4,5

Uitstekend

Ik heb heel lang gezocht naar een stijl…

Ik heb heel lang gezocht naar een stijl wat bij mij paste, in geen enkele stijl voelde ik me goed of was het hem net niet.
Nu sinds een klein jaartje koop ik nergens anders meer dan bij Simone.
De kleren zitten heerlijk, mega goeie kwaliteit en prijsverhouding en kleding wat bij mij past als moeder van 40 jaar oud. Zowel netjes als stoer is bij haar te vinden. Voor mij nergens anders meer

15 april 2026

Ik ben echt super tevreden

Ik ben echt super tevreden over de online kledingshop van Prettique! 🤍
Alles verloopt vlot, de collectie is prachtig en altijd helemaal on trend. Wat het voor mij echt bijzonder maakt, is de persoonlijke service van de lieve topverkoopster Simone. Zij geeft altijd de juiste raad en heeft een geweldig oog voor stijl.
Simone weet perfect hoe ze verschillende items mooi kan combineren, waardoor je meteen inspiratie krijgt om complete outfits samen te stellen. Je voelt echt dat ze met passie haar job doet en meedenkt met haar klanten.
Dankzij haar advies voel ik me telkens zelfzekerder in mijn keuzes. Prettique is voor mij absoluut een aanrader voor wie op zoek is naar mooie kleding én topservice

12 april 2026

Top!!

Top!! Leuke kleding van goede kwaliteit! Kijk de lives op TikTok graag en kan daar gelijk om advies vragen. Er wordt goed met je meegedacht en eerlijk advies gegeven waardoor ik eigenlijk nooit meer iets retour hoef te sturen. 1 Van mijn favoriete webshops!!

12 april 2026

Deze webshop is een aanrader !!

Kleding is van goed kwaliteit. De service is echt geweldig ! De verkoopster/eigenaresse is eerlijk, denkt graag met je mee en geeft echt ontzettend goede stylingadviezen. Heeft veel kennis over de kleding die zij verkoopt waardoor je ontzettend goede maatadviezen krijgt. Ik ben zelf lang en zij weet mij altijd goed te vertellen welke broeken wel of juist niet geschikt zijn.
Mocht er toch een keer een kledingstuk niet naar wens zijn dan verloopt het retourproces zeer prettig.
Kortom mijn kledingkast hangt inmiddels vol met kleding van Prettique! Deze webshop is dan ook zeker een aanrader!

5 januari 2026

Mijn styliste ♥️Simone♥️

Mijn ervaring met Simone was echt heel fijn. Ondanks dat alles online verliep, voelde het persoonlijk en betrokken. Simone nam de tijd om naar mijn wensen te luisteren en dacht actief mee. Ze gaf me niet alleen advies over welke stukken bij mij pasten, maar ook hoe ik ze kon combineren tot een mooie outfit.

Wat mij het meest raakte, was haar vriendelijkheid en eerlijkheid. Ze zei ook wanneer iets minder geschikt was en stelde dan een beter alternatief voor. Daardoor kreeg ik echt vertrouwen in mijn keuzes. Het voelde alsof ik stylingadvies kreeg van een goede vriendin, in plaats van gewoon een verkoop.

Dankzij Simone heb ik niet alleen prachtige kleding gekocht, maar ook nieuwe inspiratie opgedaan om mijn eigen stijl te versterken. Een topverkoopster met een warm hart♥️

Veel liefs Marijke

11 september 2025

Top Kleding

Mooie kleding, top kwaliteit en eigenaresse geeft goede service.
Vaak teleurgesteld als ik via tik tok iets bestel ergens, bij Prettique altijd goed!
Aanrader dus!

25 januari 2025

five stars

Prettique heeft mooie en unieke kleren. Personeel is erg behulpzaam en lief. Communicatie is goed bij vragen wordt je goed geholpen. De webshop is overzichtelijk. Ik ben erg tevreden en ga zeker meer bestellen.

11 maart 2024

Is dit jouw bedrijf?