Bedrijf heeft geantwoord
Väldigt trevliga hjälpsamma killar som tog emot mig direkt när jag gick in in i butiken, frågade om de kunde hjälpa mig Liam var den som fixade med allt runt omkring min beställning. Sen tog hans... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Jag hade beställt en produkt via Click and Collect. Väl där blev jag hänvisad till Telecom för att hämta mig Smartwatch. Där tog det nästa 30 min innan jag fick min produkt , den var inte undanploc... Toon meer
Bedrijf heeft geantwoord
Fantastisk service i butiken. Web shoppen verkade som det var en hel del buggar i, fast så fort vi kom till butiken fick vi all hjälp vi behövde av super trevlig personal. ++++++++
Solåsvägen 4a, 553 03, Jönköping, Jönköpings län, Zweden

Vraagt klanten om een review
Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot
Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Antwoord van POWER.se - Jönköping
Tycker det är dålig service där. Det är inte så att dom kommer fram o frågar om man behöver hjälp eller så. Så ångrar lite mitt köp där. Kunde fått dom billigare dessutom.

Antwoord van POWER.se - Jönköping
Personal bra men väntan lite lång trots förbeställt telefonen

Vänlig och hjälpsam personal
Bra utbud
Rent och fint i butiken

Antwoord van POWER.se - Jönköping
Blev mycket bra omhändertagande och bra service .

Antwoord van POWER.se - Jönköping
För mig är säljaren den viktigaste delen av köpupplevelsen. När man blir bemött på ett trevligt, professionellt och vänligt sätt känner man sig trygg och vill gärna genomföra sitt köp där. Jag är mycket nöjd med mitt köp och vill rikta ett stort tack till säljaren för den utmärkta servicen och det fina bemötandet.

Antwoord van POWER.se - Jönköping
Proffsiga och lösningsorienterade från början till avslut. Super trevliga på de med.

Antwoord van POWER.se - Jönköping
Väldigt trevlig säljare som verkligen förklarade på ett bra sätt. Jättenöjd med telefonen.

Antwoord van POWER.se - Jönköping
Mycket trevlig, förtroendeingivande och kunnig kille med stort engagemang som lotsade oss till bästa köp! Vi blev supernöjda! Därför kändes det också roligt att handla hos er!

Antwoord van POWER.se - Jönköping
Liam var den som fixade med allt runt omkring min beställning. Sen tog hans kollega över betalningen verkligen jättenöjd så kommer handla fler gånger av er.