POWER.se - Uppsala Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Bolandsgatan 16, 753 23 Uppsala, Boländerna, SE

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Det är väldigt trevligt när säljaren är ärlig, tydlig och respektfull (inte överdrivet påstridig). Då blir hela upplevelsen jättebra och man kommer gärna tillbaka. Fortsätt så! Det var väldigt tydligt... Toon meer

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Personalen i butiken var mycket kompetent och trevliga. Det som förtar lite av den positiva upplevelsen var att kylskåpet var skadat. Transportbolaget hade registrerat att varan var skadad v... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Min gamla mor behövde ny mobiltelefon. Jag fick direkt hjälp av en kunnig och trevlig personal. Han försökte inte pracka på mig som kund något onödigt flashit utan gav precis vad jag beskrev att mamm... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Bemaning hade svårt med kontant betalning/beräkning. Annars var de kunniga och trevliga. Tog tid tills man fick hjälp. Samma mobil på comviq kostar 10 tusen mindre med airpods och abonemang, bra dat... Toon meer

Bedrijfsgegevens

• Bolandsgatan 16, 753 23, Uppsala, Boländerna, Zweden

• 08 517 66 000
Promotion box for POWER.se - Uppsala

Veckans kampanj

Se veckans utvalda deals!

Uitstekend

TrustScore 4.5 uit 5

2K reviews

5 sterren
4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Vraagt klanten om een review

Alle reviews

(2.112)

15.624 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Personalen i butiken var mycket…

Personalen i butiken var mycket kompetent och trevliga.
Det som förtar lite av den positiva upplevelsen var att kylskåpet var skadat.
Transportbolaget hade registrerat att varan var skadad vid utleverans från Power.
De påtalade problemet för oss.
Kundservice var bra att ha att göra med.

Nu har det snart gått en vecka sedan vi anmälde första skadan och tre dagar sedan vi kompletterade skadeanmälan.

Nedre dörrgångjärn sönderslaget samt tryckskada i dörren. Behov att byta dörr eller kylskåp.

Vi inväntar svar från kundservice, vi får se hur det påverkar omdömet

9 juli 2026

Hej Lars,

Tack för att du delar med dig. Det är väldigt fint att höra att bemötandet i butiken och kontakten med kundservice har varit bra.

Samtidigt förstår jag att det drar ner helhetsintrycket när kylskåpet kom fram skadat, särskilt när ni redan har anmält det och väntar på besked. Vi hoppas att ni får en lösning så snart som möjligt kring den skadade dörren och gångjärnet.

Tack också för att ni tog er tid att beskriva upplevelsen så tydligt. Den typen av återkoppling är värdefull.

Hej Yvonne,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt och hjälpsamt bemötande i Uppsala.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Bra service

Bra service

22 juli 2026

Hej Ali,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra service i Uppsala.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får hjälpa dig igen framöver.

Hej Eva,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som uppmärksam.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Uppsala. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av POWER Uppsala⚡

Säljaren var super

Säljaren var super ! Och kunde det han prata om

21 juli 2026

Hej kund,

Tack för din fina recension! Det är verkligen roligt att höra att du fick så bra hjälp och att bemötandet kändes kunnigt och tryggt.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse hos POWER Uppsala.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Personalen var väldigt snälla och…

Personalen var väldigt snälla och hjälpsamma. Och jag fick en bra produkt.

18 juli 2026

Hej Daniel,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett trevligt bemötande och hittade en produkt som du är nöjd med.

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Inget

Bra till en början sen hittar dom inte varorna

16 juli 2026

Hej Daniel,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Det låter som att starten kändes bra, men att det sedan blev frustrerande när varorna inte kunde hittas. Det är förståeligt att det påverkar helhetsintrycket.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna omdömet, eftersom sådan återkoppling är viktig.

Hej Marfat,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som trevlig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att få välkomna dig igen.

Personal var hjälpsam och vänliga

Personal var hjälpsam och vänliga

11 juli 2026

Hej Mohammad,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du upplevde personalen som hjälpsam och vänlig i Uppsala.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Trvligt mottagande

Trvligt mottagande, mkt bra info som blev mitt köp!

17 juli 2026

Hej Lars-Olof,

Tack för din fina recension! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett trevligt mottagande och bra information som hjälpte dig i ditt köp.

Kanonsäljare

Hej Mika,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du hade en så bra upplevelse hos POWER Uppsala och att hjälpen du fick uppskattades.

Vi uppskattar att du tog dig tid att lämna ditt omdöme. Sådant betyder mycket för butiken.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Det var en trevlig säljare.

Det var en trevlig säljare.
Dock så hade dem glömt fabriksåterställa telefonen så det var lite strul innan jag förstod det.

Hej Mathias,

Tack för att du delar med dig. Vad roligt att höra att bemötandet var trevligt i Uppsala.

Det låter samtidigt som att starten med telefonen blev onödigt krånglig när fabriksåterställningen inte var gjord. Det tar vi med oss.

Vi uppskattar att du tog dig tid att skriva om både det som fungerade bra och det som kunde ha gått smidigare.

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Bra och vänligt bemötande i butiken

Bra och vänligt bemötande i butiken. Den portabla ACn som vi köpte fungerar bra.

5 juli 2026

Hej Jonas,

Tack för att du tog dig tid att lämna ett omdöme.

Vad roligt att höra att du fick ett bra och vänligt bemötande i butiken, och att den portabla AC:n fungerar bra hemma hos er. Det uppskattas verkligen.

Hej Zozan,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick bra information och ett trevligt bemötande i Uppsala.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Bra bemötande

Bra bemötande

Hej Sören,

Tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du fick ett bra bemötande i Uppsala.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse och hoppas att vi får välkomna dig igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Smidig affär med en kunnig och hjälpsam…

Smidig affär med en kunnig och hjälpsam säljare.

13 juli 2026

Hej Janne,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du hade en smidig affär och fick hjälpsam service i Uppsala.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse.

Hej Pia,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du fick ett bra och proffsigt bemötande i Uppsala.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen.

Hej Patrik,

Tack för de fina orden! Det är väldigt roligt att höra att du upplevde personalen som trevlig och kunnig.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse i Uppsala, och hoppas att vi får möjlighet att hjälpa dig igen framöver.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Otroligt trevligt och hjälpsamt…

Otroligt trevligt och hjälpsamt bemötande från alla i personalen!

8 juli 2026

Hej Lina,

Tack för de fina orden! Det gläder oss att höra att du fick ett så trevligt och hjälpsamt bemötande i Uppsala.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse, och vi hoppas att vi får välkomna dig igen.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Personen i fråga var mycket hjälpsam…

Personen i fråga var mycket hjälpsam och proffsig

10 juli 2026

Hej Kl,

Tack för de fina orden! Det är verkligen roligt att höra att du fick ett hjälpsamt och proffsigt bemötande.

Vi uppskattar att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Vänliga hälsningar Erik, POWER Kundservice på uppdrag av din lokala POWER-butik⚡

Dit is Trustpilot