Power.no - Kongsberg Reviews 40

4,4

Schwabesgt. 5, 3611 Kongsberg, NO

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Etter en reklamasjon og 2 måneders venting på å få reparert en tv fikk jeg til slutt en god opplevelse og behandling hos Power i Kongsberg. Tv’en lot seg ikke reparere og jeg ble tilbudt en ny tv.... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endelig en maskin som gjør akkurat det jeg vil ha. Lager perfekt smoothie på ett minutt av seg selv, uten å holde inne noen knapp, enkel å rengjøre. Litt dyr i innkjøp, men verdt hver krone. Superforn... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

En veldig profesjonell ekspeditør, fikk gode forslag til problemløsning, som til slutt endte med kjøp av nytt produkt.

Bedrijfsgegevens

1. Elektronicawinkel

Geschreven door het bedrijf

Contactgegevens

• Schwabesgt. 5, 3611, Kongsberg, Noorwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Kongsberg

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,4

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

En veldig profesjonell ekspeditør

14 mei 2026

Hei Geir,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk profesjonell hjelp og gode forslag som førte frem til riktig produkt for deg. Slike opplevelser setter vi stor pris på at blir delt.

God og rask service

Hyggelig, god og rask service.

4 mei 2026

Hei Øystein,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god og rask service hos POWER Kongsberg.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

God service

God service

7 mei 2026

Hei Irene,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse hos POWER Kongsberg.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Ble møtt av hyggelig og hjelpsom…

Ble møtt av hyggelig og hjelpsom ekspeditør.

5 mei 2026

Hei Jan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du ble møtt på en hyggelig og hjelpsom måte i Kongsberg. Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjempeflott kundebehandling av den…

Kjempeflott kundebehandling av den ansatte ung mannen.💐

28 april 2026

Hei VERA,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk kjempegod kundebehandling i Kongsberg.

Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om, og vi tar det med oss videre.

Hjelpsomme!

26 april 2026

Hei Kristian,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var hjelpsom.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Den ansatte var svært hjelpsom og…

Den ansatte var svært hjelpsom og forklarte alle punktene på en klar og forståelig måte. I tillegg var vedkommende veldig hyggelig å snakke med. Alt i alt var dette en veldig god opplevelse.

24 april 2026

Hei Sergio,

Takk for en veldig hyggelig tilbakemelding. Det er flott å høre at opplevelsen var så god, og at informasjonen ble forklart på en klar og forståelig måte. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Endelig en maskin som gjør akkurat det…

Endelig en maskin som gjør akkurat det jeg vil ha. Lager perfekt smoothie på ett minutt av seg selv, uten å holde inne noen knapp, enkel å rengjøre. Litt dyr i innkjøp, men verdt hver krone. Superfornøyd!

17 april 2026

Hei Mette,

Takk for en veldig fin tilbakemelding.

Så bra å høre at maskinen leverer akkurat slik du ønsket, og at både bruk og rengjøring oppleves enkelt. Det er ekstra hyggelig å lese at smoothien blir perfekt og at produktet føles verdt prisen.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Kongsberg⚡

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig hyggelig dame,m go info...

Vekdig hyggelig ,dyktig dame å handle med på Power Kongsberg

9 april 2026

Hei Jørgunn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god informasjon og en så god handleopplevelse hos POWER Kongsberg. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på, og vi tar dem med videre.

God feilretting

God feilretting. Hyggelig personale.

15 april 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk god hjelp med feilrettingen og at du opplevde personalet vårt som hyggelige. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss.

Får alltid hjelp

Får alltid hjelp

14 april 2026

Hei Ann-Charlott,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du alltid får den hjelpen du trenger hos oss. Slike positive opplevelser betyr mye for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Vi er glade for at teamet vårt kunne hjelpe deg på en god måte. Det motiverer oss til å fortsette å levere den beste servicen vi kan.

Takk igjen for at du valgte oss!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bestilte på click og hent

Bestilte på click og hent. Nemt å betale og få varen utlevert

11 april 2026

Hei Connie,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en så smidig opplevelse med Click & Collect i Kongsberg. Vi er glade for at betalingsprosessen var enkel og at utleveringen gikk knirkefritt. Slike positive tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere god service.

Hyggelig opplevelse

Jo, fordi Power i Kongsberg har et dårlig rykte på seg. Så jeg ble positiv overrasket over å møte en hyggelig , service innstilt ansatt :)

11 april 2026

Hei Unn Iren Sommerstad,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du hadde en hyggelig opplevelse i vår Kongsberg-butikk og at du ble positivt overrasket av servicen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele denne opplevelsen med oss.

Det betyr mye for oss å vite at våre ansatte leverer god service og skaper positive opplevelser for våre kunder. Din tilbakemelding motiverer oss til å fortsette å gi den beste servicen vi kan.

Takk igjen for at du valgte POWER!

Godt vareutvalg

Godt vareutvalg, gode priser, super service.

7 april 2026

Hei Per Arne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med vareutvalget, prisene og servicen hos oss. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og motiverer teamet vårt til å fortsette å levere den beste opplevelsen for våre kunder.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringene dine!

Rask kundebehandling.

Synes de ansatte var raske med å komme til kassen da man kom i butikken for en klikk og hent bestilling. Har opplevd å måtte vente lenge i andre butikker. Synes også det var fint at man kunne ha klikk og hent bestilling en god stund før pakken måtte hentes. Noen steder er det kun 24 timers frist. Her hadde jeg helt til Mandag på meg da jeg bestilte klokken på en Torsdag. Så det var ett stort pluss! Noe trekk for at personale virket stille og ikke så utadvent og kundevennlig. Skal man jobbe i butikk må man kunne snakke med kunder! :-)

20 maart 2026

Hei Cecilie,

Tusen takk for din tilbakemelding om opplevelsen din i POWER Kongsberg! Det er flott å høre at du opplevde rask kundebehandling og at de ansatte var effektive med å hjelpe deg ved kassen. Vi setter stor pris på at du fremhever vårt klikk og hent-system, og at du fikk god tid til å hente bestillingen din.

Vi tar også til oss tilbakemeldingen din om at personalet kunne vært mer utadvendt og kundevennlig. Dette er verdifull informasjon som vi kan bruke for å forbedre kundeopplevelsen.

Takk for at du tok deg tid til å dele dine erfaringer med oss!

Bra service

2 april 2026

Hei Diana,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med servicen vår. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å gi våre kunder den beste servicen.

Takk igjen for at du valgte oss!

God kjøpeopplevelse

God informasjon. Godt tilbud, og god service ved kjøp av vaskemaskin.

25 maart 2026

Hei Bernt,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du hadde en god kjøpeopplevelse hos oss og at du var fornøyd med både informasjonen, tilbudet og servicen ved kjøp av vaskemaskinen din. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss.

Vi håper du blir fornøyd med din nye vaskemaskin og at den vil tjene deg godt i mange år fremover!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk fort hjelp med det jeg skulle ha…

Fikk fort hjelp med det jeg skulle ha .Ekspeditøren pakket den også inn for meg.👍🐣

30 maart 2026

Hei Reidun,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk rask hjelp og at ekspeditøren tok seg tid til å pakke inn produktet for deg. Slike opplevelser gjør oss glade og motiverer oss til å fortsette å gi god service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele erfaringen din med oss!

Prisen er meget gode

Prisen er meget gode

29 maart 2026

Hei Alf,

Tusen takk for din positive tilbakemelding! Det er flott å høre at du er fornøyd med prisene våre.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Tregt og tungvint

Det står skilt om hvor vi skal hente bestilte varer, når jeg kommer dit må jeg først ringe etter hjelp, og når endelig kommer en ber han meg gå inn i butikken for å hente det jeg har bestilt. Når jeg endelig finner en ny ansatt på området jeg kan hente bestillingen viser det seg at vi må to steder for å hente bestillingen. Det var treg service og ikke særlig smidigt når det ikke går å hente i disken der det står at forhåndsbestilling kan hentes.

24 maart 2026

Hei Kristin,

Takk for at du velger å legge igjen en omtale av oss, selvom vi ikke når helt til topps denne gang så setter vi pris på tilbakemeldingen.

Forstår at det var en frustrerende situasjon at du har mått frem og tilbake i butikk for å få utlevert bestillingen din, og det beklager jeg for. Vi tar absolutt med oss denne tilbakemeldingen internt slik at vi kan passe på at vi har riktig bemanning til riktig tid i fremtiden.

Av det jeg kan se så skal butikken her ha prøvd å komme i kontakt med deg på mail, for å få et klarere bilde av opplevelsen din og se om ikke de kunne bistå i å finne en løsning på dette.😊

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.