PrintOnion Reviews

TrustScore 4.5 uit 5

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jättenöjd med allt än så länge. Köpte första filamenten till första skrivaren, ca 10 rullar. Gjort slut på några nu och haft jättebra resultat varpå jag nu köpte strax över 30 rullar till. Båda... Toon meer

Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Billiga men inte ens samma kvalite på PETG som Bambu PETG HF, 123-3D eller Sunlu. Kändes sämre än PLA på alla sett till och med. Kört med profil Generic PETG så om någon har någon bättre profil vil... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fick höra om PrintOnion från Tradera, och tänkte att jag testar. Leveransen kom snabbt, bra information om filamentet både på hemsida och på förpackning. Trotts hög fuktighet nu under sommar... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Väldigt fin finish Gjorde två utskrifter med PLA silk igår varav den ena var från er och den andra från ett annat märke. Men den från er gav en betydligt snyggare glans och finish! Har inte provat de... Toon meer

Bedrijfsgegevens

1. Hobbywinkel

Geschreven door het bedrijf

3D Filament i Sverige kan idag både vara dyrt och begränsat. Vi arbetar aktivt för att erbjuda ett brett utbud av högkvalitativa 3D filament till kostnadseffektiva priser. För privatpersoner och företag, oavsett storlek.

Contactgegevens

4 sterren
3 sterren
2 sterren
1 ster

Geen recente geschiedenis van het vragen naar reviews

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Alle reviews

26 reviews in de afgelopen 12 maanden

Een review schrijven

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Jättenöjd med allt än så länge

Båda gångerna skickades beställningen dagen efter den blev lagd och dagen därpå levererad till mig.

Så sammanfattningsvis tycker jag kvaliteten på filamenten verkar riktigt bra och jag får fina utskrifter. Leveransen är snabb och priset i princip oslagbart.
Kommer definitivt fortsätta handla. Extra kul att gynna ett mindre företag.

8 september 2026
Beoordeeld met 3 van de 5 sterren

Billiga men inte ens samma kvalite på…

Kört med profil Generic PETG så om någon har någon bättre profil vill jag gärna testa. Det ser bra ut men håller inte lika lätt. Känns som annan PETG jag använt håller bättre.

9 september 2026

Prisvärt

Prisvärt, brett sortiment och snabb leverans. Mycket nöjd med allt så det får bli min standardsida för inköp av filament.

26 augustus 2026

Prisvärd PETG, sämre utbud

Ny till 3d printing och köpte mitt första filament härifrån. Har inte haft några problem alls med deras PETG. Kommer fortsätta köpa här i framtiden. Hoppas att sortimentet kan utökas. Speciellt på matt PETG.

8 augustus 2026

Väldigt fin finish

Väldigt fin finish
Gjorde två utskrifter med PLA silk igår varav den ena var från er och den andra från ett annat märke. Men den från er gav en betydligt snyggare glans och finish! Har inte provat de andra färgerna än men änsålänge är jag nöjd. Och snabb frakt!

29 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Snabb leverans, och trots det blev lite fel löstes det på ett smidigt vis. Mycket bra priser.

8 juli 2026
Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

ABS filamentet var topp kvalitet och bra pigmenterat

Fick höra om PrintOnion från Tradera, och tänkte att jag testar.

Trotts hög fuktighet nu under sommaren har deras filament printat snyggt och de jag gillar mest är att de har bra pigment blandning.
Även tunna delar får en snygg och rik färg.

Den enda nackdelen är att mycket är slut i lager.
Jag kommer börja använda PrintOnion som min nya primära filament leverantör och hoppas de kan hålla lagret påfyllt.

Rekommenderar starkt

2 juli 2026

Riktigt bra!

Snabb leverans och fantastiskt filament! Håller tummarna att utbudet på olika färger i PLA kommer öka ännu mer, framförallt på gradients. Både i silk och klassisk.

24 juni 2026

Fick snabb leverans

Fick snabb leverans. Köpte massa olika varianter och alla fungerar toppenbra. Bättre än annat som jag betalt mer för!
Ska tipsa andra om er.
Mvh