POWER.se - Heron City Reviews 2.587

4,0

Dialoggatan 2, 141 75 Huddinge, Stockholm, SE

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Jag kom in för att fråga om Airpods vid Apple avdelningen i Power (kungens kurva) Det var bara en tillänglig personal som var upptagen med att prata med sin vän på ett annat språk än svenska och... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag gjorde en beställning vid black Friday och skulle få tumlaren långt senare. Ordern annullerades ungefär vid förväntad leverans men när jag skrev till power så fixade de direkt så jag kunde beställ... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Jag hade förberett mig lite och läst på om den lilla Smart TV:n jag köpte. Fick även svar på mina resterande frågor på plats av försäljaren. Den fanns inte till beskådande i butiken, utan i kartong... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jag hade en mycket bra upplevelse när jag handlade här. Köpet gick smidigt och utan problem. Personalen var jättebra – väldigt trevlig, hjälpsam och professionell. De tog sig tid att hjälpa till, svar... Toon meer

Bedrijfsgegevens

3 sterren
2 sterren
1 ster

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle talen

Bra service

Trevlig service inrektad personal.

19 maart 2026

Hej Arif,

Vad roligt att höra att du fick bra service och att personalen var trevlig och inriktad! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team på Heron City levererade en positiv upplevelse för dig. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din feedback med oss!

Hej Lotta,

Vad roligt att höra att du hade en så positiv upplevelse med vår säljare! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde ge dig den service du förtjänar. Vi strävar alltid efter att vara tillmötesgående och hjälpsamma.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din feedback med oss!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Handla första gången jag fick bra bemöt…

Handla första gången jag fick bra bemöt ningar av personalen

18 maart 2026

Hej Hans,

Vad kul att höra att du fick ett så bra bemötande av personalen vid ditt första besök! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde ge dig en positiv upplevelse. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen möjligt.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Tack tack tack tack

17 maart 2026

Hej Tijani,

Vad kul att höra att du är så nöjd! Det värmer våra hjärtan att veta att vi kunde leverera en fantastisk upplevelse. Tack för att du tog dig tid att dela dina positiva intryck med oss.

Mkt bra service av säljaren

Mkt bra service av säljaren

19 maart 2026

Hej Jaroslav,

Vad kul att höra att du fick så bra service av säljaren! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team på Heron City levererade en fantastisk upplevelse för dig. Vi är stolta över våra medarbetare och deras engagemang för att hjälpa våra kunder.

Tack för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det var bra kassörskan var hjälpsam

Det var smidigt allt gick jättebra jag är nöjd

Hej Mehael,

Vad kul att höra att du hade en så bra upplevelse hos oss på Heron City! Det är fantastiskt att kassörskan var hjälpsam och att allt gick smidigt. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela din positiva feedback med oss.

Bra bemötande

Dem är hjälp samma

Hej Idris Aisha,

Tack så mycket för din fantastiska recension! Det värmer våra hjärtan att höra att du fick ett bra bemötande och att vårt team kunde hjälpa dig. Vi strävar alltid efter att ge den bästa servicen till våra kunder och det betyder mycket att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse.

Alla de bästa, Erik på POWER! ⚡

Good good good

Hi Ramy,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det är fantastiskt att höra att du är nöjd med din upplevelse hos oss på Heron City. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela dina tankar.

Hej Peder,

Tack så mycket för din fantastiska femstjärniga recension av vår butik på Heron City! Det värmer våra hjärtan att höra att du upplevde vår personal som serviceinriktad.

Vi är stolta över vårt team och arbetar ständigt för att leverera den bästa kundservicen. Din positiva feedback motiverar oss att fortsätta ge enastående service till alla våra kunder.

Tack för att du valde POWER och för att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss!

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Brist med personal

Det var bara en tillänglig personal som var upptagen med att prata med sin vän på ett annat språk än svenska och de fortsatte stå och skämta med varann i ungefär 20 minuter medans andra fortarande väntade på sin tur.

Tills slut kom en annan snäll personal som sa åt mig att hörlurarna finns vid kassan, de kunde ha tagit mig 10 sek istället för 20minuter.

Hej Niko,

Tack för din feedback om din upplevelse i vår butik på Heron City. Det låter verkligen frustrerande att behöva vänta så länge för hjälp, särskilt när det handlade om en så enkel fråga om var Airpods finns.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela din upplevelse med oss. Den personal som till slut hjälpte dig verkar ha gjort rätt sak genom att snabbt visa dig var produkterna fanns.

För att våra specialister ska kunna hjälpa dig vidare med din specifika feedback, vänligen kontakta vår kundtjänst direkt.

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Säljaren var forcerande och aggressiv i…

Säljaren var forcerande och aggressiv i sitt sätt att sälja på min nya abonnemang
Detta trots att jag var tydlig Med att jag inte var intresserad

Hej Jan,

Tack för din feedback.
Det är viktigt för oss att varje möte sker på kundens villkor och i din takt, och vi förstår att det inte kändes så här. Vi vill att dialogen ska kännas smidig och respektfull, inte pressande. Din feedback är därför väldigt värdefull för oss och hjälper oss att utveckla hur vi möter våra kunder.

Ha en fin dag, Sara på POWER!⚡

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick hjälp av en trevlig och hjälpsam…

Fick hjälp av en trevlig och hjälpsam personal

Hej Anita,

Vad roligt att höra att du fick hjälp av trevlig och hjälpsam personal hos oss. Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din positiva upplevelse.

Hej Kristina,

Tack så mycket för din positiva feedback! Det är fantastiskt att höra att du var nöjd med informationen du fick. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det betyder mycket för oss att du tog dig tid att dela din upplevelse.

Trevlig personal

Trevlig personal

Hej Marcus,

Vad roligt att höra att du upplevde vår personal som trevlig! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team på Heron City gjorde ett bra intryck. Vi strävar alltid efter att ge våra kunder den bästa servicen och det är fantastiskt att höra att vi lyckades med det.

Tack så mycket för att du tog dig tid att dela din positiva upplevelse med oss!

Beoordeeld met 1 van de 5 sterren

Säljarna hade dålig koll på egna…

Säljarna hade dålig koll på egna produkter, och arbetade i huvudsak på att jag skulle byta telefonabonemang till telenor, vem vill stötta norrmän som har sämst reklam?

12 maart 2026

Hej Björn,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det låter inte som den upplevelsen vi önskar er att säljarna inte hade tillräcklig koll på dessa produkter. Att du dessutom upplevde att fokus mest låg på att försöka få dig att byta abonnemang, snarare än att hjälpa dig med det du faktiskt kom in för, förstår vi gör det hela ännu mer frustrerande.

Vi förstår också att det kan kännas påträngande när försäljningen tar över på bekostnad av service och rådgivning. Din feedback är viktig och något som behöver tas vidare för att förbättra kundupplevelsen framöver.

Tack igen för att du tog dig tid att skriva detta, det uppskattas.

Önskar dig en fortsatt fin dag,
Erika på POWER!⚡

Super

Mycket bra service

9 maart 2026

Hej Berken,

Vad kul att höra att du fick så bra service! Det värmer våra hjärtan att veta att vi kunde leverera en fantastisk upplevelse för dig. Tack för att du tog dig tid att dela dina positiva intryck med oss.

Alla bästa, Erik på POWER! ⚡

Hej Arne,

Vad kul att höra att du fick bra service och ett bra bemötande hos oss! Det värmer verkligen att veta att vårt team kunde hjälpa dig på ett bra sätt. Tack för att du tog dig tid att dela dina positiva erfarenheter med oss!

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fumda var våde hjälpsam och…

Fumda var våde hjälpsam och supertrevlig. Hon tog sig tiden att leta upp info om olika spel jag även hase frågor om

8 maart 2026

Hej Hayriye,

Vad kul att höra att Fumda var så hjälpsam och trevlig! Det är fantastiskt när våra medarbetare tar sig tiden att verkligen hjälpa till med alla frågor. Vi är glada att du fick en så bra upplevelse i vår butik på Heron City.

Tack för att du tog dig tiden att dela din positiva upplevelse med oss!

Trevlig

Trevlig, kunnig personal

8 maart 2026

Hej Vladimir,

Vad roligt att höra att du hade en så bra upplevelse hos oss! Det är alltid härligt när våra kunder känner sig välkomna och får hjälp av kunnig personal. Tack för att du tog dig tid att dela dina positiva intryck!

Hej Shafiqul,

Vad roligt att höra att du fick bra hjälp och att personalen var trevlig! Det värmer våra hjärtan att veta att vårt team kunde ge dig en positiv upplevelse. Tack för att du tog dig tid att dela din feedback med oss.

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.