Meerdere bedrijven laten komen kijken, oorzaak van lekkage niet kunnen vinden. Contact opgenomen met Prof Daken en een afspraak gemaakt, na 2 dagen kwamen ze langs vriendelijke heren. Nadat ik... Toon meer
Top ervaring
Top ervaring! Snelle service en goed contact gehad met Noah!
Ik geef NUL STERREN.
Ik geef NUL STERREN.
Ik heb een vrijstaand huis uit 2008 met een lage aanbouw van 48 vierkante meter waarop bitumen met kiezels lagen. In verband met een eenmalige, gerepareerde, lekkage, toch besloten de kiezels eraf te laten halen en een nieuwe bitumen laag te laten aanbrengen. Na 5 bedrijven langs te hebben gehad en verschillende offertes te hebben gelezen, besloten met profdaken en constructies in zee te gaan(was niet de goedkoopste). Samuel, eigenaar van het bedrijf, was zeer vriendelijk en zou nog wat pannenlatten vervangen etc. geen extra kosten. Kortom een strak gelegd dak en de kiezels eraf. Hele Samuel nooit meer gezien en wel degelijk extra betaald voor het vervangen van een loodslab, die helemaal niet vervangen blijkt en de pannenlatten blijken ook niet vervangen te zijn.
3/4/2025 werd het gelegd. 27/5/2025 leek het erop alsof ik lekkage had. Gebeld en Samuel zei dat ik het even in de gaten moest houden.
Om nou een heel lang verhaal kort te maken.
Ik kreeg een ENORME lekkage. Steeds weer werd er gezegd dat het zou worden geregeld. Tot 3x aan toe zijn ze langs gekomen, hebben uiteindelijk van het dak een soort lappen deken gemaakt en tot overmaat van ramp zwarte kit op mijn kunststof keralite boeideel gezet om zo een soort strip aan te brengen zodat het gedurende de bouwvak waterdicht zou zijn. De lekkage bleef en de kit kan er nooit meer af. En Samuel? die zie je niet meer en komt met smoesjes waardoor hij zelf niet meer langs kan komen om te kijken.
Uiteindelijk, in wanhoop, vereniging eigen huis gebeld en die adviseerden de rechtsbijstand erachter te zetten. Via de rechtsbijstand is er een expertbedrijf bij gekomen en de conclusie is dat het dak is gewoonweg ZEER SLECHT gelegd is. De bitumen randen zijn niet opstaand gelegd waardoor het water er zo onder kan. De aluminium afdek strips in de hoeken van het dak, zijn verborgen rechte stukken in plaats van hoestukken en zijn zo strak rond het boeideel getrokken, dat het keralite krom staat, etc. etc. Er is weinig goeds meer aan het dak, terwijl het een dak met nog maar 1 laag bitumen betrof.
Totale schade 2000 euro. Ik heb ervoor gekozen NIET meer met dit bedrijf in zee te gaan. Er komt nu, na bijna 1 jaar van ellende en lekkage, een ander bedrijf die dit hopelijk kunnen maken.
Mijn advies; kies NIET voor dit bedrijf.
Afzeggen van een afspraaj
Ze reageren heel snel om samen een afspraak te maken maar de afspraak wordt vervolgens kort voor de afgesproken tijd tot 3x aan toe afgebeld.Ik neem er ook elke keer vrij voor dus dat vind ik niet netjes.Dus ik heb aangegeven dat ze niet meer langs hoeven te komen.Zo ga je niet met klanten om.
Keurige oplevering schuurdak
Na enige misverstanden heeft profdaken ons schuurdak keurig en vakkundig opgeleverd.
3 x geprobeerd om een afspraak te…
3 x geprobeerd om een afspraak te regelen. Profdaken is heel moeilijk bereikbaar. Bij de 3e afspraak werd ik gebeld dat het later ging worden. Aangegeven dat dit niet kon ivm afspraken van mezelf. Daarop wilde de monteur na nogmaals gevraagd te hebben om hoeveel vierkante meter het gaat wel even een telefonische opgave van de kosten doen. Hoe dan? Dit heeft geen enkele waarde en daarbij komt dat het dak een afwijkende constructie heeft wat niet op afstand te beoordelen is. Aangeven dat hier een telefonische opgave geen optie is. En dat dit belachelijk is.
Erg stug gesprek en moest maar een andere dakdekker zoeken.
3e afspraak en dit advies.
Denk goed na!
Profdaken Constructies hebben bij mij een balkon gerenoveerd naar buitengewoon goede kwaliteit
Profdaken Constructies hebben bij mij en de buren de balkons van onze woningen volledig gerenoveerd omdat bij de buren lekkage was ontstaan naar de woonkamer.
Het eerste wat opvalt is dat de communicatie vriendelijk en gemoedelijk verloopt. Er werd een goede analyse gemaakt van het probleem wat vanuit de bouw in onze woningen was aangelegd. Er bleef 3 centimeter water staan wat niet zichtbaar was omdat er een vloer over het balkon was gelegd.
Profdaken Constructies hebben bij beide woningen alles vervangen en verbeteringen toegepast middels het plaatsen van een afschot, Lood, isolatie en van hoogwaardige kwaliteit dakbedekking.
De heren die de werkzaamheden hebben uitgevoerd waren niet alleen vriendelijk werkte ook netjes en secuur.
Omdat de omvang van de werkzaamheden niet meteen geheel duidelijk was vanwege de staat vanuit de bouw hebben we in goed overleg de prijs bepaald die voor de werkzaamheden nodig zijn. Wat opvalt is dat er meer aandacht is voor klantgericht meedenken dan enkel een rekening presenteren. Buitengewoon prettig.
Ik zou Profdaken Constructies aan iedereen aanbevelen aangezien deze klus complex was met weinig werkruimte omdat het een balkon met stenen muren is waar veel mis was.
Ontzettend bedankt en zeker ook namens de buren!!!
Echt professioneel werkers die snel en…
Echt professioneel werkers die snel en efficiënt kunnen werken.
Goedezaak
Jongens hebben netjes en snel, een mooi plat dak gebouwd! Zeer goede zaak
Top service!!
Vriendelijke jongens, werken hard en leveren top service! Super tevreden!!
Lekkage gevel super snel geholpen!
Ze hebben al het lood vervangen bij onze gevel, en hebben vakwerk geleverd voor een prijs waar andere bedrijven een voorbeeld aan kunnen nemen. Top
Top service!
Onze ervaring met Profdaken Constructies was zeer positief. De communicatie verliep vanaf het begin soepel en helder. Ze waren stipt op tijd en hielden zich keurig aan de afgesproken planning, wat ons veel vertrouwen gaf. Daarnaast hanteren ze eerlijke en transparante prijzen, zonder onverwachte kosten achteraf.
Voor iedereen die op zoek is naar een betrouwbare en professionele partner voor dakwerkzaamheden: Profdaken Constructies is een aanrader!
Top werk hebben mijn dak zeer goed…
Top werk hebben mijn dak zeer goed gemaakt ben er erg blij mee top jongens
Al jaren last van lekkage gehad in de…
Al jaren last van lekkage gehad in de goot, meerdere reparaties gehad zonder succes. Laatste hoop bij prof daken gehad en dat verliep gelukkig wel met succes en na veel regen geen last meer van lekkage.
Top service
Top service! En super personeel die alles schoon achterlieten en zelfs mijn goten hadden schoongeveegd
Top ervaring
De communicatie was top, ze waren zeer flexibel en konden goed om mijn agenda heen plannen. Het personeel was ook zeer vriendelijk en ze kwamen heel professioneel over.
Vakwerk! Top
Vakwerk! Snel ter plekke en meedenkend. Probleem ter plekke kunnen oplossen gelukkig.
Vriendelijk personeel snel ter plaatsen…
Vriendelijk personeel snel ter plaatsen en heel snel verholpen van me lekkages super tevreden!
4 bedrijven laten komen zonder succes totdat Prof daken langs kwam
Meerdere bedrijven laten komen kijken, oorzaak van lekkage niet kunnen vinden.
Contact opgenomen met Prof Daken en een afspraak gemaakt, na 2 dagen kwamen ze langs vriendelijke heren. Nadat ik ze had aangewezen waar het lekte wisten ze de oorzaak al zowat zonder het dak te betreden, nadat ze het dak betreden wisten ze het zeker en konden het ter plekke repareren.
Na hevige dagen met regenen is er geen druppel meer binnen gekomen.
Super bedankt heren.
Uit de brand geholpen! Super bedankt
Nadat m’n man ze had gecontacteerd gisterenmiddag, waren ze vanochtend gekomen en ons uit het brand geholpen. Door de flinke regenbui kwam het water via de schoorsteen na binnen, en ze hadden het ter plekke gerepareerd. Dankjewel Prof Daken
Profdaken heeft kwaliteit
Profdaken heeft kwaliteit van snelle werktijd en veiligheid wat belangrijk is voor de dakdekking industrie ben ik tevreden. het was het waard om hier een offerte aan te doen