Bij Preisdaler, Reisbureau Friesland, hebben ze erg hun best gedaan. Maar als je een rolstoel meeneemt, dan moet je weten dat Alltours Egypte 54 euro ! rekent voor het vervoer van je rolstoel, enkele... Toon meer
Wij hebben fijne contacten gehad met de medewerkers van Preisdaler.nl / Reisbureau Friesland. De perikelen rondom het faillissement van Thomas Cook speelden toen wij net een paar dagen op vakantie wa... Toon meer
Voor de eerste keer bij Preisdaler geboekt, alles super netjes verlopen, na een vraag van mij via de mail, binnen een uur bericht terug, en antwoord gekregen, erg netjes ! We hebben genoten van een... Toon meer
Handig via de app om je reisgegevens in te zien. Eventueel een chatfunctie zou handig zijn. Op email contact werd snel en adequaat gereageerd. We hebben een heerlijke verzorgde vakantie gehad in Can P... Toon meer
Jan Flamelingstrjitte 1, 9036 VM, Menaldum, Nederland
- 085 - 760 78 38
- info@preisdaler.nl
- preisdaler.nl
Geen gegevens bekend over review-uitnodigingen
Mensen keken ook naar
Zeer tevreden
Duidelijke website, makkelijk boeken. Fijn dat je digitaal (op de website en app) ook alle informatie hebt. Bij telefonisch contact vriendelijk geholpen. Zeer tevreden over Preisdaler.
Alles was prima geregeld.
Alles was prima geregeld.
Wij zijn heel tevreden over preisdaler!
Je wordt snel geholpen als je een vraag…
Je wordt snel geholpen als je een vraag hebt
Goede service top
Met alles goed
Met alles goed, snel en zeer klantvriendelijk geholpen!
Boeken zeker weer bij Priesdaler.nl voor de volgende vakantie.
M.v.g.
Nancy
Net terug uit Egypte
Net terug uit Egypte. Alles prima geregeld. Geen klachten.
Net een boeking gedaan en weet niet hoe…
Net een boeking gedaan en weet niet hoe het gebeurd is maar er stond een klein foutje bij een naam
Ben wel keurig gebeld met de vraag of dat goed was
Maar moest wel 27 euro betalen voor de kleine wijziging
Tussen de boeking en gebeld worden zat maar 15 min tussen
Vind het een beetje kinderachtig en geen service van Alltours
Zeer behulpzaam
Zeer behulpzaam, en geven goede adviezen. Heel goed geholpen en he ze ook al aangeraden aan vrienden!
Geweldige reisorganisatie!!!
Geweldige reisorganisatie!!!
Je word super te woord gestaan als je vragen heb en problemen worden direct opgelost.
Denk dat ik nooit meer voor een ander ga.
Zeer aan te bevelen.
Overal goed mee geholpen
Overal goed mee geholpen. Ook snelle reacties. Geparkeerd door de cash back actie met leuke korting
prima geregeld leuke aktie van goedkoop…
prima geregeld leuke aktie van goedkoop parkeren schiphol duidelijke informatie snelle reactie als er vragen zijn
Alles prima geregeld!
Ook erg leuk en handig is jullie app.
Van jullie service kan menig bekende reisorganisaties van leren.
Keurig geregeld
Keurig geregeld. App was ook waardevol. Je had alles bij je. Alles bij elkaar het was goed.
Alles prima geregeld en de App is heel…
Alles prima geregeld en de App is heel handig, alle informatie op je telefoon bij je.
Onze ervaring met Preisdaler is prima.
Onze ervaring met Preisdaler is prima.
Fijne app waar je de boeking kunt terugvinden. Ook de reispapieren per mail prima verzorgd.
Bij thuiskomst een mail of we een fijne vakantie hadden gehad.
We hadden een fijne vakantie gehad alleen de terugvlucht werd gecanceld en we vlogen een dag later terug.
Dit gaat natuurlijk via Preisdaler om maar we hebben het wel vermeld ook omdat we zeer ontevreden zijn over de informatie van Tui ter plaatse.
Dit gaan we aangeven bij Tui.
We gaan zeker volgende vakantie ook via Preisdaler boeken.
Topservice!
Smaakt naar meer...
Prima bevallen, zelfs ruimte voor attent persoonlijk telefoontje of alles naar wens is.
Prima reisbureau
Voor 't eerst 'n zonvakantie geboekt via Preisdaler. Erg goed geholpen, telefonisch goed bereikbaar. Verstrekte informatie per mail is ook prima. Eigenlijk alleen maar lof. Volgende vakantie zullen we wederom via Preisdaler boeken!
We hadden 'n pakketreis van Neckermann geboekt. Zou mooi zijn als Preisdaler daar invloed kan uitoefenen, want daar hebben we wel wat kritiek op. Bij de transfer werden we nl. afgezet aan de hoofdstraat i.p.v. bij 't appartement, wat totaal onnodig was. Loop je daar met je koffers door 'n snikhete straat bij 35 graden. Bij vertrek hetzelfde liedje: sta je aan de hoofdstraat met je koffers op 'n smal stoepje, gaat de chauffeur na 't instappen tóch 't straatje in en keert z'n bus vóór ons appartement.
De hostess van Neckermann kon er niets aan doen, zei ze. Maar misschien wel iets voor Preisdaler om te bespreken.
Eigenlijk gewoon prima
Eigenlijk gewoon prima. Voordelig zonder concessie in kwaliteit. Denken met je mee, telefonisch goed bereikbaar en die app is heel handig omdat je alle info zo altijd bij de hand hebt (alleen werkt het kiezen van favorieten bij trips niet, minor detail).