Bestilte først 2 produkter for så et produkt til rett etterpå. Products by Nordvik refunderte fraktkostnadene nesten umiddelbart, uoppfordret og la alle 3 produktene med i samme bestilling. Handle... Toon meer
Lees wat reviewers zeggen
Er i grunn veldig fornøyd med det jeg har bestilt, men ved den siste ordren så fikk jeg ikke med Mysterie box som jeg har betalt for.
Bedrijf heeft geantwoord
Veldig fornøyd med både kundeservice og kvalitet! De sender alt veldig raskt. Om det er noe form for forsinkelse - de gir beskjed! De er flinke på å svare i chatten, og jeg fikk superservice da jeg... Toon meer
Godt utvalg, bekreftede og ekte varer, og i tillegg helt fantastisk kundeservice om man har noen spørsmål. Anbefaler på det sterkeste!
Bedrijfsgegevens
Geschreven door het bedrijf
Vi importerer eksklusive collectibles fra noen av de mest anerkjente aktørene i bransjen. Alle produkter er laget av materialer av høy kvalitet og produseres i begrensede opplag – noe som gir samlere og entusiaster en unik mulighet til å eie noe helt spesielt. Vårt sortiment er nøye utvalgt for å treffe både tenåringer og voksne med interesse for design, kunst og populærkultur. Blant de mest kjente designerne finner du Kenny Wong (skaperen av Molly), Kasing Lung (The Monsters & Labubu), Pucky, Xiongmiao (Skullpanda) og Ayan Deng (Dimoo). Andre bemerkelsesverdige navn er Lang (Hirono) og Libby Frame (Peach Riot).
Contactgegevens
VIULSRØDVEIEN 7, 3185, Skoppum, Noorwegen
- contact@productsbynordvik.com
- productsbynordvik.com
Fantastisk service og utvalg
Veldig fornøyd med rask levering.👍
Bestilt herifra flere ganger
Bestilt herifra flere ganger. Alltid fornøyd, ekte varer, rask forsendelse og varene er pakket godt inn.
Rask levering.
Rask levering og ekte Labubuer
Rask levering og ekte Labubuer, kan anbefales på det sterkeste.
Utrolig rask levering
Utrolig rask levering. Jeg verifiserte at disse er Ekte varer fra PopMart. Veldig fornøyd:) Anbefales:)
Veldig bra 😃
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd . Pakken kommer raskt , ofte en liten gratis gave med . Godt pakket inn så tingene ikke blir ødelagt i sending . Greie priser .
Kjempebra service og rask levering
Kjempebra service og rask levering. jeg elsker mitt produkt og jeg skal definitivt kjøpe igjen. I get lots of compliments!!
Fast delivery and real products
Fantastisk service!
Products by Nordvik best på service
Products by Nordvik gir den beste opplevelse, pakkene er strøkene, ikke en bulk og service er unik fra andre selskaper… de mater ikke e-post med flere mails heller!! Jeg elsker det!!
Handler ofte, genialt til barn som har alt!!
Helt fantastisk
Helt fantastisk! Valgte å hente isteden for å få levert! Bestillingen var klar med en gang. Utrolig hyggelig og lett handel! Virkelig til å anbefale!
Produktet er ekte og
Produktet er ekte og, det var også rask levering. Så du kan føle deg trygg om du handler herfra.:)
Kjempe god service
Kjempe god service! Bestilte labubu og fikk den en time etterpå leverte på døren enda jeg ikke hadde bestilt levering😊 skulle egentlig hente selv! Tusen takk!

Antwoord van Products By Nordvik ENK
Dit is Trustpilot
Lees meer over geverifieerde reviews.
Lees meer over Trustpilots reviewproces.
Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.