Prime Opinion Reviews 21.911

TrustScore 4 uit 5

3,9

Was tot voor kort heel leuke site maar nu echt droevig. Veel kapotte enquête terwijl dit minder zou worden ,niet dus eerder erger dus bezig voor niets . Beloningen beginnen echt belachelijk droev... Toon meer

Werkt top. Makkelijk iets extra verdienen en bij een klein bedrag (€5) al kunnen opnemen heel gemakkelijk via PayPal. Zeker met het gebruik van BONUSCODE: MNMD07 ging het heel snel doordat ik 10% extr... Toon meer

Als je minimaal 1 onderzoek per dag invult, kan je elke 2~3 maanden €100 bijverdienen. Goed in te vullen enquêtes, soms wat geduld hebben omdat je soms niet het juiste profiel hebt voor de betreffende... Toon meer

Zeer fijn dat alle punten gelijk worden bijgeschreven en er elke keer leuke activiteiten zijn om meer punten te verkrijgen. Zeer fijn dat de aangevraagde uitbetalingen binnen een paar minuten... Toon meer

1. Cashback-aanbieder
  2. Internetmarketing
  3. Marktonderzoeker
  4. Mediabedrijf
  5. Softwarebedrijf

Over Prime Opinion

Earn real money on Prime Opinion by taking fun surveys!
Choose from hundreds of fun surveys and get paid simply for sharing your opinion.

Prime Opinion pays you hard cash for every survey you complete and much more! Level up your account, complete daily streaks and participate in our leaderboard to earn even more!

Prime Opinion pays you from $5. You can choose from hundreds of rewards:
  • Cash: Venmo, PayPal, Bank Transfer
  • Gift Cards: Apple, Netflix, Spotify and 500+ more
  • Donations: Do something good!
  • Credit Cards: Redeem virtual Visa cards

Prime Opinion is available in more than 20 countries! Sign Up today and get up to $ 5 Free Welcome Bonus.

Did you know?
67 % of users cash out on their first day!

Sign Up & Earn Cash

3,9

Goed

TrustScore 4 uit 5

22K reviews

Vraagt klanten om een review

Geld verdienen

19 juni 2025

Antwoord van Prime Opinion

Het spijt ons te horen dat u niet tevreden bent. Kunt u toelichten met welke aspecten van de app u problemen ondervond? Dit helpt ons uw zorgen beter te begrijpen en uw ervaring te verbeteren. Neem contact op met help@heycash.com als u hulp nodig heeft.

Heel leuk enquête platform

Heel leuk enquête platform. Leuk om een zakcentje te verdienen als je niet veel te doen hebt op de dag.
Als je code ALLOCJ gebruikt, krijg je ook nog eens 24 uur lang10% extra punten/geld bijgestort.
De enquêtes zijn interessant en het invullen gaat makkelijk. Ik doe het nu al enkele weken. Als je gemiddeld per dag 2-3 uur enquêtes invult, denk ik dat je elke week wel 25,- euro kan laten uitbetalen op PayPal. Dat heb ik gedaan. Het geld staat er ook echt op binnen 1 minuut. Ik raadt deze platform iedereen aan! Ik was eerst sceptisch, maar geloof nu dat dit 1 van de weinige platformen is die echt uitbetaald. Soms wel een beetje vermoeiend, maar ach, we kunnen beter iets dan niets doen.

17 juni 2025

De chat en ticketfunctie verdwenen

De chat en ticketfunctie verdwenen. Meerdere keren contact opgenomen mrt de klantenservice. Tot op heden geen reactie. Zeer onprofessioneel

14 juni 2025

Antwoord van Prime Opinion

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons oprecht te horen van de problemen die u bent tegengekomen.

Houd er rekening mee dat we via dit kanaal geen toegang hebben tot uw accountgegevens. Voor persoonlijke ondersteuning en om ervoor te zorgen dat uw vragen correct worden behandeld, verzoeken wij u vriendelijk rechtstreeks contact op te nemen met ons supportteam via help@primeopinion.com.

Zij helpen u graag verder.

Twijfel

Het was een leuke app voor betaalde enquetes. Sinds de spelletjes erbij kwamen, trekt het op niks. De eerste levels krijg je lage punten snel en gemakkelijk, bij hogere levels kruik je niets meer. Het ergste is dat je nergens terecht kunt met deze klacht, prime opinion verwijst door naar de externe aanbieders maar die reageren op geen enkel bericht. Zeer jammer!

1 mei 2025

Antwoord van Prime Opinion

Zij helpen u graag verder.

Slecht systeem

ik begin met goed geld verdienen ik heb 30 euro krijg ik opeens een accountcheck van 3 dagen lang! ik wil dan mijn geld uitkeren maar dat kan ook niet. zou me niks verbazen als ik mijn geld niet krijg na die 3 dagen omdat ze dan zeggen dat mijn account invalide is. goed geld maar wat een slechte systemen

7 mei 2025

Antwoord van Prime Opinion

Het spijt ons enorm te horen van je frustratie. We begrijpen hoe teleurstellend het kan zijn als je vertraging oploopt net voordat je wilt laten uitbetalen. We willen echter duidelijk maken dat wat je beschrijft niet waar is.

Dat je account wordt beoordeeld, heeft niets te maken met het bedrag dat je hebt verdiend. Beoordelingen vinden alleen plaats wanneer ons systeem iets ongewoons detecteert in de accountactiviteit. Dit is een standaardcontrole die we toepassen om gebruikers te beschermen en eerlijk gebruik op het platform te garanderen.

Wees gerust: als alles in orde is, wordt je account hersteld en blijven je inkomsten intact. We helpen je graag. Neem contact op met ons supportteam en we doen ons best om je direct te helpen.

Als je hulp nodig hebt, kun je contact opnemen met ons supportteam via help@primeopinion.com voor verdere ondersteuning.

Voor de zoveelste keer punten…

Voor de zoveelste keer punten verdwenen. Tijd en geld investeren. Laten je 7 dagen wachten en op het moment dat punten moeten worden bijgeschreven is het ineens verdwenen. Helpdesk heb je helemaal niks aan die laten je ook alleen maar langer wachten en kun je telkens opnieuw het verhaal doen. Ze sturen je ook weer door naar eenn ander platform die vervolgens ook nergens op reageren. Sluiten deze bende

2 mei 2025

Antwoord van Prime Opinion

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt. Het spijt ons oprecht te horen over de uitdagingen die u bent tegengekomen.

Helaas hebben we hier geen zicht op uw accountgegevens.

Als u hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met help@primeopinion.com voor verdere ondersteuning.

mmmmmmmmmm ,op sommige dagen ben ik…

mmmmmmmmmm ,op sommige dagen ben ik echt uren bezig ontvang ik 3 punten , vooral van Toluna.Heel vaak denk ik ,is niet de moeite waard al de tijd voor 20 of 25 cent.Het kon echt beter !!!!!

2 mei 2025

Antwoord van Prime Opinion

Houd er rekening mee dat wij de enquêtes niet opstellen en niet bepalen wie er mag deelnemen of wordt uitgesloten. Dit is uitsluitend afhankelijk van de eisen die de leverancier stelt. Helaas hebben we geen inzicht in de exacte eisen van elke enquête. Deze dynamiek verandert voortdurend. De aanbieders van de enquête bepalen de puntentoekenning, de duur, de beloningen en het screeningsproces, en vallen buiten onze controle.

Uitsluiting betekent simpelweg dat u niet aan de criteria van de enquête voldeed. Helaas weten we niet welke specifieke inzichten de enquête zoekt. Geef het niet op. Naarmate u meer enquêtes invult, koppelt ons systeem uw profiel aan betere enquêtes! We stellen uw geduld en begrip op prijs.

Als u hulp nodig heeft, kunt u contact opnemen met ons supportteam via help@primeopinion.com voor verdere ondersteuning.

Al diverse keren een enquete ingevuld…

Al diverse keren een enquete ingevuld om aan het einde afgeschermd te worden. Bv bij een sketchers enquete. Klacht ingediend maar zonder resultaat.

27 april 2025

Antwoord van Prime Opinion

Houd er rekening mee dat wij de enquêtes niet opstellen en niet bepalen wie er mag deelnemen of wordt uitgesloten. Dit is uitsluitend afhankelijk van de eisen die de leverancier stelt. Helaas hebben we geen inzicht in de exacte eisen van elke enquête. Deze dynamiek verandert voortdurend. De aanbieders van de enquête bepalen de puntentoekenning, de duur, de beloningen en het screeningsproces, en hebben hier geen invloed op.

Heel vaak al enkele minuten ingevuld en…

Heel vaak al enkele minuten ingevuld en dan kom je niet in aanmerking

7 april 2025

Antwoord van Prime Opinion

Klopt het dat er een storing is

Klopt het dat er een storing is! Krijg elke keer server error te zien.

7 april 2025

Antwoord van Prime Opinion

Bedankt dat u uw ervaring met ons deelt en het spijt ons oprecht om te horen over de uitdagingen waarmee u te maken hebt gehad.

Helaas hebben we hier geen zicht op uw accountgegevens.

Als u hulp nodig hebt, neem dan contact op met help@primeopinion.com voor verdere assistentie.

Prime Opinion laat zich in met…

Prime Opinion laat zich in met oplichters. Bedrijven/instanties die je een hele enquete laten invullen waar je minstens 20 minuten mee bezig bent om vervolgens je op het einde uit te sluiten omdat je zogenaamd niet kwalificeert voor betreffende enquete. Intussen hebben ze wel een heleboel info van je, waarschijnlijk zonder dat het hen wat kost. Prime Opinion interessert het niet. Zeer slechte zaak.

3 april 2025

Antwoord van Prime Opinion

We vinden het heel vervelend om te horen dat u dit soort ervaringen hebt gehad. Het is ontzettend frustrerend om tijd te besteden aan een enquête en dan aan het einde te worden gediskwalificeerd. We begrijpen dat dat oneerlijk kan voelen en we waarderen uw tijd en vertrouwen enorm.

We willen u er echter van verzekeren dat Prime Opinion niet samenwerkt met partners die zich bezighouden met onethische praktijken. Diskwalificaties gebeuren meestal omdat de gegeven antwoorden niet langer overeenkomen met het specifieke publiek dat de enquête nodig heeft. Dat gezegd hebbende, werken we actief samen met onze partners om de kans op late diskwalificaties te verkleinen en ervoor te zorgen dat uw ervaring in de toekomst transparanter en respectvoller is.

Als u hulp nodig hebt, neem dan contact op met ons ondersteuningsteam via help@primeopinion.com voor verdere assistentie.

Je krijgt een geldbeloning van min 5,-…

Je krijgt een geldbeloning van min 5,- bij een vrij redelijk aantal punten. Maar er zijn ook dingen die ik niet ok vind. Zo werd ik zaterdag na 40 minuten uit een enquête over politiek zonder beloning weggestuurd. Ik was helemaal gaar en zwaar teleurgesteld. Toen wou ik er bijna voorgoed mee stoppen. En ik vind het erg dat je op za en vooral zo nauwelijks enquêtes krijg, waardoor ik ook niet aan de weekstreak kan voldoen en geen cadeau kan kiezen. Te vaak op iets klikken waarna je sorry krijgt, geen punten. Of dat iets blijft hangen of kapot is. Ook nadat je al veel privacy gegevens hebt prijsgegeven, geen beloning. Over het algemeen iets voor mij en leuk om in te vullen, maar moet wel beloond worden. Steek er heel veel tijd in!

1 april 2025

Antwoord van Prime Opinion

In het weekend en op feestdagen is de beschikbaarheid van enquêtes over het algemeen lager. Dit komt doordat onze enquêteproviders vaak pauzes nemen of een vertraging in de systeemactiviteiten ervaren.

Hoewel we ernaar streven een consistente enquêtestroom te behouden, kunnen externe factoren zoals feestdagen of schema's van providers de frequentie van beschikbare enquêtes tijdens deze periodes beïnvloeden. Wees gerust, ons team werkt voortdurend aan het verbeteren van enquêtemogelijkheden en we stellen uw begrip op prijs.