Alltså fantastisk kundmottagning inne i affären och hon visste verkligen hur man hanterar en kund. Sedan bra på TV. Men sämre att behöva vänta 45 min på varuutlämning - man sätts ju i ett Kafka-mode d... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Känslan av att personalen, var lite sega på att uppmärksamma mig som kund. Dom pratade med varandra istället, tills den ena sa att vi borde hjälpa kunden. Produkten jag köpte var mycket bra. Fick å... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Hej! Jag vill gärna framföra mitt tack för den fina service jag har fått som ny kund hos Power. Hela processen, från abonnemangsteckning till aktivering, har varit smidig och professionell. Ja... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag är mycket nöjd med min upplevelse hos POWER. Personalen var trevlig, hjälpsam och kunnig. Jag fick bra information om produkten och servicen var snabb och professionell. Allt fungerade smidigt frå... Toon meer
Enköpingsvägen 27, 177 38, Järfälla, Stockholm, Zweden

Vraagt klanten om een review
Hemsk kundservice från kassapersonalen. Ingen kö, men blir ignorerad i flera minuter. När man väl fick hjälp så var personalen få med ord och bjöd inte på ett enda leende. Det var en tråkig upplevelse.

Antwoord van POWER.se - Barkarby
The person was more professional In explaining and calm

Antwoord van POWER.se - Barkarby
Fick otrolig service av amanj, som var väldigt kunnig på alla olika arbetsområden och gav oss otrolig service

Antwoord van POWER.se - Barkarby
Mycket trevlig och hjälpsam personal.
Fick även hjälp att lyfta in en tvättmaskin i bilen som vägde 76 kg då jag var nyopererad i en axel.

Antwoord van POWER.se - Barkarby
Servicen på power var helt otrolig. Han hjälpte oss med allt om kameran, rekommenderade olika saker och hjälpte oss fixa ihop allt. Han var super trevlig jätte snäll och effektiv. 100 stjärnor till han! Produkten var också bra.

Antwoord van POWER.se - Barkarby
Riktigt hjälpsam och omtänksam personal som hjälpte en man i nöd

Antwoord van POWER.se - Barkarby
Jag vill framföra mitt beröm till säljaren Reynaldo L. Efter att en annan säljare hade informerat mig om att enheten jag sökte var slut i lager, gjorde Reynaldo en extra insats för att hitta en åt mig. Jag uppskattar verkligen hans engagemang och service.

En fantastisk säljare Ray i Barkarby hjälpte oss med allt

Antwoord van POWER.se - Barkarby
Personal var trevligt.ger I formation.bra bemötande. Och hjälpsam.

Antwoord van POWER.se - Barkarby
Jag uppskattar särskilt det vänliga bemötandet och den tydliga informationen jag har fått. Det känns tryggt att vara kund hos er, och jag ser fram emot att använda era tjänster framöver.
Tack för ett mycket gott första intryck!
Med vänliga hälsningar