Jeg kjøpte en Apple iPad inkludert oppsett. Ekspeditøren var hjelpsom, men muligens ny, siden han ikke var klar over at et skjema måtte fylles ut før oppsettet. Jeg ble heller ikke kontaktet da oppset... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Medarbeideren som hjalp meg virket å ha god kompetanse og kunnskap om produktet jeg skulle kjøpe. Han var svært hyggelig og imøtekommende og behjelpelig både ifm å rådgi meg ang produktet og når vare... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Kjøpet gikk greit og prisen var rimelig - men erfaringen er nå at det ikke virker bra. I stedet for å gå i en retning beveger rotoren seg ustanselig frem og tilbake. Det gjør den lite hyggelig å bruke... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jeg liker denne butikken veldig godt og liker alltid å handle her. Jeg er fornøyd med kjøpet mitt, for i tillegg til et godt kjøp og en flott rabatt, får jeg også en god og energisk følelse fra butik... Toon meer
Drammensveien 161, 0277, Oslo, Noorwegen

Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van Power.no - Skøyen
Skulle hente en vaskemaskin som var bestilt og betalt via "Click&Collect". Ingen informasjon om hvor produktet skal hentes, "vi gleder oss til å møte deg i butikken".
Kom med tilhenger siden jeg skulle hente vaskemaskin. Ingen oppmerkede plasser utenfor butikken for parkering med tilhenger. Registrerte parkeringen på automaten i butikken. Fant etterhvert ut at jeg skulle hente på rampa på baksiden. Kom ut igjen etter 7 minutter og hadde da fått parkeringsbot fordi jeg ikke hadde parkert innenfor hvite striper (som ikke er mulig med tilhenger på stedet).
Burde ha fått info om at produktet hentes bak butikken, i tillegg burde det ha vært mulig å parkere på stedet med tilhenger.
Det var en veldig hyggelig lyshåret ung jente (Power ansatt) som tok parkeringsboten og skulle ta det opp med sin leder.
Ingen klage mot ansatte på Power Skøyen, men dårlig info ifm "Click&Collect", samt manglende parkering for bil med tilhenger.

Antwoord van Power.no - Skøyen
Veldig uhøflig og direkte frekk person i kassen. Bør lære vanlig folkeskikk og huske at han er på jobb. Null kundeservice og meget dårlig oppførsel, dessverre

Antwoord van Power.no - Skøyen
Kjøpte en TV som ble ødelagt samme dag som jeg pakket den ut. Den virket i to timer før den slo seg av og aldri på igjen. Meldte ifra om dette til Power og de sa de kun trengte bilder av TVen for å «fikse» feilen. Først etter over en uke senere ble den hentet av dem da jeg selv maste om det. De sendte en ansatt for å hente en TV på 55’’…
Det er nå gått 3 uker og fortsatt sitter jeg igjen her uten en TV. Jeg har både ringt kundeservice uttalige ganger og dratt innom butikken for å få informasjon, men får samme svar gang på gang: «Vi vet dessverre ikke så mye».
Har opplevd elendig kundeservice fra første gang jeg meldte om feilen. Istedenfor å gi meg en ny TV sier de at jeg må vente på reperasjon.
Vil ikke anbefale noen å handle hos Power.

Antwoord van Power.no - Skøyen
Personale og Service Torsdag kl 15 Power Skøyen. Tilnærmet ingen kunder og mange fjerne ekspeditører uten interesse for salg. Hvorfor handle der ? Jeg går annet sted. - Jeg møtte en type i kassa på vei ut - «Hallo» - litt for seint.

Antwoord van Power.no - Skøyen
Hyggelige og hjelpsomme menn som kom hjem med vaskemaskinen og monterte den. Kunne ikke blitt bedre hjulpet. Takker så meget.

Antwoord van Power.no - Skøyen
Det er med litt bismak jeg melder dette. Men selv om det er vm, så er man faktisk på jobb. Regner ikke med at man får betalt for å se på fotball. Jeg kan forstå at interessen er der. Men når en kunde er der, så blir det fort veldig useriøst å si vent litt, for å løpe å se reprisen på et mål, og la kunde stå igjen.

Antwoord van Power.no - Skøyen
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.