Power.no - Vestby Reviews 79

TrustScore 4.5 uit 5

4,6

Kleverveien 2, 1540 Vestby, NO

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Kom til skranke hvor det stod en person og løftet varer fra disken ned og bak. Han så meg men sa ingen ting. Så var det en annen person som bare gikk vekk fra disken. Jeg stod der et par minutter og... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Supportavdelingen ved ung, svensk mann reinstallerte min pc. Han var hyggelig og profesjonell. Klarte å forholde seg til mitt (in)kompetansenivå uten å snakke til meg slik mange unge snakker til gamle... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Mesteparten veldig bra. En person i kundeservice hadde ikke nok kunnskap til å hjelpe meg. Brukte alt for lang tid på å prøve uten å få det til mens mange andre kunder også ventet på hjelp. Det var f... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Elektronicawinkel

Geschreven door het bedrijf

• Kleverveien 2, 1540, Vestby, Noorwegen

• 21004000
Promotion box for Power.no - Vestby

Ukens kampanjer hos POWER

Oppdag ukens tilbud på elektronikk og hvitevarer.

4,6

3 sterren
2 sterren
1 ster

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Hyggelig betjening somhjalp med det jeg…

Hyggelig betjening somhjalp med det jeg trengte hjelp til. God service.

18 mei 2026

Hei Jan,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp og god service i Vestby. Slike opplevelser setter vi stor pris på at du deler.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God og rask Ivaretok mine behov.

God og rask Ivaretok mine behov.

19 mei 2026

Hei Tore,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god og rask hjelp, og at behovene dine ble ivaretatt.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Veldig bra service gjennom hele…

Veldig bra service gjennom hele handleprosessen.

17 mei 2026

Hei Tove,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du hadde en så god opplevelse gjennom hele handleprosessen. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Enkel overlevering av kjøpt laptop

Enkel overlevering av kjøpt laptop, fikk rask hjelp og produktet fungerer utmerket.

15 mei 2026

Hei Trond,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Så hyggelig å høre at overleveringen gikk enkelt, at du fikk rask hjelp, og at laptopen fungerer utmerket. Det setter vi stor pris på å høre.

Hei Bjørn,

Tusen takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk veldig god service i Vestby. Slike opplevelser setter vi stor pris på at du deler.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask og god hjelp fra personalet .

Rask og god hjelp fra personalet .

12 mei 2026

Hei Anita,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask og god hjelp i Vestby. Slike opplevelser setter vi stor pris på at du deler.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jeg kom inn med en tv som hadde gått i…

Jeg kom inn med en tv som hadde gått i stykker. Møtte ansatte som var imøtekommende og hjelpsomme. Fikk god hjelp av alle som var der. Følte med velkommen inn i butikken . Alt i alt en veldig god opplevelse og god service.

7 mei 2026

Hei Hanne,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du ble møtt på en imøtekommende måte og fikk god hjelp i butikken. Slikt setter vi stor pris på, og det er ekstra fint å høre at besøket ga en så god opplevelse.

Kjapp og enkel handel

Kjapp og enkel handel

4 mei 2026

Hei Per Kristian,

Takk for den flotte tilbakemeldingen. Så hyggelig å høre at handelen var kjapp og enkel.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Fikk god hjelp

Fikk god hjelp
Reparasjon vedr. støvsuger. Vedkommende hørte meg når jeg snakket med en annen. Dette kunne han hjelpe meg med og «grep» fatt i meg. Veldig bra

2 mei 2026

Hei Tove,

Takk for den fine tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk god hjelp med reparasjonen av støvsugeren, og at du ble møtt på en oppmerksom og løsningsorientert måte. Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om.

Hei Jørn,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du møtte en hjelpsom og hyggelig ansatt i Vestby.

Slike opplevelser setter vi stor pris på å høre om.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Bruker bare Power i Vestby og dermed…

Bruker bare Power i Vestby og dermed god service

30 april 2026

Hei Kate,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du får god service i Vestby og velger å handle hos POWER der.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Power Vestby har kjempe hyggelige…

Power Vestby har kjempe hyggelige ansatte og har gitt veldig god kundebehandling etter min erfaring. Hver gang jeg er innom der.

28 april 2026

Hei Thomas,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i POWER Vestby har vært så god hver gang du har vært innom.

Vi setter stor pris på at du trekker frem god kundebehandling og hyggelige ansatte.

Hei Harald,

Takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig bra å høre at du fikk god informasjon og gode svar på spørsmålene dine.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele opplevelsen din.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Lang ventetid

Kjøpet i butikken gikk greit. Hyggelig kar. Men først fant de ikke transportør som hadde 4 personer tilgjengelig, så vi måtte vente en ekstra dag.Vi ble ringt opp om kvelden ogfikk beskjed om å rydde, men det er 3 mulige adkomster , hvilen ? Vi sendte bilder. Da de kom sto de ventet utenfor 61, men på feil adresse. Jeg sendte kart, selv det hjalp ikke.
Omsider besluttet de å ta skapet gjennom huset og vi ryddet.De ville ikke ta med emballasjen før vi signerte på noen papirer .
En bør forvente at transportør gjør seg kjent med kart før ha kjører ut og ikke ender opp i en diskusjon hvor en bor. Power bør forsikre seg om at transportør har tilstrekkelig mannskap før han avtaler levering. Jeg måtte vente i nesten to dager før skapet ble levert. Det er mange timers ventetid med uproduktiv tid for meg. Det var snakk om kompensasjon. Håper den tar hensyn til den lange ventetiden og mat som ble ødelagt . Derfor lav score.

26 april 2026

Hei Petter,

Takk for at du tar deg tiden til å fortelle oss om din opplevelse med leveringen.

Jeg beklager for at det ble forsinkelser på leveringen din grunnet dårlig kommunikasjon og mangel på sjåfører/bæremannskap, og at du ble nødt til å kaste mat som en følge av dette. Det er jo absolutt ikke slik det skal være å få hjemlevering fra oss, da dette skal være en god og smidig løsning for våre kunder som ikke har mulighet til å frakte store hvitevarer og annet på egenhånd.

Ser at butikken har vært i kontakt med deg i etterkant av dette, og jeg håper dere sammen har kommet frem til en god løsning for deg og at du føler deg sett og ivaretatt av oss. Vi tar selvfølgelig også med oss din tilbakemelding videre inn i fremtiden, slik at vi kan sørge for at våre rutiner og kommunikasjon er god nok til transportfirma.😊

Skulle du ønske å oppdatere din omtale av oss, så er dette noe vi setter pris på, men dette kun hvis du selv føler at det er riktig. ✨

Uansett så ønsker jeg deg en fin dag videre og velkommen tilbake til oss er du alltid!🧡

Med vennlig hilsen
Linn
POWER

Hei Kari,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at du opplevde både kjempehyggelig betjening og rask service.

Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele dette.

Veldig hyggelig ansatte

Veldig hyggelig atmosfære, virket som de ansatte trivdes i jobben. Hjelpsomme og imøtekommende personal fra avdeling til kasse.

24 april 2026

Hei Christelle,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at opplevelsen i Vestby var så god, og at både atmosfæren og servicen fra butikk til kasse gjorde et godt inntrykk.

Alt var perfekt

23 april 2026

Hei Steinar,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen. Det er veldig hyggelig å høre at alt var perfekt, og at opplevelsen hos POWER Vestby svarte til forventningene.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask hjelp og god informasjon vedr…

Rask hjelp og god informasjon vedr produktene!

17 april 2026

Hei BRIT LØKEN,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.

Det er veldig hyggelig å høre at du fikk rask hjelp og god informasjon om produktene.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Alltid gode råd i avdeling Ski og…

Alltid gode råd i avdeling Ski og Vestby. Gode varer til rett pris

15 april 2026

Hei REIDAR,

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen! Det er fantastisk å høre at du er fornøyd med rådgivningen i våre avdelinger i Ski og Vestby, og at du opplever at vi tilbyr gode varer til rett pris. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og teamet vårt.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Vestby⚡

God kundeservice

15 april 2026

Hei André,

Tusen takk for din flotte tilbakemelding! Det er fantastisk å høre at du opplevde god kundeservice hos oss. Slike positive tilbakemeldinger betyr mye for oss og våre medarbeidere. Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å dele din opplevelse.

Vennlig hilsen Erik, POWER Kundeservice på vegne av POWER Vestby⚡

Lees meer over geverifieerde reviews.