Power.no - Kristiansund Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Industriveien 17 / Postboks 2153, 6502 Kristiansund, NO

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kom innom og ble møtt med et smil og spørsmål om jeg trengte hjelp. Hadde ikke tenkt å kjøpe noe, og hadde kun spørsmål om telefon. Jeg fikk veldig god hjelp og følt meg godt ivaretatt og litt sm... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Godt fornøyd med det meste , men jeg synes det blitt lureri da jeg kjøpte aeg tørketrommel i pristest som varte til 16 august til 6990,- (fornøyd med kjøpet) men dagen etter , så startet det en ny pri... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk kjapp hjelp med overføring fra en mobil til en annen, gikk litt tid men greit å ha en kafe i nærheten slik at ventetiden ikke ble så lang, hyggelig og kompetent betjening 👍

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig hyggelige ansatte med ekstremt god kundeservice. Betjeningen er kunnskapsrik og informerer om alle aspekter som er relevante.

Bedrijfsgegevens

1. Elektronicawinkel

Geschreven door het bedrijf

Contactgegevens

• Industriveien 17 / Postboks 2153, 6502, Kristiansund, Noorwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Kristiansund

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

93 reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

10.898 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Hei Geir,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du følte deg sett og fikk hjelpsom og god service i Kristiansund.

Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om, og vi håper å se deg igjen.

Service

God service og kundebehandling.

17 juli 2026

Hei Daniel,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse med service og kundebehandling hos POWER Kristiansund.

god opplevelse Power Kristiansund

Trivelige kundebehandlere, bra pris på produkt, ryddig butikk

11 juli 2026

Hei Per,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse hos POWER Kristiansund, og at både servicen, prisen og butikken levde opp til forventningene.

Ble lurt

Ble. Lurt. Kjøpte en garmin
Drive.betalte og fikk med fratrekk for bursdaggs gave og ett beløp som jeg hadde som bonus. Var misfornøyd med garmin, og byttet den med tom tom. Denne tom tom var brukt, fikk litt avslag på den. Men jeg fikk ikke med meg de bonusene på den.Ble bare fra trekk fra det jeg betalte for garmin. Så jeg måtte betale 243 kr ekstra.så dette er svindel. Dette burde ekspedøren forstått.Så jeg får se om Power er bra. Ønsker tilbakemelding. Får jeg ikke det så legger jeg ut kvitteringen, så får folk se om jeg har rett. Hilsen Terje

9 juli 2026

Hei Terje,

Terje, takk for at du deler opplevelsen din. Det er ikke slik dette skal føles, og jeg forstår godt at det oppleves frustrerende når bonus og fratrekk ikke ser ut til å ha blitt håndtert som forventet ved byttet 😊

Saken din er allerede sendt videre til POWER Kristiansund, slik at de kan gå gjennom hvordan byttet av Garmin til den brukte TomTom-en ble behandlet, inkludert bonus, bursdagsgave og mellomlegget på 243 kr 💬

Tilbakemeldingen din blir også brukt til å se nærmere på rutinene rundt bytte i butikk og hvordan slike fratrekk forklares i kassen, fordi dette skal være tydelig og ryddig for deg 🤗

Takk for at du gjorde oss oppmerksomme på dette.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Trivelig betjening og god opplevelse.

Trivelig betjening og god opplevelse.
😀

4 juli 2026

Hei Magne,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du hadde en god opplevelse og møtte trivelig betjening hos POWER Kristiansund.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og håper å se deg igjen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Deres ansatte ga meg mikrobølgeovn i en…

Deres ansatte ga meg mikrobølgeovn i en åpnet eske. Hun forsikret meg om at alt var i orden og at det ikke var nødvendig å åpne den for å sjekke. Da jeg kom hjem, oppdaget jeg at det manglet deler

hun ga meg et tilbud på SIM-kort/mobilabonnement uten å presentere alle de tilgjengelige alternativene som fantes

28 juni 2026

Hei Mohammed,

Takk for at du legger igjen en omtale av oss, det setter vi stor pris på.

Jeg forstår frustrasjonen din over denne situasjonen, at du er blitt utlevert en ukomplett var samt manglende informasjon om abonnementer. Jeg beklager for det negative inntrykket du har fått av oss etter dette besøket.😔

Din tilbakemelding er sendt videre til butikken, og jeg er blitt informert om at du skal ha blitt kontaktet angående dette. Jeg håper butikken har kommet med mer informasjon og en løsning på de manglende delene til din mikro, og at du føler deg bedre ivaretatt av oss.

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

God og rask kundeservice

God og rask kundeservice

24 juni 2026

Hei Knut,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god og rask kundeservice hos POWER Kristiansund.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Litt forvirring med å finne varen som…

Litt forvirring med å finne varen som var bestilt for click og hent…lang ventetid i kassa, for lite folk på jobb på en fredag ettermiddag..

19 juni 2026

Hei Thore,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er bra å høre at varen ble funnet, men det høres samtidig ut som besøket ble mer tungvint enn det burde vært, særlig med ventetid i kassa på en travel fredag ettermiddag.

Vi setter pris på at du peker på dette. Tilbakemeldingen din er nyttig og tas med videre.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hyggelig betjening og fantastisk god…

Hyggelig betjening og fantastisk god service.

17 juni 2026

Hei Janne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde både god service og hyggelig betjening hos POWER Kristiansund.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen.

Godt tilbud.

12 juni 2026

Hei Geir,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fant et godt tilbud hos POWER Kristiansund.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper vi får gleden av å hjelpe deg igjen.

Veldig fornøyd

Hyggelig betjening, og fikk svar på alt jeg lurte på :-)

5 juni 2026
Review zonder uitnodiging

Hei Ann Mari,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med besøket hos POWER Kristiansund, og at du fikk gode svar på det du lurte på. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hei Gunn,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Kristiansund var hyggelig og kundevennlig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette, og vi håper å se deg igjen.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Jeg ble lovd at tv ble montert

Jeg ble lovd at tv ble montert, jeg har brukket rygg og nakke og skuldre men jeg måtte montere det selv

1 juni 2026

Hei Geir,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss din tilbakemelding.

Det er leit å høre om opplevelsen du har hatt med oss, at du har blitt lovet montering ved levering av  din TV uten at dette har skjedd - det er jo absolutt ikke slik det skal være.

Butikken er informert om hendelsen, og jeg har ordnet en kompensasjon for deg på bakgrunn av den ulempen dette har medført deg og mer informasjon om dette kommer på en egen epost. Ikke nøl med å ta kontakt med oss direkte i butikk eller ved å ringe vår kundeservice hvis det skulle være noe.📞💬

Ønsker deg en fin dag videre!✨

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Hei Marivel,

Takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og at varene kom i tide.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God hjelp til riktig produkt

God hjelp av ansatte og velge riktig produkt som passer for meg. Kundevennelig behandling.

31 mei 2026

Hei REIDAR,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp til å finne et produkt som passet godt, og at du opplevde kundevennlig behandling i Kristiansund.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg fikk god hjelp og service og…

Jeg fikk god hjelp og service og selgere var vennlige og hjelpsomme og tålmodige.

21 mei 2026

Hei Nerissa,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og service, og at opplevelsen i Kristiansund var preget av vennlige, hjelpsomme og tålmodige medarbeidere.

Kjøp av radio

23 mei 2026

Hei Unni,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen!

Så hyggelig å høre at kjøpet av radio gikk bra og at du fikk god service. Det setter vi stor pris på.

Hei Jon,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at du fikk hjelpen du trengte.

Hyggelig betjening

20 mei 2026

Hei Johan,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service og hyggelig betjening i Kristiansund.

Bra service

19 mei 2026

Hei Mariann,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en bra opplevelse og fikk bra service hos POWER Kristiansund.

Dit is Trustpilot

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.