Power.no - Lillehammer Reviews

Strandpromenaden 73, 2609 Lillehammer, NO

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hadde kjøpt en vegghengt panelovn for ca. et år siden. Plutselig virket ikke elektronikken og ovnen hadde maks varme enda vi satte gradene til 5gr. Tok med ovnen, leverte den inn og fikk tilgodelapp... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektronicawinkel

Geschreven door het bedrijf

Contactgegevens

• Strandpromenaden 73, 2609, Lillehammer, Noorwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Lillehammer

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

92 reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

10.898 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Bra og raskere leveringstid

Bra og raskere leveringstid

11 september 2026

Hei GIA TRUYEN NGUYEN,

Takk for en fantastisk tilbakemelding! Det gjør oss utrolig glade å høre at du er fornøyd med leveringstiden og opplevelsen hos oss. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper å få gleden av å hjelpe deg igjen en annen gang!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Utrolig service av personen som hjalp…

Utrolig service av personen som hjalp meg. Veldig kunnskapsrik på det jeg skulle ha

11 september 2026

Hei Arnt,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk så god hjelp og at du ble møtt med kunnskap og engasjement i vår butikk på Lillehammer. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din. Håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Godt tilbud på enhet for lagring

Godt tilbud på enhet for lagring, men det ble kommunisert tidspunkt for når den ankom butikken for henting, men det som ble sagt stemmer ikke, og har fortsatt ikke fått den. Ærlighet ift slik er svært viktig ift et kundeforhold.

2 september 2026

Hei Morten,

Takk for at du delte tilbakemeldingen din om opplevelsen hos POWER Lillehammer. Det er utrolig hyggelig å høre at du fant et godt tilbud på lagringsenheten.

Vi forstår at det er frustrerende når oppgitt ankomsttid for henting ikke stemmer, og at du fortsatt ikke har mottatt produktet. Å kunne stole på informasjonen som gis er selvsagt helt sentralt, og vi tar dette med i videreføringen av rutinene våre.

Når det gjelder selve ordren din, kan det være lurt å sjekke sporingsinformasjonen eller din MyPOWER-konto for eventuelle oppdateringer. Hvis du ikke har mottatt produktet innenfor estimert leveringstid og ikke har hørt fra oss, kan du gjerne gi oss ordrenummeret ditt slik at vi kan se nærmere på saken.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper at alt faller på plass for deg snart.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig hyggelig og hjelpsom betjening.

Veldig hyggelig og hjelpsom betjening.

30 augustus 2026

Hei Kjell,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gleder oss enormt å høre at du hadde en så god opplevelse hos oss i Lillehammer. Vår betjening setter stor pris på at du tar deg tid til å dele dette, og det betyr mye for oss å vite at de kunne hjelpe deg på en hyggelig måte. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Hei Anne Helene,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du ble tatt godt imot og fikk den hjelpen du trengte hos oss i Lillehammer. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å se deg igjen snart!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Imøtekommende hjelpsomme ansatte med…

Imøtekommende hjelpsomme ansatte med god kunnskap. Konkurransedyktige priser. Men kundeopplevelsen fra man kommer til man går ut igjen er grunnen til at man handler alt elektronisk her. Får ikke fullrost personalet nok ☺️

3 september 2026

Hei Hans,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du har hatt så gode opplevelser hos oss i Lillehammer. Personalet vårt setter stor pris på de varme ordene dine, og det er nettopp slike tilbakemeldinger som gjør at de fortsetter å gi det lille ekstra for hver enkelt kunde. Konkurransedyktige priser kombinert med kunnskap og imøtekommende service er noe vi streber etter hver dag. Vi håper å se deg igjen snart!

Hei Finn,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gleder oss enormt å høre at du fikk hjelpsom og hyggelig betjening hos oss. Slike tilbakemeldinger betyr veldig mye for oss og motiverer teamet til å fortsette å levere god service hver eneste dag. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen i butikken snart!

Flink selger

Flink selger, venta ikke

22 augustus 2026

Hei Hege,

Takk for en fantastisk anmeldelse og fem stjerner! Det er fantastisk å høre at du hadde en god opplevelse med en hyggelig selger hos oss i Lillehammer. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og det betyr mye for oss å høre at du ble tatt godt imot. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Rask ekspedering og hyggelig personale

Rask ekspedering og hyggelig personale

20 augustus 2026

Hei Tilla,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en rask og hyggelig opplevelse hos oss i Lillehammer. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper å få velkommen deg tilbake en annen gang!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Forid det ikke var elkjøp

Forid det ikke var elkjøp, alltid fornøyd hos power

22 augustus 2026

Hei der,

Så utrolig hyggelig å høre at du alltid er fornøyd hos POWER! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din positive opplevelse med oss. Det er slike tilbakemeldinger som gjør hverdagen vår ekstra inspirerende.

At du velger oss gang etter gang betyr mye for oss, og vi ser frem til å fortsette å levere den gode opplevelsen du har blitt vant til.

Flink ansatt

13 augustus 2026

Hei Tanita Hagen,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en positiv opplevelse hos oss i Lillehammer. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake til butikken vår en annen gang.

Hyggelig og kunnskapsrikt personale

Hyggelig og kunnskapsrikt personale

15 augustus 2026

Hei Eva,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du opplevde hyggelig og kunnskapsrikt personale hos oss i Lillehammer. Vi er stolte av å ha et team som virkelig bryr seg om å gi god service og deler sin kunnskap med kundene våre. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig bra service og det vi opplevde…

Veldig bra service og det vi opplevde som ekstra innsats for at vi skulle få hjelp til vårt problem/behov!

31 juli 2026

Hei Kirsten,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at dere opplevde god service og ekstra innsats for å finne en løsning som passet behovet deres.

Vi setter stor pris på at dere tok dere tid til å dele opplevelsen.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jeg møtte en engasjert og faglig sterk…

Jeg møtte en engasjert og faglig sterk ansatt og fikk god hjelp.

7 augustus 2026

Hei Einar,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du møtte en engasjert og faglig sterk ansatt, og at du fikk god hjelp i Lillehammer. Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om. Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Lillehammer⚡

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Topp service og god forklaring om…

Topp service og god forklaring om produktet.

7 augustus 2026

Hei Ingolf,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk topp service og en god forklaring på produktet hos POWER Lillehammer. Slike opplevelser setter vi stor pris på at blir delt.

Hei Atle,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og en god opplevelse hos POWER Lillehammer.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Hei Halvor,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god kundeservice og at vi fant en løsningsorientert vei videre.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og vi håper å kunne gi deg like gode opplevelser også neste gang.

Grei pris på Fryseskap

Grei pris på Fryseskap. Fornøyd med produktet. Det eneste minuset var da vi skulle hente skapet ved utleveringen tok det ca 10 min før noen kom. Vi ringte på og ringte på. Til slutt kom det ut en mann der da jeg ringte tlf nr som stod på døra.Vi sa vi hadde ringt på flere g. Han nevnte at ringeklokka ikke fungerte. Hvis det var sant burde de ha hengt opp lapp om det eller sagt ifra i kassen da jeg betalte varen. Ellers grei butikk

3 augustus 2026

Hei TOVE,

Takk for at du delte opplevelsen din. Det er fint å høre at du er fornøyd med fryseskapet og opplevde prisen som god.

Samtidig skjønner jeg godt at ventetiden ved utleveringen trakk ned, spesielt når ringeklokken ikke fungerte og dette ikke var tydelig informert om. Det burde vært enklere å få hjelp da dere kom.

Ellers er det hyggelig å høre at du hadde et godt inntrykk av butikken.

God hjelp

God hjelp, trivelig betjening

21 juli 2026

Hei Jorunn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og møtte trivelig betjening hos POWER Lillehammer.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hyggelig betjening

Veldig greit ang. retur av produkt.

26 juli 2026

Hei kunde,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde betjeningen som god, og at returen av produktet gikk enkelt og greit.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Lillehammer⚡

Dit is Trustpilot