Proff1 Reviews 141

TrustScore 5 uit 5

4,8

Lees wat reviewers zeggen

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Fikk levert bestilte varer super-raskt 😃. Proff1 tar tydeligvis kundene på alvor og sørger for hurtig levering. I tillegg har de et godt vareutvalg med konkurransedyktige priser ! Kan trygt anbefale... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Kjøpte verktøy som var på tilbud til en litt mer folkelig pris. Bestillingen ble fort registrert og behandlet med første virkedag og sendt av gåre ved første anledning. Bestillingen kom frem innen 3 d... Toon meer

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Handlet flere ganger her. Super rask pakking og sending og enormt bra priser. Kommer garantert til å handle mer!

Bedrijfsgegevens

1. Gereedschapwinkel
  2. Bouwgereedschap leverancier
  3. Bevestigingsmiddelen leverancier
  4. Beschermkledingleverancier
  5. Gereedschapreparatie
  6. Werkkledingwinkel

Geschreven door het bedrijf

Norsk butikk– kvalitet i 25 år | Service- og garantiverksted | Personlig service & kunnskap

Contactgegevens

2 sterren
1 ster

Heeft 100% van zijn negatieve reviews beantwoord

Zo gebruikt dit bedrijf Trustpilot

Ontdek hoe ze hun reviews verzamelen, beoordelen en modereren.

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

Rask med å få sendt varen

Rask med å få sendt varen, rask transport. Alt som forventet.

27 augustus 2025

Antwoord van Proff1

Hei Christoffer! Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med ordrehåndtering og leveranse fra oss:-)
Setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding, håper vi ses ved neste anledning!

Raskt levert

4 augustus 2025

Antwoord van Proff1

Hei Dag Vidar! Stålende at du er godt fornøyd med leveringstiden fra oss:-) Tusen takk for at du tok deg tid til å sende oss en tilbakemelding! Håper vi ser deg snart igjen, hilsen alle oss i Proff1:-)

Veldig bra service.

Veldig bra service.

2 augustus 2025

Antwoord van Proff1

Hei Eirik! God service er det vi jobber for å levere hver dag, så veldig hyggelig at du er fornøyd:-) Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding, det setter vi stor pris på!

Grei og rask levering

Grei og rask levering. Står 2x6ah batterier på kofferten, mens dere leverer med 1x3ah… men det er vel derfor dere i tillegg kan selge også 2x6ah, men da til betydelig høyere pris😜 ( heldigvis har jeg 2x6ah batterier fra før, så greit nok for meg🙌

7 augustus 2025

Antwoord van Proff1

Hei Terje! Produktet du kjøpte var drill og 3ah + lader uten koffert, men når vi har ekstra kofferter til overs pakker vi disse i koffert som en ekstra "bonus" til kundene:-) Håper du blir fornøyd med Makita drillen! Takk for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding:-)

Rask leveranse

Alt me handelen var bra

28 juli 2025

Antwoord van Proff1

Hei Magne! Tusen takk for tilbakemelding:-) Veldig hyggelig å høre at du var fornøyd med handelen hos oss! Håper vi ser deg snart igjen.

Antwoord van Proff1

Hei Rune! Godt å høre at du er fornøyd med service og levering fra oss, så vi takker så mye for at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding:-)
Håper vi ses igjen ved neste anledning!

Enkel og grei nettbutikk

god informasjon om kampanje fra produsent og egen butikk.

1 augustus 2025

Antwoord van Proff1

Hei Jan! Tusen takk for tilbakemeldingen! Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å si noen ord om opplevelsen med handelen fra oss:-)
Håper vi ses ved neste anledning!

Antwoord van Proff1

Hei Tor! Veldig hyggelig at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding, og at du er fornøyd med handelen fra oss i Proff1:-)
Velkommen tilbake når neste anledning kommer!

Beoordeeld met 4 van de 5 sterren

Gode priser

Gode priser, rask levering. Varen var som beskrevet

25 juli 2025

Antwoord van Proff1

Hei Øystein! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding! Godt å høre at du er fornøyd med priser og leveringen fra oss i Proff1:-)
Velkommen tilbake ved neste handel!

Hurtig og bra

Alt ble som forventet, både respons etter bestilling og leveringstid.

1 augustus 2025

Antwoord van Proff1

Hei! Veldig hyggelig å høre at du er fornøyd med handelen og leveringstiden fra oss, vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding! Velkommen tilbake ved neste anledning:-)

Rask og god handel.

Rask og god handel.

Antwoord van Proff1

Hei! Tusen takk for tilbakemelding, veldig hyggelig at du er fornøyd med handelen hos Proff1. Velkommen tilbake ved neste anledning:-)

Antwoord van Proff1

Hei Monica! Godt å høre at du er fornøyd med handelen og leveringen fra oss:-). Vi setter stor pris på at du tok deg tid til å gi oss en tilbakemelding! Velkommen tilbake ved neste anledning:-)

raskt levering

Antwoord van Proff1

Hei Natalja! Tusen takk for tilbakemeldingen:-)
Godt å høre at du er fornøyd med leveringstiden fra oss!
Velkommen tilbake ved neste anledning:-)

Raskt levert

Raskt levert. God pris på kvalitetsverktøy

29 juli 2025

Antwoord van Proff1

Hei Helge! Tusen takk for tilbakemeldingen, det setter vi veldig stor pris på:-)
Gøy å høre at du er fornøyd med pris og leveringen, det tar vi helt klart med oss videre!
Velkommen tilbake ved neste anledning.
Hilsen alle oss i Proff1:-)

Super rask levering

Super rask levering. God, proff, seriøs leverandør.

Antwoord van Proff1

Hei Jan! Det var en skikkelig raus tilbakemelding, tusen takk for denne!:-)
Dette betyr mye for oss så blir formidlet til alle i Proff1 som jobber for våre kunder skal bli fornøyd!
Håper vi ser deg igjen ved neste anledning snart, hilsen alle oss i Proff1 teamet.

Helt topp!

Varer til lav pris levert til angitt tid.

29 juli 2025

Antwoord van Proff1

Hei Henning! Takk for veldig hyggelig tilbakemelding! Godt å høre at du er fornøyd med pris og leveringen fra oss i Proff1. Betyr mye for oss at du gir en ærlig tilbakemelding:-)
Velkommen tilbake ved en senere anledning, hilsen alle oss i Proff1

Beoordeeld met 5 van de 5 sterren

God hjelp fra de ansatte

God hjelp fra de ansatte, premium kundeservice

25 juli 2025

Antwoord van Proff1

Hei! Tusen takk for hyggelig tilbakemelding:-). Vi jobber hver dag for at kundene skal være fornøyd med opplevelsen med handel hos Proff1 så denne tilbakemeldingen fra deg betyr mye for oss!
Velkommen tilbake til oss i Proff1 ved neste anledning.

Veldig god service :)

Veldig god service :)
Sommeråpent var ikkje opplyst om på web, men butikk ansatt såg meg foran døra. Åpna opp til meg etter stengetid slik at eg fikk venta tinga eg hadde kjøpt. :))

26 juli 2025

Antwoord van Proff1

Hei! Takk for tilbakemelding:-) Vi har dessverre glemt å legge inn åpningstidene i sommer på google, det skal vi huske på neste gang!
Veldig fint at det ordnet seg med henting av varer og at du ble fornøyd. Velkommen tilbake ved neste anledning!

God telefonsamtale før bestilling

God telefonsamtale før bestilling, grei leveranse og varen iht. beskrivelse. Kjapp levering.

7 juli 2025

Antwoord van Proff1

Hei Inge! Takk så mye for hyggelig tilbakemelding:-)
Veldig gøy å høre at du er fornøyd med dialogen og leveransen fra oss! Vi jobber hver dag for å gjøre kundene våre fornøyd så din tilbakemelding settes stor pris på av alle oss i Proff1.
Velkommen tilbake ved neste anledning.
Hilsen alle i Proff1 teamet

Dit is Trustpilot

Lees meer over geverifieerde reviews.

Lees meer over Trustpilots reviewproces.

Hier vind je 8 tips voor het schrijven van een goede review.