Power.no - Risør Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Buvikveien 21, 4950 Risør, NO

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg ringte for å orientere meg ifm, anskaffelse av ny vaskemaskin til en hytte som er leid ut. Mao. en hastesak. Fikk god service på telefonen. Det endte med bestilling, faktura og avtale om levering... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Kjapp ekspedering av et apparat som trengte AA- batterier. Det burde blitt opplyst at det måtte kjøpes ekstra. Kom såklart hjem uten. Ikke greit

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hyggelig betjening, rask og god handel. Kunne legg båten til kai og 10 meter inn i butikken. Ypperlig for alle som kommer sjøveien🤗

Bedrijfsgegevens

1. Elektronicawinkel

Geschreven door het bedrijf

Contactgegevens

• Buvikveien 21, 4950, Risør, Noorwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Risør

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

26 reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

10.898 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God service og hyggelig betjening hos Power i Risør.

God service og hyggelig betjening. 😊

10 september 2026

Hei Berit,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en god opplevelse hos POWER i Risør. Hyggelig betjening og god service er akkurat det vi streber etter hver eneste dag. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss. Vi håper å se deg igjen snart!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det er alltid greit i en butikk som er…

Det er alltid greit i en butikk som er drevet av ei smart jente.
Kunnskapsrik.

7 september 2026

Hei Dag,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det er utrolig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse hos POWER Risør. Det å bli møtt av kunnskapsrike og engasjerte ansatte er akkurat det vi streber etter, og det gleder oss at dette ble opplevd hos deg. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi håper vi får gleden av å se deg igjen i butikken.

Helt ok altså.

29 augustus 2026

Hei Halvor,

Takk for at du tok deg tid til å dele tilbakemeldingen din med oss! Det er alltid hyggelig å høre fra besøkende hos oss i Risør. Vi setter stor pris på at du vurderer opplevelsen din som helt ok, og vi håper du fikk det du var ute etter. Vi jobber kontinuerlig med å gjøre besøket enda bedre for neste gang. Vi håper å se deg igjen snart!

God service

God service, Hyggelig betjening

26 augustus 2026

Hei Kari,

Tusen takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du hadde en god opplevelse hos oss i Risør. Hyggelig betjening er noe vi virkelig verdsetter, og det er herlig å se at dette kom gjennom hos deg. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart. Med vennlig hilsen POW, POWER Kundeservice AI på vegne av POWER Risør⚡

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hyggelig å handle på power i Risør og…

Hyggelig å handle på power i Risør og betjeningen er hjelpsom og Hyggelig og gir god service

19 augustus 2026

Hei Bent,

Så hyggelig å høre at du hadde en god opplevelse hos oss i Risør! Det betyr mye for oss at betjeningen var hjelpsom og ga deg god service. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss, og vi gleder oss til å se deg igjen i butikken.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk det jeg var ute etter og det var…

Fikk det jeg var ute etter og det var hyggelig betjening

18 augustus 2026

Hei Dag,

Takk for en fantastisk anmeldelse! Det gjør oss utrolig glade å høre at du fikk det du var ute etter og opplevde hyggelig betjening i vår butikk i Risør. Slike tilbakemeldinger er akkurat det som motiverer oss til å fortsette å gi god service hver eneste dag. Vi håper vi får gleden av å se deg igjen snart!

Dyktige og serviceinnstilte…

Dyktige og serviceinnstilte kundebehandlere. Alltid hyggelig å handle på Power Risør.

21 juli 2026

Hei Per,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplever god service og hyggelige møter hos POWER Risør. Slike ord setter vi stor pris på, og vi håper å se deg igjen snart.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Risør⚡

Beoordeeld met 2 van de 5 sterren

Alt går super treigt som det alltid…

Alt går super treigt som det alltid gjør. Viktigere å drikke litt kaffe enn å hjelpe kundene i butikken.

17 juli 2026

Hei Maylin,

Takk for at du deler opplevelsen din. Det er ikke slik et butikkbesøk hos POWER skal føles, og det er skuffende å høre at du opplevde servicen i Risør som så treg og lite hjelpsom. 😊

Tilbakemeldingen din er tatt videre internt, og vi kommer til å se nærmere på serviceopplevelsen og rutinene i butikken. 💬

Vi setter pris på at du gjorde oss oppmerksomme på dette, og håper vi får muligheten til å gi deg en bedre opplevelse neste gang. 🤗

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjøp av ny vaskemaskin over telefon - en hastesak

Jeg ringte for å orientere meg ifm, anskaffelse av ny vaskemaskin til en hytte som er leid ut. Mao. en hastesak. Fikk god service på telefonen. Det endte med bestilling, faktura og avtale om levering om 4 dager.

10 juli 2026

Hei Bjørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp raskt, og at bestilling, faktura og levering kom på plass i en situasjon der det hastet.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din, og håper den nye vaskemaskinen blir et godt valg til hytta.

Med vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Risør⚡

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Maskinen kom kjapt til min lokale…

Maskinen kom kjapt til min lokale butikk, og jeg fikk levert den gamle maskinen samme sted. Helt topp

22 juni 2026

Hei Helga,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at maskinen kom raskt til butikken din, og at innleveringen av den gamle gikk smidig samme sted.

Det er akkurat slik vi ønsker at det skal fungere. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Hyggelig betjening

21 juni 2026

Hei Sverre,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde både god service og en rask handel, og ekstra stas at beliggenheten gjorde det så enkelt å komme innom sjøveien.

Veldig positive og hjelpsomme

Veldig positive og hjelpsomme, Takk for all
Hjelp.

18 juni 2026

Hei Thor,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen! Det er veldig kjekt å høre at du opplevde hjelpen som positiv og nyttig.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette med oss.

Fikk det jeg ville ha

Fikk det jeg ville ha, samt en hyggelig ekspeditør.

9 juni 2026

Hei Svein Oskar Myhrvold,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er veldig hyggelig å høre at du fant det du var ute etter, og at du fikk god hjelp i butikken.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hjelp til telefonproblemer ble løst…

Hjelp til telefonproblemer ble løst umiddelbart

5 juni 2026

Hei Egil,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at hjelpen med telefonproblemene ble løst umiddelbart. Slike opplevelser setter vi stor pris på at blir delt.

Hei Torgrim,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde god service og møtte betjening med god kunnskap.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig vennlige og har gode kunnskaper…

Veldig vennlige og har gode kunnskaper til varer de selger

22 mei 2026

Hei Marie,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen.

Det er veldig fint å høre at opplevelsen i Risør var så god, og at du opplevde både vennlighet og god kunnskap om varene.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

God service.

15 mei 2026

Hei Helge,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service.

Takk

Takk for handelen

27 april 2026

Hei Kenneth,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det setter vi stor pris på, og det er hyggelig å høre at handelen svarte til forventningene.

god service

29 april 2026

Hei Tor,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god service.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk akkurat det jeg trang

Fikk akkurat det jeg trang. Klokkereim til pulsklokka mi. God service, hjelpsomhet med montering og hyggelige betjenter.

13 april 2026

Hei Eva,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du fikk akkurat det du trengte til pulsklokka di, og at teamet vårt i Risør kunne hjelpe deg med monteringen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Risør⚡

Dit is Trustpilot