En stjärna är alldeles för mkt! Hur är det möjligt att det är så svårt att leverera, jag fattar inte, 1 + 1 =2, lgh nummer står på dörren, raketforskning på hög nivå. Rekommenderas av Apotea som lever... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Otroligt att detta företag ens får/kan existera. De returnerade mina beställda varor från apotea, helt utan förklaring. Antagligen hann de inte eller så var de för lata för dela ut varan till mig.” Oc... Toon meer
Fick aldrig paketet eftersom de inte kunde ”hitta” rätt lägenhet. Portnumret står i stora upplysta bokstäver på dörren! Omöjligt att missa. Dessutom kontaktade de aldrig mig om att de skulle leverera... Toon meer
Upptäckte ett paket från Apotea som min man beställt varor från. Det hade kastats in i en rabatt innanför grinden och växterna hade brutits sönder. Hur kan man ens tänka tanken på att kasta in ett pak... Toon meer
Bedrijfsgegevens
Contactgegevens
Expressleverans är det inte!
Bara namnet är ett hån! "Expressleverans" sysslar de inte med! Använd EJ detta leveransslternativ! De tappar bort och felsorterar paket, använder Early Birds datasystem, men där uppdateras det sällan. Och för guds skull ring inte deras kundtjänst, det är INTE Early Bird som hanterar Premo Express ärenden! Jag satt först 15 min i "fel kundtjänst kö" och sen ytterligare 30 min olidlig kö i Apoteas. Utan att få några besked annat än den information som jag själv kan läsa på spårninglänken. 30 tim utan uppdateringar. Välj annat leveransalternativ om möjligt är mitt goda råd!
Mitt paket kastades in innanför dörren…
Mitt paket kastades in innanför dörren till min port och låg mitt innanför dörren så grannar kunde ha snubblat över det, trampat på det. 2 tr upp är min dörr...
Omöjligt att maila kundtjänst eller ringa, de tar endast emot kundtjänst via snigelpost. Känns som att de satt detta i system att vara sämst och att ingen orkar klaga eftersom de inte är tillgängliga. Inte första gången det händer heller.
Grymt smidigt
Utebliven tidning
Utebliven tidning
I 40 år har jag fått SvD till min sommaradress Ängsholmen Nämdö men i år har den inte synts till. Jag beställde ändring från 22 juni. Min hemadress är Norr Mälarstrand 26 och där finns den inte heller.
Babette Winnberg
Kan inte bli sämre
Kan inte bli sämre, hänger paket ute på gatan! Sjukt att det kan vara ett rekommenderat alternativ hos Apotea!
Värdelösa
Värdelösa. Misslyckas med leverans flera gånger. Skyller på att nyckeln till min port inte funkar??? 🙄 Lös problemet!!
Andra gången jag beställer med premo…
Andra gången jag beställer med premo leverans och liksom förra gången lämnar dom paketet i trapphuset, vid porten, synligt för förbipasserande. Så himla onödigt, tänk om jag beställt mediciner. Okej om dom inte orkar ta hissen tre trappor upp till min dörr men hur jobbigt är det att ta 10 steg och lämna paketen vid postlådorna?
Dom påstår att jag inte finns på…
Dom påstår att jag inte finns på adressen? Har bara funnits där i 20 år, och det är klart och tydligt! Dom skall försöka leverera till mig igen, fast jag inte finns på adressen!?? Vad är problemet! Är dom så blåsta! Kommer alldrig and använda dom igen, om man bokar early Bird i Stockholm så får man Premo! Hade det gått att lämna minus poäng hade jag gjort det!
Sämsta tänkbara leverantörer
Dålig utdelning!
Hej! Jag heter Seve Nilsson bor på Lidköpingsvägen 48 3 trappor och har under åren drabbats av utdelning av tidningen, förr låg den uppslängd på våningsplanet bland grus och hundhår, nu ligger den i brevlådan på bottenvåningen och min granne har blivit min hjälp men måste ge honom min brevlådenyckel vilket inte år bra, är 85 år och svårt att gå i trappor, nu hoppas jag på skärpning, OSA
Önskade att man kunde ge minus.
Önskade att man kunde ge minus.
Jag hade beställt från Apotea och betalt med swish. Fick sen att " Leverans misslyckad". Stod även att jag skulle kontakta Apotea. Vilket jag gjorde och hon skickade ut ett nytt paket men nu har jag fått igen "Leverans Misslyckad" och att jag ska kontakta Apotea. Vart tar paketen vägen? Hur kan den vara misslyckad ? Det är natt leverans och brukar fungera . Vad händer, behåller ni paketen? Nu måste jag ringa Apotea igen om detta. Nedanför kunde man bara uppge ett datum så jag tog datumet för första leveransen.Detta är inte OK att ni misslyckas 2 gånger i rad.
Måste vara sämsta distrubitionsföretag…
Måste vara sämsta distrubitionsföretag ever, har beställt från Apotea flera gånger och dom rekommenderar att man ska välja Premo, en gång av fyra har det fungerat! Just nu saknas mina mediciner, fick läkaren att skriva ut nya så jag kan gå och hämta på ett apotek istället. Använd aldrig Premo!
Förseningar
De säger att paketet levereras inom två dagra, det har gått en vecka.
Lämnar paket kl 03.00 på natten utanför ytterdörren
Lämnade paket utanför ytterdörren kl 03.05 på natten till Torsdag.
Kaos! Vem slänger ett paket framför någons ytterdörr på natten och tycker det är normalt?
Min fru beställde från Apotea på Månd morgon.
Försökt ringa skitföretaget. Inget svar.
Varje gång har fått mina beställningar…
Varje gång har fått mina beställningar
super tidigt på rätt plats🌹
Hittade mitt paket ute på trottoaren i…
Hittade mitt paket ute på trottoaren i regnet. Hade det lämnats vid dörren eller åtminstone nära dörren så hade det varit torrt. Som tur var så ville nog ingen stjäla ett blött paket. Tur också att det på morgonen istället för kvällen.
Jag är supernöjd för att jag fick min…
Jag är supernöjd för att jag fick min leverans super-tidigt
Skillnader mellan städer/stadsdelar?
Har alltid valt premo för min apotealeverans och har aldrig strulat en enda gång och snabbt går det minsann, med tanke på så många dåliga omdömen, kan det vara så att det skiljer sig mellan städer/stadsdelar? Högdalen/Stockholm här.
Varför finns det inte minus?
Varför finns det inte minus?
Imorse så höll jag och mina tre barn på att bli påkörda utav en Premo bil. Han körde så fort att han inte hann bromsa så han körde rakt in i bomen på vår gård så hela sidospegeln hängde lös. Jag skrek på honom men han tittade bara på mig och fortsatte att köra som en inbrottstjuv. På nästa gård så körde han in med sidospegeln igen i bomen… Jag har polisanmält händelsen då ett utav mina barn var jag tvungen att knuffa in i husväggen för att hon inte skulle bli påkörd.
Katastrof!
Katastrof! De hävdar att de har levererat mitt paket när jag var hemma och såg att det inte alls fanns utanför min dörr. De påstår att mina grannar har tagit paketet. Varenda företag som är inblandad denna leverans, samt e-handlaren, avsäger sig allt ansvar och skyller på kunden som valt denna tjänst. Helt otroligt.
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.