Primeinstallatie Reviews 4

2,7

2,7

Slecht

Blijf hier ver vandaan – misleidend, onbetrouwbaar en totaal geen service

Wat een ongelooflijk slechte ervaring. Toen bij ons thuis de stroom uitviel, kwam ik via Google terecht bij een noodnummer waarvan ik dacht dat het van een betrouwbare partij was (Feenstra). Achteraf bleek het om Prime Installatie te gaan. Daar kom je na een week achter en dat is misleidend.

De monteur kwam vriendelijk over, maar vertelde een heel verhaal over piekspanning, schade aan de stoppenkast en lekstroom in de meterkast. Daarbij werd nadrukkelijk gezegd dat dit door de verzekering gedekt zou zijn en dat er binnen drie dagen een schaderapport zou komen. Op basis van die informatie heb ik ingestemd en uiteindelijk veel geld betaald voor de reparatie.

En toen begon de ellende pas echt.

Het beloofde schaderapport kwam niet. Toen ik contact opnam, werd eerst simpelweg beweerd dat dit bedrijf helemaal niet bij mij was geweest. Bizar. Pas na lang aandringen gaven ze toe dat er wél iemand langs was geweest. Vervolgens kreeg ik te horen dat ik voor dat rapport ineens €500 extra moest betalen.

Dus samengevat: wel snel langskomen, wel direct flink geld rekenen, wel van alles beloven maar zodra je daarna iets zwart-op-wit wilt hebben, geven ze niet thuis en proberen ze zich eruit te draaien.

Blijf hier ver vandaan – misleidend, onbetrouwbaar en totaal geen service!!!

Voor mij voelt dit als een extreem misleidende en onbetrouwbare manier van werken. Ik raad echt iedereen aan om heel goed op te letten en vooral niet zomaar met dit bedrijf in zee te gaan.

Mijn advies: zoek een ander bedrijf. Dit heeft mij vooral veel geld, frustratie en ongeloof gekost.

8 april 2026

Op zondag 19 april kwam een monteur van…

Op zondag 19 april kwam een monteur van Prime Installatie bij mij thuis voor een plastic toiletblokhouder in de afvoer. Wat al raar was want ik had gebeld met Rioolned. Het probleem was in 20 minuten opgelost.
De factuur: €689,58.
Wat de monteur vooraf noemde: het starttarief van €196,90 en eventuele materiaalkosten. Wat hij er niet bij vertelde: een avondtoeslag van €184, én €150 voor het vacuüm zuigen, terwijl hij de stofzuiger als allereerste uit zijn auto pakte. Hij wist dus precies wat hij ging gebruiken en wat dat zou kosten. Hij heeft er bewust voor gekozen dat niet te vermelden.
Voor €150 werd de stofzuiger minder dan één minuut gebruikt.
Daarnaast heeft de monteur geen werkomschrijving ingevuld op de werkbon, wat er zelf ook op staat. De factuur is daarmee onvolledig, maar het bedrijf weigert hem te herzien.
Na mijn schriftelijke klacht kreeg ik één zin terug: ik had getekend, dus klaar.
Dit is geen eerlijke prijsopgave. Dit is bewust informatie achterhouden. Ik heb de zaak voorgelegd aan de Geschillencommissie en het Juridisch Loket. Pas op met dit bedrijf! Ik ga ook aangifte doen bij de politie.

19 april 2026

GEEN ZAKEN MEE DOEN!

Ik dacht dat ik met Feenstra te maken had; bleek dit Feentra te zijn. Een partij die doelbewust het idee wil geven, Feenstra te zijn. Zij sturen vervolgens andere mensen van het bedrijf PrimeInstallatie; eigenaar volgens KvK Hadan Sileman.

Op 30 maart kwamen ze met 2 mensen voor een storing aan mijn cv-ketel. Op locatie werd na inspectie een indicatie gegeven van circa €640, later bijgesteld naar ongeveer €700. Uiteindelijk ontving ik een factuur van €2.900 die ik ter plekke moest betalen, zonder vooraf een duidelijke en gespecificeerde totaalprijs!

Uit de factuur blijkt een effectief uurtarief van ruim €300. Ook is tijd in rekening gebracht waarin de monteurs niet op locatie waren, zoals voor het “halen van onderdelen”, tegen hetzelfde tarief van 300 euro per uur! Daarnaast liggen de prijzen die zij doorberekenen van onderdelen aanzienlijk hoger dan gangbare marktprijzen (3-5x hoger!).

Kort na de werkzaamheden trad dezelfde storing opnieuw op. Kosteloos herstel wordt geweigerd; alleen een nieuw bezoek tegen extra kosten (nl. weer 300 euro uur) wordt aangeboden. In mijn ogen, duidelijke vorm van oplichting helaas.

Voor mij ontbreekt transparantie volledig, zowel in prijsopbouw als in de oplossing. Op basis van deze ervaring raad ik absoluut af met deze partij samen te werken. NOOIT DOEN! Ook aangifte gedaan.

30 maart 2026
Toon reviews in alle talen. (4 reviews)

Is dit jouw bedrijf?

Gratis account aanmaken