg tid til å skrive en ærlig vurdering.

Veldig god kundeservice

Veldig god kundeservice! 👍

27 april 2026

Hei Øystein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse med kundeservicen i Knarvik.

Hei Helge,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at alt var topp.

God service

26 april 2026

Hei Gjertrud,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Var ledig personal da eg kom for å…

Var ledig personal da eg kom for å hente varen og hadde de travelt

25 april 2026

Hei Heidi,

Takk for tilbakemeldingen. Det er bra at varen var klar til henting, men det er klart besøket blir bedre når det også er litt bedre tid i butikken. Vi setter pris på at du delte opplevelsen din.

God opplevelse

Veldig hyggelig betjening og super god service.

24 april 2026

Hei IRENE,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var så god, med hyggelig betjening og super service.

Hyggelig og hjelpsom personell

Hyggelig og hjelpsom personell. Gode priser og stor utvalg. Veldig positiv opplevelse.

21 april 2026

Hei Svitlana,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig kjekt å høre om en så positiv opplevelse, med hyggelig og hjelpsom betjening, gode priser og stort utvalg.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

hyggeleg og kunnskapsrikt personale.

hyggeleg og kunnskapsrikt personale.
Veldig god service.

21 april 2026

Hei LEIF,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde personalet som hyggelige og kunnskapsrike, og at servicen var veldig god.

God kundeservice

Veldig hyggelig betjening

20 april 2026

Hei Marie,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig kjekt å høre at du fikk god kundeservice og møtte hyggelig betjening. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Hyggelig og hjelpsomme ansatte 😊

Raskt og effektiv hjelp 😊

28 januari 2026

Hei RUNE,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde de ansatte som hyggelige og hjelpsomme, og at du fikk rask og effektiv hjelp. Slike positive opplevelser betyr mye for oss.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

De var imøtekomme og hørte på hva jeg…

De var imøtekomme og hørte på hva jeg ville. Kom med anbefalinger på hva jeg burde kjøpe. Ikke for dyrt og ikke for billig.

14 april 2026

Hei Ole-jonny,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at teamet vårt i Knarvik var så imøtekommende og lyttet til dine behov. Det er akkurat slik vi ønsker at alle våre kunder skal oppleve POWER - med personlig service og gode anbefalinger som passer både behov og budsjett.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen med oss.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk utmerket hjelp med mobilen etter…

Fikk utmerket hjelp med mobilen etter at den var låst etter feil kode

1 april 2026

Hei Inger,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk utmerket hjelp med mobilen din etter at den ble låst. Våre medarbeidere på Knarvik gjør en strålende jobb med å hjelpe kundene våre med tekniske utfordringer.

Det er akkurat slike opplevelser vi ønsker at alle våre kunder skal ha når de besøker oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne positive opplevelsen.

Hyggelig handel

2 april 2026

Hei Geir,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en hyggelig handel hos oss i Knarvik. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Det er alltid gledelig å vite at våre kunder er fornøyde med servicen de mottar. Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere god service.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Hei Leif,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at du fikk så god hjelp hos oss i Knarvik. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Super service

Super service. Varen var utsolgt. Ble bestilt ny og varen ankom butikken etter 2 virkedager. Veldig fornøyd.

30 maart 2026

Hei Randi,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du var så fornøyd med servicen på Knarvik-butikken. Det er akkurat slik vi ønsker at opplevelsen skal være når en vare er utsolgt - rask bestilling og kjapp levering til butikken. Flott at alt gikk så smidig og at du fikk varen din etter bare to virkedager!

Eksemplarisk kundeservice

Eksemplarisk kundeservice. Fikk god hjelp til å laste vaskemaskinen opp på hengeren uten å slite oss totalt ut, fikk gode råd om ting som e viktig med ny vaskemaskin og alle arbeideren der var super hyggelige og hjelpsomme

18 maart 2026

Hei Anne-Rita,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er deilig å høre at teamet vårt i Knarvik ga deg så god hjelp med å laste vaskemaskinen på hengeren og at du fikk nyttige råd om den nye maskinen. Vi setter stor pris på at du opplevde personalet som hyggelige og hjelpsomme.

Hurtig og greit.

Hurtig og greit.

10 maart 2026

Hei TOR,

Takk for tilbakemeldingen! Flott å høre at det gikk hurtig og greit hos oss i Knarvik. Vi setter pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.