Power.no - Larvik Reviews 38

4,5

Elveveien 8, 3262 Larvik, NO

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Nicolai, som jobber i support avdelingen hjalp meg å finne det rette produktet og viste meg hvordan koble den til laptopen min. Han var tålmodig og forklarte det på en måte skikkelig god måte👍 tusen... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gikk kjemperaskt å få kjøpt nettbrettet. Bra kundebehandling og produktet en Lenovo Idea Pad er helt strålende.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

• Elveveien 8, 3262, Larvik, Noorwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Larvik

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,5

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig god kundeservice hver gang

Veldig god kundeservice hver gang. Godt utvalg av produkter.

19 mei 2026

Hei Wenche,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplever god kundeservice hver gang, og at utvalget treffer godt.

Hyggelig og hjelpsom dame

Hyggelig og hjelpsom dame. Var veldig effektiv og flink👏

7 mei 2026

Hei Sissel-Gro,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Larvik var både effektiv og hjelpsom. Slike tilbakemeldinger setter vi stor pris på.

Tålmodig og kunnskapsrik

Nicolai, som jobber i support avdelingen hjalp meg å finne det rette produktet og viste meg hvordan koble den til laptopen min. Han var tålmodig og forklarte det på en måte skikkelig god måte👍 tusen takk 😊

14 april 2026

Hei Nicole Fongen,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp med å finne riktig produkt og komme i gang med tilkoblingen til laptopen. Tålmodig og tydelig veiledning betyr mye, og det er ekstra fint å høre at opplevelsen traff så godt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Gikk kjemperaskt å få kjøpt…

30 april 2026

Hei Sven,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at kjøpet gikk raskt, at kundebehandlingen var bra, og at du er fornøyd med Lenovo Idea Pad.

Det setter vi stor pris på å høre.

Fiksa bestillingen min kjapt

Fiksa bestillingen min kjapt, hyggelig medarbeider!

29 april 2026

Hei Leila,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Veldig kjekt å høre at bestillingen ble ordnet raskt og at opplevelsen var hyggelig.

Fikk hjelp til problemet mitt

Fikk hjelp til problemet mitt

29 april 2026

Hei Johanna,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk hjelp med problemet ditt.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Kunnskapsrik kundebehandler

Kunnskapsrik kundebehandler, god service og hjelpsomhet.

28 april 2026

Hei Unni,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service, hjelpsomhet og kunnskapsrik veiledning i Larvik.

Ypperlig service.

28 april 2026

Hei Gunnar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk ypperlig service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service. Lett å få hjelp

26 april 2026

Hei Janne,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at det var lett å få hjelp og at servicen var god. Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om.

Rask effektiv hjelpsom

25 april 2026

Hei Robert,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var rask, effektiv og hjelpsom.

Veldig kunnskapsrik selger

Veldig kunnskapsrik selger! Vi fikk god hjelp

22 april 2026

Hei LVH,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at dere fikk god hjelp og opplevde god kunnskap i butikken. Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele dette.

Enkelt og greit

Enkelt og greit. God service

15 april 2026

Hei PETER,

Takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen var enkel og grei, og at servicen var god.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Villedende og feil prising

Skulle kjøpe mobil da dere hadde kampanje. Der står det på alt.1 at prisen er 6490 for S26 hvis du tegner et nytt ICE abonnement eller viderefører eksisterende. Da jeg allerede har Ice Max ville jeg videreføre dette. Men neida. Det kunne jeg ikke fikk jeg beskjed om. Dette fordi videreføring av Ice Max gikk ikke. Dette er ikke nevnt med et ord i annonsen. Noe jeg påpekte. Men de påstod at det ikke gikk. Så da at på pris plakaten til S26 at det stod Pris kr 7490 uten abonnement.
Da jeg ville kjøpe den fikk jeg beskjed pm at da MÅTTE jeg levere inn min mobil som pant! Det var IKKE opplyst på plakaten! Da dere ikke hadde fargen jeg ville ha måtte den bestilles med leveringstid på 3-7 dager. Men jeg måtte levere min telefon omg får å få rabatten! Noe som ikke var aktuelt. Denne form for prising setter jeg et spørsmål om er helt etter boka. Jeg tar det som en selvfølge at en aktør som Power opplyser om eventuelle begrensninger/krav som gjelder det aktuelle produktet. Så ikke i dette tilfelle. Jeg vil kontakte Forbrukerrådet om det jeg har opplevd hos Power i denne saken. Har forøvrig VÆRT kunde hos Power i mange år.
Hans Chr Rambøl

17 april 2026

Hei Hans Christian,

Takk for at du tar deg tiden til å gi oss en detaljert tilbakemelding.

Jeg forstår at det er frustrerende når beskjeden du får i butikk ikke samsvarer med annonseinformasjonen som lå ute under kampanjen, og jeg beklager at det er blitt misforståelser rundt dette. Jeg ser at du har vært i kontakt med den aktuelle butikken, og at dere kommer frem til en løsning, så jeg håper du her blir godt fornøyd! 😊

Som en ekstra beklagelse for ulempene dette har medført, så vil du også få en kompensasjon og mer informasjon om dette kommer per epost.

Ønsker deg en fin dag videre og velkommen innom oss!🧡

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

God service 😊

15 april 2026

Hei ØYVIND,

Tusen takk for din fantastiske tilbakemelding! Det er deilig å høre at du opplevde god service hos oss i Larvik. Slike positive tilbakemeldinger motiverer teamet vårt til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Hei Terje,

Tusen takk for din positive tilbakemelding om POWER Larvik! Det er flott å høre at du opplevde hyggelig betjening og god service hos oss. Slike tilbakemeldinger betyr mye for teamet vårt og motiverer oss til å fortsette å levere den beste kundeopplevelsen.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din erfaring med oss.

Hei Truls,

Tusen takk for den fantastiske tilbakemeldingen! Det er flott å høre at våre medarbeidere i Larvik var fleksible og hjelpsomme. Slike positive opplevelser betyr mye for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Vi er glade for at du hadde en god opplevelse hos oss!

Bra service

Bra service, hyggelig mennesker

28 maart 2026

Hei Stanley,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde bra service og møtte hyggelige mennesker i vår Larvik-butikk. Slike positive opplevelser betyr mye for oss, og vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hentet en stekepanne og det gikk helt…

Hentet en stekepanne og det gikk helt greit

31 maart 2026

Hei Tron Erik,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er flott å høre at alt gikk smidig når du hentet stekepannen din. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din med oss.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hyggelig betjening og godt vareutvalg

Hyggelig betjening og godt vareutvalg. God beliggenhet.

26 maart 2026

Hei Nina,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du opplevde hyggelig betjening og var fornøyd med vareutvalget vårt i Larvik.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dine positive erfaringer. Slike tilbakemeldinger motiverer teamet vårt til å fortsette å levere god service.

Takk igjen for at du valgte oss!

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.