1. Zakelijke diensten

Informatie afkomstig van verschillende externe bronnen

Daarom bestel je bij ons! Printworx is niet zoals de meeste drukkerijen ontstaan. In onze zoektocht naar kwalitatief en betaalbaar drukwerk merkten we dat er een leemte was die moest opgevuld worden. Vanuit onze overtuiging dat het beter én goedkoper kon, ontstond het idee om ervaringen te delen en te verbeteren. Door doorgedreven automatisatie en intensieve onderhandelingen met onze leveranciers kunnen we de klassieke prijzen sterk drukken zonder in te leveren op kwaliteit en service. Uiteraard is snelheid in de moderne maatschappij een must: een combinatie van topkwaliteit met ultrascherpe levertijden brengt u bij Printworx, uw partner voor al uw promotiematerialen, drukwerk, grafisch ontwerp en promotiecampagnes.

2,5

Slecht

Heeft nog niet op negatieve reviews gereageerd

Review Printworx

Review Printworx

Na het lezen van goede recensies besloten wij met Printworx in zee te gaan. Alles werd netjes doorgegeven, bevestigd door hen en wij gingen ervan uit dat alles tijdig en correct in orde zou komen. Wij organiseren een groot evenement voor een goed doel, met de grootste retro-deejays van vroeger, dus een productie die aanzienlijk kost.

Helaas is ons evenement nu qua promotie volledig in de soep gelopen. We hebben weken na de afgesproken deadline zowel telefonisch als per e-mail geen enkele reactie van hen ontvangen. Contact opnemen met dit bedrijf is op geen enkele manier mogelijk.

Wij vertrouwden op hun reputatie, maar door het niet nakomen van de deadline, het gebrek aan communicatie en het uitblijven van het artwork, loopt onze editie nu flink achter. Het vinden van een nieuwe leverancier in korte tijd is haast onmogelijk, en het gebrek aan promotietijd voor een duur evenement betekent een serieuze financiële kater. Dit terwijl het evenement juist bedoeld is om een bekend goed doel te steunen en een inzamelactie te realiseren… wat door deze situatie volledig is mislukt.

Onze tip: denk twee keer na voordat u met deze partner in zee gaat. 👌🏼

15 januari 2026

Fantastische service

Printworx denkt echt mee met jouw noden, de levering was de dag erna reeds in orde, kwaliteit van de kaartjes was perfect, naservice was meer dan aanwezig en dat allemaal voor een zéér mooie prijs ! Zeker een aanrader !!

17 juli 2016
Toon reviews in alle talen. (5 reviews)