Veldig hyggelig ung mann som hjalp oss kjøpe ny Mac. Viste oss muligheter for gode tilbud, men vi valgte vente med det. Det tok han også veldig fint. Hyggelig og smillende, beste service!
Bedrijf heeft geantwoord
De siste årene har jeg bare handlet på Power Mariero for der møter jeg kundebehandlere som nærmest står klar til og hjelpe meg, dyktige folk Alltid fornøyd når jeg går og kommer hjem. 😊👍kjører gjern... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg likte å handle hos dere, men synes priser på hjemkjøring og montering av varene var i meste laget. Jeg betalte for ting jeg ikke fikk. De som monterte tv skulle henge den på veggen og installer de... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Som alltid hyggelig handels hos Power. Enkelt å reservere på nettsiden, for så å hente ut via hyggelig betjening når jeg selv hadde tid et par dager seinere. I dette tilfellet var det også tilfeldigvi... Toon meer
Langflåtveien 21,, 4076, Stavanger, Noorwegen

Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.
Tørketrommelen skulle leveres mellom kl 08:00 og 16:00 i dag… klokken er nå 16:30….. transportøren har ikke ringt… vet ikke når de ev kommer… hele dagen har blitt brukt til venting😳😳
Elendig service 😳

Antwoord van Power.no - Mariero
Klage ! Kjøpte en telefon hos dere, ble kreditert 93,80 bonuser, det ble sagt at når dekselet til telefonen kommer, så vil bonusene bli trukket fra ! i går kom jeg for å hente dekselet, da sa de at bonusene vil bli trukket fra ved neste bestilling, kort sagt så lurte dere meg! kommer ikke til å kjøpe noe mer i butikken deres siden det jobber løgnere hos dere! ber om at min klage blir mottatt og at jeg får et svar!

Det å måtte stå og vente på å få betale i 13minuett ved kassen
Ikke greit i det hele tatt. Spesielt når du ser ansatte som er ledige.

Antwoord van Power.no - Mariero
Flott service i butikken, og kjempe rask levering. Her kan jeg handle igjen.👏👏

Antwoord van Power.no - Mariero
Rask betjening, fant produktet jeg kjøpte,opplyste at bonus beløp kunne brukes 🤓
Ledig kassen.
Og ikke mist hyggelig betjening

Uinteressert og arrogant betjening

Antwoord van Power.no - Mariero
Jeg bestilte printeren kvelden før , fikk kvittering.
Neste dag fikk jeg beskjed når den var klar. Alt var bra.

Antwoord van Power.no - Mariero
Produktet var til redusert pris, samme pris som et konkurrerende selskap som selger samme produktmodell, men med færre funksjoner. Det anbefales heller ikke å registrere produktet på produsentens nettsted (slik konkurrerende selskap gjør) for å ikke dra nytte av den utvidede garantien fra produsenten og dermed kjøpe en garanti i butikken. Ingen data om produktets garanti kan identifiseres på selgerens nettsted.